מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

אושר תיקן את סטס וגרע מרמת הציוד אצל ולארי. אני כאדם ניטרלי הגנתי על ולארי.

ממש נייטרלי, בקיצור זה בלבול ביצה אחד גדול הציוד הזה.
שני ליפטרים מאוד דומיננטיים נפסלו בלי סיבה שם.

תראה מה כתבתי לתום 2 הודעות מעלייך.
אתה לא נטרלי, אתה מדבר מתוך מה שראית בסרטונים ומה שנראה לך, אם וכאשר תתחרה אצל גל ואצל ואלרי אז אתה תיהיה אדם אוביקטיבי. ולגל יש ראק עם עמודי ביטחון אחד יותר מלואלרי, ולואלרי יש פלטות של 50 קילו שאין לגל. זה הפריע לך מתישהו? עבדת במונוליפט פעם?
אתה מגיב תגובות של ילד, אני סיימתי איתך.

אתה לא נטרלי, אתה מדבר מתוך מה שראית בסרטונים ומה שנראה לך, אם וכאשר תתחרה אצל גל ואצל ואלרי אז אתה תיהיה אדם אוביקטיבי. ולגל יש ראק עם עמודי ביטחון אחד יותר מלואלרי, ולואלרי יש פלטות של 50 קילו שאין לגל. זה הפריע לך מתישהו? עבדת במונוליפט פעם?
אתה מגיב תגובות של ילד, אני סיימתי איתך.
סתם בכיינים אין זה ואין זה

תגידו תודה על מה שיש וזהו גל גם ככה עובד קשה בשביל זה

נראה לך שאני לצד ולארי כשאני מתחרה רק אצל אדטו ובא לכל תחרות?

אז אין צורך להזכיר בכלל מה הולך אצל זרים.
אנשים שלא מכירים את האיגודים והנפשות הפועלות עוד עלולים להתבלבל.

תשמע זה כבר ברור שגם אם אנימל או אינזר יבואו ויתנו ספונסר לתחרויות שלנו יהיה לאנשים מה להגיד.
אנחנו לא מחפשים להיות מסוקרים ברמה הכי גבוהה בתקשורת, אתה לא כדורגל ולא כדורסל ומאוד קשה להאמין שמתישהו ענפים כמו ליפטינג יכנסו למפעלי ההימורים ופה אתה כבר לא ממש רלוונטי מבחינת הכנסת כספים למישהו.
אני לא חושב שמתישהו פאוורליפטינג יהיה פופולרי כמו כדורגל, אבל אני כן חושב שאפשר להפוך אותו לענף שמצדיק את עצמו כלכלית - אבל זה צריך רפורמה מלאה בענף ואני לא יודע עד כמה יש לאנשים אינטרס.

אחרי הכל,יש לספורטאים פה אחלה תנאים כדי להגיע ולהתחרות, זה שאין להם בטחון/רצון לעשות את זה, זה כבר עניין שלהם.
זה נכון, אבל תנאים להתחרות זה רק חצי עבודה, צריך גם אינטרס להתחרות. יש לך הרבה יותר אינטרס להיות טוב בכדורגל מאשר בפאוורליפטינג. אז שוב, אני לא אומר שפאוורליפטינג יכול/הולך לנצח את הכדורגל, אבל אני רק אומר שצריך שיהיה אינטרס להיות טוב גם בליפטינג - אינטרס שימשוך ילדים קטנים שיגידו לעצמם "אני רוצה להיות כמו מלאניצ'ב". ואת האינטרס הזה יש בWL, וההבדל בין הענפים מבחינת הילד / מתאמן הפוטנציאלי הממוצע הוא אך ורק המיסוד.

יש המון אנשים שטוענים שצריך מימון ועוד פרסים, אבל בפועל כמעט ואין כאלה שבאים ועושים משהו בשביל זה, אני לא אומר להכניס יד לכיס אבל מתי מישהו פנה לגוף צד שלישי בבקשה שיתמוך?
מסכים איתך. אני לא חלק מהענף, אין לי שום סיבה לעשות את זה. אבל זה בכל מקרה עדיין מתעסק רק בשלב הבא - של איך להריץ את זה אחרי שזה כבר בנוי כמו שצריך, שלא לומר ממוסד.

אי אפשר לראות רק מה לא כי דברים מתקדמים לפחות מאז שאני התחרתי: הפרסים גדלו מבחינת הספונסר של גל, אנחנו בטיטאן כל תחרות מחלקים 2 פרסים למתחרים בלי קשר לתחרות ועוד 3-4 למנצחי קטגוריות(ומי שמכיר את הציוד מבין שמדובר בכמה אלפים בשנה בפרסים), גל גייס ספונסר של אנימל לתחרות בינלאומית ואני מקווה שעוד יתגייסו ויהיו עוד ועוד ספונסרים.
צריך להסתכל על זה מול כל ספורט בארץ שהוא לא כדורגל, משרד התרבות והספורט לא בדיוק מחלק כספים
גם זה, מתעסק בשלב הבא. קודם צריך להפוך את זה לספורט כדי שיהיה לאנשים במה להשקיע. כרגע זה בלאגן. להתבסס על רצון טוב של אנשים לא עובד לטווח הארוך, מה שכן עובד בטווח הארוך זו הצדקה כלכלית של הענף - שזה מגיע, באופן הכי ישיר, מקהל. באופן עקיף - מהמדינה. אבל תקציבים מקבלים רק ענפי ספורט ממוסדים, ככה שעל זה אין מה לדבר, ופה שורש הבעייה. אגב זה לא רק בישראל ככה - בכל העולם הענף הזה לא ממוסד ומתנהל כבלאגן אחד גדול. קשה לי להאמין שדווקא מישראל תבוא הישועה, אבל כמובן מאחל בהצלחה.

מצטרף למאור.

כל השיאי עולם הכי חזקים נשברו בתחרויות שלא "באו טוב בעין".

KK משך 426 בלי חגורה באיזה אולם מסכן שאפילו במה לא הייתה.

אד קואן נתן את הטוטאל האגדי שלו ב-110 (1118 ק"ג) באולם כנסים של בית מלון.

אנדי בולטון נתן 1000+ הראשון באולם קטן בניו יורק.

בני מגנוסון נתן את השיא שלו בדדליפט באולם לא יותר מדיי גדול, עם חוסר הקפדה על חוקים (סינגלט, נעליים).

אריק ספוטו נתן את השיא שלו בתחרות שהתקיימה בחד"כ של מארק בל. כנ"ל סטן אפרדינג עם הטוטאל האגדי ב-125.

יש עוד דוגמאות, אבל זה לא העניין. כמו שמאור אמר - דבר אחד חשוב, וזו האווירה. כל עוד יש פלטות ויש מוט אפשר להרים.
בטווח הקצר אולי חלטורות כאלה עובדות ומגדילות שיאי עולם ואולי, אולי גם מביאות כסף. בטווח הארוך זה מביא פחות כסף ופחות שיאים וכשרונות, כי יש פחות מתחרים וצופים.
אני חשבתי שהדיון הוא על איך לקדם את הספורט, לא על איך המתחרים שגם ככה יבואו לכל מקום יותר אוהבים להתחרות.

גם זה, מתעסק בשלב הבא. קודם צריך להפוך את זה לספורט כדי שיהיה לאנשים במה להשקיע. כרגע זה בלאגן. להתבסס על רצון טוב של אנשים לא עובד לטווח הארוך, מה שכן עובד בטווח הארוך זו הצדקה כלכלית של הענף - שזה מגיע, באופן הכי ישיר, מקהל. באופן עקיף - מהמדינה. אבל תקציבים מקבלים רק ענפי ספורט ממוסדים, ככה שעל זה אין מה לדבר, ופה שורש הבעייה. אגב זה לא רק בישראל ככה - בכל העולם הענף הזה לא ממוסד ומתנהל כבלאגן אחד גדול. קשה לי להאמין שדווקא מישראל תבוא הישועה, אבל כמובן מאחל בהצלחה.
כל ענף שהוא לא אולימפי ולא פופולרי לא מקבל מימון בישראל כי ישראל אינה מעצמת ספורט(וגם האולימפיים שאינם משחקי כדור מקבלים סכומים ביזיוניים).

בקשר לקהל: כמה צופים יש בגלישת רוח?בקיאקים? בג׳ודו? בקפיצה לגובה?(בכל הענפים האלו ובעוד יש/היו ספורטאים ברמת מדליה אולימפית) הרמת משקולות? קליעה? קרב 7? ריצת משוכות? שחיה אומנותית(או שחיה בכלל)?- יש צפיה רק באולימפיאדות ותחרויות גדולות, בטח שלא בישראל במהלך השנה.
בקיצור הצדקה כלכלית מהקהל זו נוסחה שבורה שלא עובדת לשום ענף שלא מערב משחק כדור או הופעה כלשהי, גם ענפים אולימפיים מובהקים בארץ לא מביאים קהל חוץ מבני משפחה וחברים/מאמנים של המשתתפים.

בקשר למדינה: אין שום קשר למבוסס או לא, אני מעלה פה תמונה מהפלאפון בקשר לקריטריונים למימון ענף ספורט, לפי ההגדרה הזו לקרוספיט יש סיכוי הרבה יותר גבוה להיות ממומן כספורט מרוב הענפים(פופולרי, הפקה לא יקרה).
ואכן יש ענפי ספורט ״לא מבוססים״(סקווש לדוג׳ לא ענף אולימפי, בלי איגוד חזק שמקבל מימון כלשהו), כהגדרתך, בישראל שמקבלים מימון.
נכון לעכשיו יש איגוד ודמי חבר שנתיים בתחרויות PL, כך שלא מדובר באנרכיזם לעומת ג׳ודו לדוג׳ או הרמת משקולות.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 48.1 · צפיות: 156
שלום לכולם .
זה ד"ר אדטו גל .
אני קצת בשוק מהדיון , וגם ממספר חברים שחלקם גרמו לי לצער , וחלקם אפילו לא היו בתחרויות המדהימות שלנו .
אך אני מקבל בהבנה ובאהבה את כל הנאמר גם אם אני חושב שונה .
חשוב לי לציין מספר נקודות שמפריעות לי :
-בלאגן: פשוט מצחיק אותי לשמוע את זה , התחרויות שלנו מדויקות ברמה של שעון שוויצרי , שופטים מקצועיים ומדוייקים.
-ציוד: מי אמר שמונוליפט כל כך חיוני? ולמה יותר טוב מרקס מקצועי. התחרויות הגדולות ביותר ברוסיה לדוגמה הם על רקס, ה IPF שכמה ציינו
לטובה הם משתמשים ברקס.
הבנץ שלנו אין מסיבי ואיכותי ממנו ברמה עולמית יעידו על זה, קריל , וולאד אלחזוב.
הרקס שלנו מסיבי חזק ובנוסף יש לו חמורי בטיחות .
פלטות מקצועיות של פאוורליפטינג.
בחימום. בנצים רחבים ומשקל לא חסר.
-יחס : רוב האנשים לא ממקבלים ממשפחתם המורחבת יחס חם ואוהב כמו שאנו נותנים , ואני לא מאמין שיש אדם שיכול לומר אחרת, תמיד קשובים ותמיד דואגים ותמיד שם כדי לעזור. גם אני וגם אשתי היקרה מאיה .
-לא ברור לי מדוע יש כל הזמן גל VS ואלרי , ואלרי כבודו במקומו, וכול מי שהיה בתחרות של ואלרי יודע שאני מגיע וכול תחרות מברך אותו ולוחץ לו יד . אז מספיק לדבר ולנסות להתסיס.
-כל הספורטאים שלנו או לפחות רובם אנשים מקסימים וטובי לב , מי שהיה בתחרות יודע זאת , תמיד עוזרים ותמיד מפרגנים.

וכול הקנאים ושאר נפולת של נמושות שמנסים להרוס וללכלך , אז . לא יועיל לכם אנו על המפה חזק חזק ,בישראל ובעולם.
וכול דבר בעולם טוב התחיל ברצון טוב , זאת התרופה רצון טוב . ואמונה בדרך.
אנו בקהילה מאמינים כי הבסיס אשר מאחד את כל הספורטאים שלנו , והבסיס של הקהילה שלנו ,הם: כבוד לזולת, דרך ארץ ,ויושר.

חברים יקרים אני מזמין את כולכם לתחרות כמתחרים וכצופים .
בברכה: ד"ר אדטו גל

שלום לכולם .
זה ד"ר אדטו גל .
אני קצת בשוק מהדיון , וגם ממספר חברים שחלקם גרמו לי לצער , וחלקם אפילו לא היו בתחרויות המדהימות שלנו .
אך אני מקבל בהבנה ובאהבה את כל הנאמר גם אם אני חושב שונה .
חשוב לי לציין מספר נקודות שמפריעות לי :
-בלאגן: פשוט מצחיק אותי לשמוע את זה , התחרויות שלנו מדויקות ברמה של שעון שוויצרי , שופטים מקצועיים ומדוייקים.
-ציוד: מי אמר שמונוליפט כל כך חיוני? ולמה יותר טוב מרקס מקצועי. התחרויות הגדולות ביותר ברוסיה לדוגמה הם על רקס, ה IPF שכמה ציינו
לטובה הם משתמשים ברקס.
הבנץ שלנו אין מסיבי ואיכותי ממנו ברמה עולמית יעידו על זה, קריל , וולאד אלחזוב.
הרקס שלנו מסיבי חזק ובנוסף יש לו חמורי בטיחות .
פלטות מקצועיות של פאוורליפטינג.
בחימום. בנצים רחבים ומשקל לא חסר.
-יחס : רוב האנשים לא ממקבלים ממשפחתם המורחבת יחס חם ואוהב כמו שאנו נותנים , ואני לא מאמין שיש אדם שיכול לומר אחרת, תמיד קשובים ותמיד דואגים ותמיד שם כדי לעזור. גם אני וגם אשתי היקרה מאיה .
-לא ברור לי מדוע יש כל הזמן גל VS ואלרי , ואלרי כבודו במקומו, וכול מי שהיה בתחרות של ואלרי יודע שאני מגיע וכול תחרות מברך אותו ולוחץ לו יד . אז מספיק לדבר ולנסות להתסיס.
-כל הספורטאים שלנו או לפחות רובם אנשים מקסימים וטובי לב , מי שהיה בתחרות יודע זאת , תמיד עוזרים ותמיד מפרגנים.

וכול הקנאים ושאר נפולת של נמושות שמנסים להרוס וללכלך , אז . לא יועיל לכם אנו על המפה חזק חזק ,בישראל ובעולם.
וכול דבר בעולם טוב התחיל ברצון טוב , זאת התרופה רצון טוב . ואמונה בדרך.
אנו בקהילה מאמינים כי הבסיס אשר מאחד את כל הספורטאים שלנו , והבסיס של הקהילה שלנו ,הם: כבוד לזולת, דרך ארץ ,ויושר.

חברים יקרים אני מזמין את כולכם לתחרות כמתחרים וכצופים .
בברכה: ד"ר אדטו גל
בברכה,

לא התכוונתיל הרוס אבל אני כבר מפחד להתחרות

זה GPC וזה ידוע שדברים כאלה קורים שם....
בארגון של גל, כן קורה מצב שחברים שופטים אחד לשני, אך הם שופטים נכון.. וקרו הרבה מקרים ששופטים הרימו לחבריהם המתחרים דגל אדום..

נערך לאחרונה:

לא התכוונתיל הרוס אבל אני כבר מפחד להתחרות

בגלל זה מתחרים אצל גל
בין אם השופטים חברים של המתחרה ובין אם לא, יש חוקים קבועים. ומה זה שווה לקבל דגל לבן כשאתה בעצמך יודע שלא היה תקין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית