הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקווט היי באר, 185ק"ג לחמישיה

בכיף שמחתי לעזור 😃
סקוואט ממש יפה אבל אתה חייב דחוף לתקן את הBUTT WINK שלך הוא מאוד בעייתי ואני לא רוצה להזכיר מה קרה לי בעקבות BUTT WINK בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
בכיף שמחתי לעזור 😃
סקוואט ממש יפה אבל אתה חייב דחוף לתקן את הBUTT WINK שלך הוא מאוד בעייתי ואני לא רוצה להזכיר מה קרה לי בעקבות BUTT WINK בסקוואט.

כבר השלמתי איתו ממזמן, חוץ מזה אתה בטוח שמה שקרה לך זה מהבאטווינק?🫤

כבר השלמתי איתו ממזמן, חוץ מזה אתה בטוח שמה שקרה לך זה מהבאטווינק?🫤
אני חושב שזאת הסיבה המרכזית כי הכאב הרציני התחיל אחרי סט של סקוואט והיה לי באט ווינק תקופה ארוכה...
לדעתי זה לא רעיון טוב להשלים עם זה יש דרכים לתקן אותו

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזאת הסיבה המרכזית כי הכאב הרציני התחיל אחרי סט של סקוואט והיה לי באט ווינק תקופה ארוכה...
לדעתי זה לא רעיון טוב להשלים עם זה יש דרכים לתקן אותו

אם יש לך סרטונים לשלוח לי איך עובדים על זה אני מבטיח לנסות.
למדתי את התרגיל עם HB וכמו שראית הסטנד של הסקוואט לא משהו וזה לא נוח לי עם הידיים.
יום אחד כשיהיה כלוב אני אנסה ללמוד

למדתי את התרגיל עם HB וכמו שראית הסטנד של הסקוואט לא משהו וזה לא נוח לי עם הידיים.
גם אני התחלתי עם hb ועברתי לפני שבועיים בערך ל lb. הרבה יותר נוח לי וגם המשקלים עולים יותר טוב

• פותח/ת השרשור
גם אני התחלתי עם hb ועברתי לפני שבועיים בערך ל lb. הרבה יותר נוח לי וגם המשקלים עולים יותר טוב

כן, לא חסרים בפורום דיונים על HB vs LB.
אני מניח שבלואו אני אהיה יותר חזק אבל כרגע אין אפשרות נורמלית לעבור לזה

לצערי אני לא מכיר סרטונים טובים שמסבירים על תיקון באט וינק. כשלי הייתה בעיה @incin עזר לי במכון לתקן את זה ואחרי זה זה כמעט פתר לי את הבעיה לגמרי למרות שזה היה כבר מאוחר מדי כי כבר הייתי פצוע. אם יש לך מישהו במכון שמבין טוב בזה זה יהיה רעיון טוב יבקש ממנו שיעבוד איתך על זה פיזית.

אני מעדיף לא לתקן אותך בעצמי כי אני לא חושב שאני מספיק טוב בזה. אולי ל @Beast and cheat או ל @MikeRozner יש קצת יותר ידע בנושא ויוכלו לתת לך טיפים ספציפיים לתיקון הBUTT WINK.

בכיף שמחתי לעזור 😃
אי אפשר ממש להתייחס לזה אפילו כBUTT WINK, מה שיש שם זה בסדר ולגיטימי ונובע מזה שהוא עומד רחב מידי + עם נעל שטוחה ללא עקב בהיי באר. זה סביר ואני לא רואה בזה סיכון.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר ממש להתייחס לזה אפילו כBUTT WINK, מה שיש שם זה בסדר ולגיטימי ונובע מזה שהוא עומד רחב מידי + עם נעל שטוחה ללא עקב בהיי באר. זה סביר ואני לא רואה בזה סיכון.
נעליים הזמנתי היום. אבל אתה חושב שהרוחב מקשה? או סתם גורם לבאטווינק.
אני מרגיש חזק יותר עם פיסוק רחב

היה לי באט וינק דומה והיום אני פצוע וכנראה לא אוכל לבצע סקוואטים תקופה ארוכה מאוד. אולי חודשים אולי שנה אני לא יודע.
ככה הייתי מבצע סקוואטים לפני שהייתי פצוע:

הבאט ווינק שלי נראה לדעתי דומה מאוד לבאט וינק של דניאל ואני דיי בטוח שהפציעה שלי נבעה מזה כי פשוט אין עוד הרבה אופציות...
מה דעתך? לדעתך לי הייתה בעיה גדולה יותר עם באט וינק או שאולי הפציעה שלי לא נבעה מזה?

לצערי אני לא מכיר סרטונים טובים שמסבירים על תיקון באט וינק. כשלי הייתה בעיה @incin עזר לי במכון לתקן את זה ואחרי זה זה כמעט פתר לי את הבעיה לגמרי למרות שזה היה כבר מאוחר מדי כי כבר הייתי פצוע. אם יש לך מישהו במכון שמבין טוב בזה זה יהיה רעיון טוב יבקש ממנו שיעבוד איתך על זה פיזית.

אני מעדיף לא לתקן אותך בעצמי כי אני לא חושב שאני מספיק טוב בזה. אולי ל @Beast and cheat או ל @MikeRozner יש קצת יותר ידע בנושא ויוכלו לתת לך טיפים ספציפיים לתיקון הBUTT WINK.
בנוגע לבאט ווינק:
https://www.lbs.co.il/threads/54357/page-2#post-689153
https://www.lbs.co.il/threads/61072/#post-793997

בנוגע לסקוואט של פותח הפוסט - העמידה בהחלט רחבה מידי.

• פותח/ת השרשור
בעמידה רחבה מידי, מה אני מאבד? כח או שזה פחות בריא?
ההמסטרינגס ומקרבי ירך מגבילים עומק.
אם אתה מרגיש חזק ככה לא הייתי ממהר לשנות, כן יהיה מעניין לראות את ההבדל עם נעלי משקולות

היה לי באט וינק דומה והיום אני פצוע וכנראה לא אוכל לבצע סקוואטים תקופה ארוכה מאוד. אולי חודשים אולי שנה אני לא יודע.
ככה הייתי מבצע סקוואטים לפני שהייתי פצוע:

הבאט ווינק שלי נראה לדעתי דומה מאוד לבאט וינק של דניאל ואני דיי בטוח שהפציעה שלי נבעה מזה כי פשוט אין עוד הרבה אופציות...
מה דעתך? לדעתך לי הייתה בעיה גדולה יותר עם באט וינק או שאולי הפציעה שלי לא נבעה מזה?

אצלך זה היה חמור יותר, חוץ מזה - מספיקה אנומליה קטנה בעמוד שדרה כדי ששילוב של שניהם יגרום לבעיה. אי אפשר ממש להצביע על הגורם בדיעבד...

בעמידה רחבה מידי, מה אני מאבד? כח או שזה פחות בריא?
פחות מעשי לשים את הברכיים במקום כי זה ידרוש גמישות גדולה יותר
מאבד טווח תנועה
מגדיל מומנט בין מפרק הירך לכף הרגל
ככל הנראה מאבד גם משקל מהמוט.

אבל מיקום הברכיים מאוד חשוב.

ההמסטרינגס ומקרבי ירך מגבילים עומק.
איך ההאמסטרינגס יכולים להגביל עומק אם הם לא מתארכים במהלך התרגיל, בטח ובטח כשמדובר בHB? (מדבר על אנתרופומטריה, רוחב עמידה וכו' ממוצעים)

פחות מעשי לשים את הברכיים במקום כי זה ידרוש גמישות גדולה יותר
מאבד טווח תנועה
מגדיל מומנט בין מפרק הירך לכף הרגל
ככל הנראה מאבד גם משקל מהמוט.

אבל מיקום הברכיים מאוד חשוב.

איך ההאמסטרינגס יכולים להגביל עומק אם הם לא מתארכים במהלך התרגיל, בטח ובטח כשמדובר בHB? (מדבר על אנתרופומטריה, רוחב עמידה וכו' ממוצעים)
נזרום רק לשם שעשוע - מה לדעתך גורם לסיבוב אגן אם לא ההמסטרינגס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית