הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
טוב התמונות לא משו אין איזה פוזינג מיוחד וגם הן לא מחמיאות מי יודע מה.
בכל מקרה זה היה חיטוב ראשון אמיתי שלי (חייל משוחרר) והתחלתי אותו מנקודה לא טובה (חסר מסת שריר - חיטוב שנה הבאה יראה אחרת)וירדתי יותר מדי במשקלי עבודה...
1.82
86 ק"ג (התחלתי 94.5)
אחוז שומן מעריך 9-10

משקלי עבודה נוכחיים (הכל לRM5):
דדליפט 180
סקוואט 162.5
בנצ' 125
פרס 77.5
צ'ין אפס 55

קבצים מצורפים

• 20150619_162152.jpg
    20150619_162152.jpg
    KB 48.7 · צפיות: 706
  • 20150619_162157.jpg
    20150619_162157.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 767
  • 20150619_162206.jpg
    20150619_162206.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 715
  • 20150619_162214.jpg
    20150619_162214.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 693
  • 20150619_162218.jpg
    20150619_162218.jpg
    KB 43.7 · צפיות: 607
אתה נראה טוב והמשקלי עבודה טובים אבל מה הפואנטה של הפוסט?

דבר ראשון נראה כמו חיטוב מצויין !!
דבר שני אחלה משקלים ואם אפשר לשאול מה היו המשקלים שציינת לפני החיטוב ?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון נראה כמו חיטוב מצויין !!
דבר שני אחלה משקלים ואם אפשר לשאול מה היו המשקלים שציינת לפני החיטוב ?

בסקוואט נשאר אותו דבר, דדליפט ירד 5 קילו ומה שאכזב אותי זה שהבנצ' ירד 5 קילו ואני גם ככה לא מתקדם בלחיצות טוב. אבל עכשיו זה פעם ראשונה שאני אהיה במסה לא בתקופת צבא ועם תזונה טובה יש לי חודשיים להביע להתקדמות טובה (עד תאילנד)

נראה טוב ומשקלי עבודה יפים, כל הכבוד 😉
נשמח אם תפרט את תהליך החיטוב מבחינת תוכנית האימונים ואופי התזונה עבור הגולשים

נראה פגז.
חבל שתאילנד יחזיר אותך אחורה ....
מצד שני פאקינג תאילנד....תהנה לך ותיתמגן כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב ומשקלי עבודה יפים, כל הכבוד 😉
נשמח אם תפרט את תהליך החיטוב מבחינת תוכנית האימונים ואופי התזונה עבור הגולשים

טוב קודם כל הנקודת פתיחה לא היתה משו, הייתי בצבא אחרי שלא התאמנתי שנתיים וחצי (הייתי מתאמן משקל גוף בעיקר כדי לשמור על מה שאפשר - המון מתח ומקבילים עם הוסט ולא יותר מדי מגוון) אבל בחצי שנה האחרונה של השירות שנהייתי סמל היו לי יציאות טובות והייתי מתאמן בסופשים יותר רציני בבית ניסיתי כל פעם לאלתר מין תוכנית לינארית ולהתאים את זה לתנאים (כמובן שממש קשה מבחינת התזונה ומבחינת השינה בכלל) ואחרי השחרור גם הייתי בחופשה בחו"ל שבועיים ככה שהגעתי לתחילת החיטוב עם טיפה יורת שומן ממה שתכננתי ופחות שריר ממה שהאמנתי שיהיה.

בחיטוב עצמו עבדתי בתוכנית לינארית פשוטה (בנצ' וסקוואט פעמיים בשבוע ודדליפט ופרס פעם אחת) עם מעט תרגילי עזר בהתאם למצב רוח. ומבחינת התפריט לא איזה דיאטת פליאו או משהו מפוצץ פשוט קיצוץ בהדרגה בפחמימות ואימון אירובי פעמיים בשבוע.

אם מעניין מישהו התוכנית נראית ככה:

יום א'
סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
צ'ין אפס 4X12 (בהתחלה עשיתי 2X5 עם משקל)
לחיצה צרפתית 3X12

יום ג'
דדליפט 1X5
פרס 3X5
פרונט סקוואט (קל) 3X3
יד קדמית (כן גם אני מתבייש בזה) סופר סט כלשהו

יום ה'
סקוואט 2X5, 1X3 (הסט של השלוש עם 2.5 קילו יותר מביום ראשון)
בנצ' 2X5, 1X3
פנדלי ראו 4X10
דיפס 3X15

והתפריט (לא היה תפריט אבל בערך) בשבועיים האחרונים (כל פעם קיצצתי מה שאני כותב עכשיו זה המינימום)

יוגורט 0% עם פייבר 1
אומגה 3 - 3 קפסולות

חזה עוף 150 גרם
אורז 150 גרם
ירקות

שייק חלבון
פרי

4 לחם קל (קל מוגזם זה איזה 30 קלוריות לפרוסה)
50 גרם פסטרמה דלת שומן
גביע קוטג' 1%

2 פרוסות לחם קל
ביצה קשה

עוף (2 משולשים) בערך 300 גרם
ירקות
כף שמן זית
נראה פגז.
חבל שתאילנד יחזיר אותך אחורה ....
מצד שני פאקינג תאילנד....תהנה לך ותיתמגן כמו שצריך.

מה חבל? זה אפילו לא שיקול... וגם אחרי תאילנד יש לי שנה שלמה (בתור סטודנט אמנם אבל עדיין) פעם ראשונה רצופה של אימונים אני מקווה להגיע ל240 דדליפט חזרה אחת ו200+ סקוואט ואני לא חושב שזה בשמיים

נראה אש כל הכבוד
הלוואי עליי להראות ככה בסוף החיטוב שלי!

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
בא לי לבכות מהתפריט שלך...איך אתה עומד בזה?
זה היה רק השבועיים האחרונים... לא היה קל אני בחור עם המון תיאבון ובגלל זה אני גם מפחד שלא אצליח לשמור על האחוז שומן אבל אשתדל...
יש טריקים כמו סלטים ירוקים (אפשר לעשות סלטים טעימים פחד עם טיפה רוטב), יש קרטיבים דיאט שנותנים טיפה מתיקות ליום ובכללי מנסים לא לחשוב על אוכל יותר מדי.

החבל שלי שלא הוספתי עוד שבוע כמו שתכננתי מראש ושלא שילבתי קצת קרוספיט/HIIT כדי לעודד שריפת שומן לפחות בשלבים הסופיים.
אבל בכללי לפי המצב ההתחלתי אני שמח מהתוצאות, לחיטוב של שנה הבאה איע עם הרבה יותר מסת שריר

נראה ממש טוב, ואני לא מבין מה אתה בוכה אנשים היו הורגים פה (אני גם) בשביל להוריד 8 קילו מ.ג ולרדת רק 5 קילו בדדליפט ובבנץ.

רק בשביל לוודא, הסט של ה 3 חזרות באימון ה' היה הסט הראשון ואז עשיתה עוד 2 סטים של 5 עם משקל של יום א' ?

ביום א' שבוע אחרי עשיתה את המשקל של יום ה' ל 3 חזרות ?

וסתם מסקרן אותי לדעת למה לא הלכתה על תוכנית לינארית רגילה ?

בנוסף כמה יצא לך להתקדם בחיטוב עצמו ?

• פותח/ת השרשור
נראה ממש טוב, ואני לא מבין מה אתה בוכה אנשים היו הורגים פה (אני גם) בשביל להוריד 8 קילו מ.ג ולרדת רק 5 קילו בדדליפט ובבנץ.

רק בשביל לוודא, הסט של ה 3 חזרות באימון ה' היה הסט הראשון ואז עשיתה עוד 2 סטים של 5 עם משקל של יום א' ?

ביום א' שבוע אחרי עשיתה את המשקל של יום ה' ל 3 חזרות ?

וסתם מסקרן אותי לדעת למה לא הלכתה על תוכנית לינארית רגילה ?

בנוסף כמה יצא לך להתקדם בחיטוב עצמו ?

כן צדוק אני בכיין, סתם ביאס אותי להתאמן ולהשקיע כשהתזונה היתה מתחת לכל ביקורת והשינה נעה בין 3-4 שעות לילה - עכשיו זה זהמן להוכיח שאני יכול לעשות התקדמות אמיתית (שוב... רק לחודשיים)

ולא הבנת נכון, הסט של ה3 חזרות היה הסט האחרון (סטייל מדקאו) עם 2.5/5 ק"ג תוספת ובשבוע שאחרי כל הסטים עם המשקל של הסט האחרון (בשאיפה - כמובן שעשיתי ריסט והתחלתי נמוך בכל זאת חיטוב)

לא התקדמתי בחיטוב עצמו במשקלים, רק בסקוואט הצלחתי לשמור אני חשוב שהוא מגיב טוב לווליום בגלל זה אני מאוד סקפטי עם הלינארית בסקוואט אבל נראה איך יתקדם כרגע הלחיצות יותר מטריד אותי. וזה סוג של תוכנית לינארית רגילה פשוט עם דגש קצת על תרגילי עזר שקצת חשוב לי בעיקר עכשיו במסה (חוטא קצת בילדינג וזה עלול לפגוע בהתקדמות בכוח אבל אני מוכן לספוג את זה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית