הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך
נראה אחלה פרופורציות טובות מאוד, המשך כך

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך היית חייל (לוחם כמו שאתה מתאר) והצלחת להשתחרר עם משקלים כאלה
כל השירות הייתי עובד משקל גוף (+וסט הרבה פעמים) מתח ומקבילים בעיקר וכשהייתי יוצא הביתה הייתי עושה אימון כוח אחד כבד.
ב8 חודשים האחרונים הייתי סמל בבא"ח ובקושי סגרתי אז הייתי עושה אימון שלישי בבסיס (שיניתי לו"ז לפלוגה שלמה הרבה פעמים כדי שזה יסתדר) חמישי ושבת בבית, השינה והתזונה הפריעו לי וכמובן שפספסתי אימונים לעפמים אבל בגדול הצלחתי להגיע לרמה בסדר (עכשיו אני פחות יותר ברמה שהייתי לפני השירות) ועכשיו אני מצפה להתקדמות אמיתית

כל השירות הייתי עובד משקל גוף (+וסט הרבה פעמים) מתח ומקבילים בעיקר וכשהייתי יוצא הביתה הייתי עושה אימון כוח אחד כבד.
ב8 חודשים האחרונים הייתי סמל בבא"ח ובקושי סגרתי אז הייתי עושה אימון שלישי בבסיס (שיניתי לו"ז לפלוגה שלמה הרבה פעמים כדי שזה יסתדר) חמישי ושבת בבית, השינה והתזונה הפריעו לי וכמובן שפספסתי אימונים לעפמים אבל בגדול הצלחתי להגיע לרמה בסדר (עכשיו אני פחות יותר ברמה שהייתי לפני השירות) ועכשיו אני מצפה להתקדמות אמיתית
שהיית בבאח היית עושה שם גם סקוואט וזה? היה אופציה? איפה שירתת? עכשיו אני במסלול ועושה sw והאמת שבדקתי משקלים במכון לא מזמן והפרס היה מאוד חזק (יותר מלפני הגיוס חח) אני לא אכתוב תמשקל כדי שלא יביאו לי חוב זה בזכות הפלאנץ נראה לי
על רגליים ויתרתי ל 3 שנים 😭

דרך אגב אתה מתמקד בליפטינג או בילדינג? במה התמקדת לפני הצבא?

• פותח/ת השרשור
שהיית בבאח היית עושה שם גם סקוואט וזה? היה אופציה? איפה שירתת? עכשיו אני במסלול ועושה sw והאמת שבדקתי משקלים במכון לא מזמן והפרס היה מאוד חזק (יותר מלפני הגיוס חח) אני לא אכתוב תמשקל כדי שלא יביאו לי חוב זה בזכות הפלאנץ נראה לי
על רגליים ויתרתי ל 3 שנים 😭

דרך אגב אתה מתמקד בליפטינג או בילדינג? במה התמקדת לפני הצבא?
תמיד ליפטינג, עכשיו אני גם מבקש תרגילי עזר ואלמנטים של בילדינג קצת נראה אם איך זה יעבוד.

סקוואט בצבא הייתי עושה לא היה לזה כלוב או מתקן יעודי זה היה לא פשוט בכלל אז לא עברתי את ה90% בחיים ואת האימונים הכבדים הייתי עושה בבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית