עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא קורה כלום. אתה מחשב את כול המרכיבים ואת השמן שאתה מטגן עליו וזהו.יש לי שאלה , נניח ומצאתי מתכון לפנקיק איך אוכל לדעת את ערכיו התזונתיים ? ברור שאני יודע את הערכים של המרכיבים שלו אך בטוח קורים תהליכים אחרים בזמן הטיגון על המחבת ?
לא קורה כלום. אתה מחשב את כול המרכיבים ואת השמן שאתה מטגן עליו וזהו.
התהליכים שקורים לא משנים בהרבה את הערכים, חוץ מזה שאתה מפסיד חלק מהויטמינים ואולי כמה תרכובות אקזוטיות. החלבונים אמנן עוברים שינוי, אבל לא שינוי של חומצות האמינו וכך שהשינוי הזה חסר משמעות ביולוגית.אתה רוצה להגיד לי שמחממים חומרים בחום של 130 מעלות + ולא קורים תהליכים כימיים לחומרים ?
ברור שקורים אבל זה לא משהו שאמור לעניין אותך ולשנות לך את הסדר יום ממה שאני יודע חוץ מאיבוד ויטמינים אין משהו מעניין יותר מידי.אתה רוצה להגיד לי שמחממים חומרים בחום של 130 מעלות + ולא קורים תהליכים כימיים לחומרים ?
התהליכים שקורים לא משנים בהרבה את הערכים, חוץ מזה שאתה מפסיד חלק מהויטמינים ואולי כמה תרכובות אקזוטיות. החלבונים אמנן עוברים שינוי, אבל לא שינוי של חומצות האמינו וכך שהשינוי הזה חסר משמעות ביולוגית.
ברור שקורים אבל זה לא משהו שאמור לעניין אותך ולשנות לך את הסדר יום ממה שאני יודע חוץ מאיבוד ויטמינים אין משהו מעניין יותר מידי.
יהושע ענה לך תשובה מקצועית יותר.
יש דברים שלא אמורים לעניין אותך.מה לגביי פחממות ושומנים , גם הם לא משתנים ?
מה לגבי קמח שתופח ?
יש דברים שלא אמורים לעניין אותך.
אלו אחד מהם.
עזוב תתחשב בזה בתור המוצרים ההתחלתיים.
כן.😃אני רוצה לאפות תפוח אדמה , הערכים לפני האפייה שווים לאחרי האפייה ?