הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט לחיטוב שבניתי?

theprozyzz

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
קצת נתונים:
ניטרלי 2600 על פי המחשבון (לא יודע כמה זה מדויק שם)
אני עובד בעבודה פיזית מאוד
בן 19,גובה 1.84,משקל 94
אגב בנוגע לכמות ביצים בתפריט בבקשה אל תעירו על זה,אני כבר שנים אוכל ככה והכולסטרול בסדר גמור..
תוספים שאני משתמש בחיטוב- מולטי ויטמין,אומגה 3,מגנזיום,אבקת חלבון קזאין,אבקת חלבון מי גבינה. מעדיף לא לאכול קוטג' וכאלה בגלל כמות הנתרן בגלל זה 2 סוגי אבקות. מלח אני כבר כמה חודשים לא משתמש בכלל אני לא ממש אוהב.
אירובי כל יום,אחרי אימון חצי שעה-25 דקות וביום בלי אימון שעה אבל ביום בלי אימון אני יכול רק בערב אירובי. אין סיכוי בבוקר
אני לא יכול 6 ארוחות לצערי אל תשאלו למה
לתפריט:

2300 קלוריות סך הכל
ארוחת בוקר:

חמש ביצים גודל מדיום- 340 קלוריות, 27 גרם חלבון,23 גרם שומן, 2 גרם פחמימה
אבקת חלבון דיימטיז סקופ אחד- 130 קלוריות,25 חלבון,3 פחמימה,1.5 שומן
שני קפסולות אומגה שלוש
קפסולה אחת מולטי ויטמין
סך הכל בארוחת בוקר:
סך הכל- 470 קלוריות,52 גרם חלבון, 5 גרם פחמימה,25 גרם שומן

ארוחת ביניים:
חזה עוף לפני בישול 200 גרם- 228 קלוריות,40 חלבון,4 שומן
אגוזי מלך 40 גרם, 279 קלוריות,6 חלבון,5.4 פחמימה,26 שומן
סך הכל - 507 קלוריות,46 גרם חלבון,5.4 פחמימה,30 שומן

ארוחת צהריים:
אורז בסמטי 70 גרם לפני בישול- 243 קלוריות, 55 גרם פחמימה, 5 גרם חלבון
כמו כן בארוחה הזאת מלפפונים גם
סך הכל - 443 קלוריות, 55 גרם פחמימה, 45 גרם חלבון, 4 גרם שומן

ארוחת ערב-

אורז בסמטי 70 גרם לפני בישול- 243 קלוריות, 55 גרם פחמימה, 5 גרם חלבון
כמו כן בארוחה הזאת מלפפונים גם
סך הכל - 443 קלוריות, 55 גרם פחמימה, 45 גרם חלבון, 4 גרם שומן

ארוחה לפני שינה-
חמש ביצים גודל מדיום- 340 קלוריות, 27 גרם חלבון,23 גרם שומן, 2 גרם פחמימה
סקופ אחד אבקת חלבון קזאין- 120 קלוריות, 25 גרם חלבון, 4 גרם פחמימה, 4 גרם שומן
סך הכל - 460 קלוריות, 52 גרם חלבון,,6 גרם פחמימה, 27 גרם שומן

ערכים סופיים:
2320 קלוריות, 260 גרם חלבון (אני יודע שזה ממש הרבה אבל גם יש 10 גרם חלבון מהאורז),126 גרם פחמימה,90 גרם שומן
העדפתי לא להכניס הרבה שומן ב2 ארוחות כי ארוחת צהריים זה לפני אימון וארוחת ערב זה אחרי אימון
יש מצב שאולי אני יוריד קצת חלבון ויוסיף קצת שמן זית במקום

כמו שאמרת, הרבה חלבון, בעיקרון סופרים גם את החלבון של האורז ומקורות אחרים. תוריד לאזור ה 190 גרם חלבון, אתה פחמימה או שומן במקום זה. וכמובן תעקוב אחרי הירידה במשקל ותוריד קלוריות בהתאם בהמשך (מפחמימה)

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרת, הרבה חלבון, בעיקרון סופרים גם את החלבון של האורז ומקורות אחרים. תוריד לאזור ה 190 גרם חלבון, אתה פחמימה או שומן במקום זה. וכמובן תעקוב אחרי הירידה במשקל ותוריד קלוריות בהתאם בהמשך (מפחמימה)
אתה צריך לקחת בחשבון אבל שאני עובד בעבודה פיזית גם. זה כאילו אני מתאמן פעם אחת ואז שוב מתאמן באותו יום בחדר כושר.. זה לא איזה מלצרות או משהו.. זה הובלות. אז תחשוב שאני מרים דברים כבדים והולך איתם גם הרבה וכל דבר ודבר זה מצטבר בסוף לקילומטר אם לא יותר של הליכה עם משקל

אתה צריך לקחת בחשבון אבל שאני עובד בעבודה פיזית גם. זה כאילו אני מתאמן פעם אחת ואז שוב מתאמן באותו יום בחדר כושר.. זה לא איזה מלצרות או משהו.. זה הובלות. אז תחשוב שאני מרים דברים כבדים והולך איתם גם הרבה וכל דבר ודבר זה מצטבר בסוף לקילומטר אם לא יותר של הליכה עם משקל
טוב הובלות זה עבודה פיזית לא קלה (יודע, עבדתי). אבל אני לא חושב שבכל זאת אתה צריך יותר מ 2 גרם חלבון לכל קילו. אתה כן צריך לאכול יותר קלוריות מאשר אם לא היית עובד בעבודה כזאת

• פותח/ת השרשור
טוב הובלות זה עבודה פיזית לא קלה (יודע, עבדתי). אבל אני לא חושב שבכל זאת אתה צריך יותר מ 2 גרם חלבון לכל קילו. אתה כן צריך לאכול יותר קלוריות מאשר אם לא היית עובד בעבודה כזאת
אם אני יאכל יותר קלוריות זה רק משומן או מחלבון.. אני לא מוסיף פחמימה בשום פנים ואופן..

אם אני יאכל יותר קלוריות זה רק משומן או מחלבון.. אני לא מוסיף פחמימה בשום פנים ואופן..
דבר ראשון אני לא יודע אם אתה צריך באמת להוסיף קלוריות, הכי טוב זה לבדוק לפי קצב הירידה במשקל.
דבר שני אם כן להוסיף למה לא פחמימה?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני לא יודע אם אתה צריך באמת להוסיף קלוריות, הכי טוב זה לבדוק לפי קצב הירידה במשקל.
דבר שני אם כן להוסיף למה לא פחמימה?
יש לי מבנה גוף כזה שאני משמין מאוד מפחמימות ואני צובר הרבה נוזלים.. אז מעדיף כמה שפחות

יש לי מבנה גוף כזה שאני משמין מאוד מפחמימות ואני צובר הרבה נוזלים.. אז מעדיף כמה שפחות
תראה, אין בעיה לאכול יותר מ 2 גרם חלבון על כל קילו, מה שאני התכוונתי שזה מיותר. בכל אופן אם תראה שהירידה במשקל יותר מדי מהירה (סכנה לאיבוד שריר) ותרצה להעלות קצת את כמות הקלוריות, אין בעיה להוסיף שומן, וגם חלבון

ואוו
2300 קלוריות? אני עושה עם זה מסה
קודם כל בארוחה הראשונה תוסיף פרי אפילו שתיים חלבון לא נספג טוב בלי פחמימה
את האגוזי מלך תעיף תכניס משו אחר במקום אפשר גם טחינה או כף שמן זית
ועוד סוג פחמימה
ארוחה אחר כך תאורז תעיף שים בטטה
וארוחה ליפני שינה מיותרת

Back
למעלה תחתית