הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן משולבים ו L carnitine

• פותח/ת השרשור lusix
  • פורסם בתאריך

lusix

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי אני עכשיו בתקופת חיטוב ואני משתמש ב דברים הבאים
LIPO6X
L CARNITINE
GOLD STANDAT WHEY 100%
שמעתי הרבה בפורום ש כל השורפי שומן החוקיים הם בזבוז כסף אבל זאת לא השאלה
השאלה אם אני יכול לשלשב את ה LIPO6X ו ADIPO X של AXIS LABS ואם מישהו ניסה את הADIPO X?

אם מישהו יכול להמליץ לי על סטוק שיעזור לשמר שריר ולשרוף יותר שומן? בבקשה לא להציעה סייקלים או משהו בסגנון כי בנתיים אני לא מעוניין אולי בעתיד.

תודה רבה לעוזרים !

אפשר בבקשה הסבר או קישור למזה קיטוזוס
קיטוזיס (nutritional ketosis) זה מצב מטבולי בו רב האנרגיה של הגוף מגיעה מגופי קיטון בדם בניגוד ל״גליקוליזה״ שבה גלוקוז בדם מספק את רב האנרגיה. קטוזיס מאופיין בריכוז גופי קיטון בדם של מעל ל0.5 מילימולר, ורמות אינסולין וגלוקוז נמוכות בדם ויציבות. רב התאים בגוף שלנו יכולים להיזון מקיטונים באופן שוטף וקיטוזיס קורה כאשר מאגרי הגליקוגן בכבד שלנו מתרוקנים (או כשאוכלים סוג מסוים של טריגליצרידים כמו בשמן קוקוס מסוג MCT), בקיטוזיס רב הגוף מונע מקיטונים, חומצות שומן חופשיות וגלוקוז משמשות את השארית של התאים שלנו. הכבד מייצר קיטונים בתהליך טבעי שנקרא ketogenesis...

• פותח/ת השרשור
חחחח תגובה שדי ציפיתי לה..
אז יש הצעה של מה כן מומלץ לשלב ב חיטוב?
ואגב אנשים רושמים ב BB.COM ב תגובות שהדברים עוזרים אז יש פה מחלוקת קטנה

חחחח תגובה שדי ציפיתי לה..
אז יש הצעה של מה כן מומלץ לשלב ב חיטוב?
לצערי זה המצב..
המלצה לשלב בחיטוב? אומגה 3 (תמיד) מגנזיום ואבץ יעזרו. מעבר לכך אין איזה תרופת פלא. אירובי..
לגבי bb, הם מוכרים משהו שלא עובד בלא מעט כסף, ואנשים רושמים בפורוםהשם שזה עובד. את הקישור בין הדברים תעשה בעצמך 😃

• פותח/ת השרשור
יש איזשהם חברות שמומלץ לקנות מהם את האבץ והמגנזים?
ומה המינון שעליי לקחת של האבץ ובמגנזיום וה אומגה 3 וה בי6 (97 קילו 188 ס''מ)

לא משתתף בהמלצה על האבץ. אחרי שימוש של כמה חודשים הבנתי שהוא לא עושה לי טוב ושאפשר להגיע למינון הרצוי דרך תזונה ו/או מולטי ויטמין.
אבל לשאלתך:
מגנזיום ציטראט (רק לא אוקסייד!), לא ממש משנה החברה. Now זולים וטובים.
מגנזיום 200-400 מ"ג ביום.
אבץ 30-50 מ"ג ביום.
בי6 לא קריטי בעיניי, אך נמכר בדרך כלל ב-100 מ"ג.
אומגה 3 כשני גרם EPA + DHA ביום. ברוב המוצרים יש 300 מ"ג של שתיהן, כך שתצטרך ליטול כשמונה כדורים ביום, אלא אם כן תלך על מינון מרוכז.

אם מישהו יכול להמליץ לי על סטוק שיעזור לשמר שריר ולשרוף יותר שומן?
לעשות אימוני כוח, ולהיות במאזן קלורי שלילי תוך כדי שמירה על תפריט מאוזן שכולל, הרבה חלבון מן החי (דגים עוף ובשר בקר), שומנים טובים, ירקות ופירות, קטניות ופחמימות מורכבות.
הנה הסטוק המנצח, בהצלחה.

חוץ ממה שיוגב אמר:
לגבי bb, הם מוכרים משהו שלא עובד בלא מעט כסף, ואנשים רושמים בפורוםהשם שזה עובד. את הקישור בין הדברים תעשה בעצמך 😃
יכול להיות עוד דבר: בנאדם עושה חיטוב כמו שצריך מבחינת תפריט, תכנית אימונים, אירובי אם צריך, נמצא בגירעון קלורי. בנוסף לזה הוא לוקח שורף שומן כלשהו. הוא מגיע לתוצאות יפות בזכות התזונה והאימונים וחושב שהשורף שומן עשה משהו.

היי אני עכשיו בתקופת חיטוב ואני משתמש ב דברים הבאים
LIPO6X
L CARNITINE
GOLD STANDAT WHEY 100%
שמעתי הרבה בפורום ש כל השורפי שומן החוקיים הם בזבוז כסף אבל זאת לא השאלה
השאלה אם אני יכול לשלשב את ה LIPO6X ו ADIPO X של AXIS LABS ואם מישהו ניסה את הADIPO X?

אם מישהו יכול להמליץ לי על סטוק שיעזור לשמר שריר ולשרוף יותר שומן? בבקשה לא להציעה סייקלים או משהו בסגנון כי בנתיים אני לא מעוניין אולי בעתיד.

תודה רבה לעוזרים !
אניי דיי בטוח שאתה מסתלבט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית