הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שמירה של נשים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
הדיון הוא גם לגברים וגם לנשים ואשמח לשמוע את הדעה של כולם.

האם הייתם(מופנה גם לנשים) בוטחים ונותנים לאישה לשמור עליכם בסטים כבדים(סקוואט, בנץ') במשקלים של 100KG+ לגברים ו-85KG+ לנשים ?

כן. היא הרי לא צריכה להרים את כל המשקל אלא רק לעזור.
לגבי ההוצאה של המוט בבנץ' - אתה מכיר את הספות בספייס. אין באמת צורך בעזרה שם.

בכנות, לא. מצד שני לא הייתי סומך על 90% מהמכון שלי ששמרו עלי, יש המון גברים שפשוט לא נראים חזקים מספיק לשמור עליך

מעדיף ילדה בת 13 שיודעת את העבודה מבילדר ששוקל 110 על 12% שומן שנמצא שם כדי להבטיח שאני "אצליח" את הסט, מסיבה מאוד פשוטה: אם כשמישהו מרים לך 5-10 ק"ג (וילדה יכולה להרים את זה) אתה לא מצליח: סימן שזה מלכתחילה לא היה צריך להיות בידיים שלך. לא מדבר על 1RM כמובן - כי אני לא מתחרה ואין סיבה שאתאמן על זה.

אם היא יודעת איך לשמור אז כן, כי כמו שאמרו כאן זה לא שהיא מרימה את כל המשקל. היא רק תעזור במקרה שצריך ותרים כמה קילו בודדים.
בכנות, לא. מצד שני לא הייתי סומך על 90% מהמכון שלי ששמרו עלי, יש המון גברים שפשוט לא נראים חזקים מספיק לשמור עליך
אם אתה מרים למשל 100-120 קילו בנץ' אני לא חושב שיש מישהו במכון שלך שמספיק חזק להרים את כל המשקל הזה (במקרה הטוב אולי תמצא כמה בודדים כאלה בארץ)

שולחת את אהבתי לכל הגברים המפרגנים בפורום! 😍

אכן - אם אתה לא אידיוט גמור - בבנץ' אתה צריך עזרה של מקסימום 2.5 ק"ג
ויש לי מספיק נסיון כדי לא להתערב כשיש לך עדיין סיכוי להשלים את הסט.

אבל בסקווט - בגלל שאין לי מושג אם אתה אדיוט גמור או לא - מעדיפה שתלמד לשמוט לבד מאשר שתשמוט עלי.
😃

לא אכפת לי מהמין.. לרוב אני מבקש מאחד מהחברים שלי לשמור עליי ואם אין לי את האופציה הזאת אני מבקש מהבן אדם שאני יודע שהסקוואט שלו הכי גבוהה בחדכ כרגע

כן.
המתאמנת שלי שומרת עלי בעצימות בנץ ואני בוטח בה

אבל יש בשאלה הזו משהו
רוב הנשים שבאות למכון (לפחות אצלי) לא מבינות בקטע כזה, אני אעדיף להביא סתם גבר אפילו הכי שחיף ולהגיד לו אתה עוזר רק במקרה של כשל.

נערך לאחרונה:

אם אתה מרים למשל 100-120 קילו בנץ' אני לא חושב שיש מישהו במכון שלך שמספיק חזק להרים את כל המשקל הזה (במקרה הטוב אולי תמצא כמה בודדים כאלה בארץ)
ברור שהוא לא צריך להרים את כל המשל לבד..אבל צריך לעזור להוציא ולייצב ושיהיה לו מספיק ידע כדי לדעת מתי להתערב ומתי לא.
וכמו שאמרתי, זה לא עניין של גבר או אישה זה עניין של כח ומיומנות. יש נשים ועושות בנץ יותר ממני אז אני לא אתן לה לשמור עלי?

לחוץ מזה, בנץ זה עוד גבולי, אם מדברים על שמירה על סקווט אז עניין הכח הרבה יותר רלוונטי

זה לא עניין של גבר או אישה זה עניין של כח ומיומנות. יש נשים ועושות בנץ יותר ממני אז אני לא אתן לה לשמור עלי?
פחות מסכים לגבי הכוח,,לגבי המיומנות אולי, ולגבי שזה לא עניין של גבר או אישה אני בהחלט מסכים.
לא רלוונטי כמה הבנץ' של מי ששומר עליך, יצא לי שהיו ספוטרים שלוחצים יותר ממני, וזה אנשים שרגילים ללחוץ 8 חזרות שבכולם הספוטר נוגע, אז ככה הם גם שומרים. גם התדרוך של "לא לגעת בשום מצב אלא אם המוט באמצע העליה נתקע ומתחיל לרדת" לא תמיד עוזר

אתה מתכוון שב99% מהפעמים זה לא עוזר. בשלב מסויים למדתי לצעוק באמצע החזרה "לבד לבד!!"
אבל זה מוציא מריכוז וכיווץ (אצלי זה ככה), בכלל קשה לי לעשות סט טוב של בנץ' אם אין מישהו שאני מכיר וסומך עליו שישמור עליי כי אני לא 100% מרוכז כי אני דואג שהוא יגע במוט כשלא צריך ויהרוס הכל. אבל זה כבר מתחיל לסתות מהנושא...
בכל אופן בסקוואט אם לא היו מוטות בטחון הייתי מפחד שאישה תשמור עליי, ותכלס הייתי גם מפחד שגבר ישמור עליי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית