עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה מרים למשל 100-120 קילו בנץ' אני לא חושב שיש מישהו במכון שלך שמספיק חזק להרים את כל המשקל הזה (במקרה הטוב אולי תמצא כמה בודדים כאלה בארץ)בכנות, לא. מצד שני לא הייתי סומך על 90% מהמכון שלי ששמרו עלי, יש המון גברים שפשוט לא נראים חזקים מספיק לשמור עליך
ברור שהוא לא צריך להרים את כל המשל לבד..אבל צריך לעזור להוציא ולייצב ושיהיה לו מספיק ידע כדי לדעת מתי להתערב ומתי לא.
אם אתה מרים למשל 100-120 קילו בנץ' אני לא חושב שיש מישהו במכון שלך שמספיק חזק להרים את כל המשקל הזה (במקרה הטוב אולי תמצא כמה בודדים כאלה בארץ)
הכי טוב, סמוך על @Creepy horseמעדיף ילדה בת 13 שיודעת את העבודה
That what she saidמעדיפה שתלמד לשמוט לבד מאשר שתשמוט עלי.
פחות מסכים לגבי הכוח,,לגבי המיומנות אולי, ולגבי שזה לא עניין של גבר או אישה אני בהחלט מסכים.זה לא עניין של גבר או אישה זה עניין של כח ומיומנות. יש נשים ועושות בנץ יותר ממני אז אני לא אתן לה לשמור עלי?
אתה מתכוון שב99% מהפעמים זה לא עוזר. בשלב מסויים למדתי לצעוק באמצע החזרה "לבד לבד!!". גם התדרוך של "לא לגעת בשום מצב אלא אם המוט באמצע העליה נתקע ומתחיל לרדת" לא תמיד עוזר
אבל זה מוציא מריכוז וכיווץ (אצלי זה ככה), בכלל קשה לי לעשות סט טוב של בנץ' אם אין מישהו שאני מכיר וסומך עליו שישמור עליי כי אני לא 100% מרוכז כי אני דואג שהוא יגע במוט כשלא צריך ויהרוס הכל. אבל זה כבר מתחיל לסתות מהנושא...אתה מתכוון שב99% מהפעמים זה לא עוזר. בשלב מסויים למדתי לצעוק באמצע החזרה "לבד לבד!!"