הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שמירה של נשים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
הדיון הוא גם לגברים וגם לנשים ואשמח לשמוע את הדעה של כולם.

האם הייתם(מופנה גם לנשים) בוטחים ונותנים לאישה לשמור עליכם בסטים כבדים(סקוואט, בנץ') במשקלים של 100KG+ לגברים ו-85KG+ לנשים ?

אם הגעת לכשל והחלטת פשוט לוותר ולהפיל את המוט על עצמך, אין אף ספוטר בעולם שיעזור לך. צריך לדעת גם להכשל.
אבל גם אם אתה מגיע לכשל זה לא שאתה פתאום לא יכול להרים כלום, מספיק שהספוטר יקח ממך 5 קילו ותוכלו להשלים את החזרה ולשים את המוט.
לגבי הוצאה של המוט זה כבר משהו אחר

זה נכון עקרונית. ויחד עם זה היו יותר מידי פעמים אנשים ("ליפטרים") במכון שביקשו ממני לשמור ורק "לקחת אם המוט מתחיל לרדת"
והיה צורך למשוך הרבה יותר מחמישה קילו.

לא
אלה אם היא מושכת יותר או בארך מה שאני לוחץ

אלה שאומרים כן וכותבים "היא רק צרירה לעזור " והולכים

איזה עזרה בדיוק תקבל אם תמשוך 140 + ותתקע בתחתית מבחורה רגילה.
גם בחורה שמתאמת במקרה בפאוליפטינג ויכולה להרים 100 קילו דדליפט עדין זה פשוט לא ילך טוב.

יש לי שאלה יותר מעניינת בנושא שמירת נשים:
כולנו שונאים שיש ספוטר בבנץ והוא עושה לנו T-Bag
האם יפריע לכם שספוטרית תעשה T-Bag?

יש לי שאלה יותר מעניינת בנושא שמירת נשים:
כולנו שונאים שיש ספוטר בבנץ והוא עושה לנו T-Bag
האם יפריע לכם שספוטרית תעשה T-Bag?

מספר על החלומות שלך?

במשקלים של רוב הפורום לא צריכה להיות שום בעיה עם ספוטר.
אם זה גבר חלש או אישה, מה שחשוב זה להסביר טוב מה אתה מצפה ממנו לעשות: לא לגעת במוט אלא אם אני אומר. במידה ואמרתי - לקחת את המוט בכל הכוח (שלא כמו ספוטינג של בילדרים) ולהחזיר.

הבעיה היא בהוצאה של המוט,
לי אישית בהרקולס רק מי שמצליח להחזיק 140~ קילו יכול לעזור,
שזה רק @nlr666 ואח שלי.
זה נכון עקרונית. ויחד עם זה היו יותר מידי פעמים אנשים ("ליפטרים") במכון שביקשו ממני לשמור ורק "לקחת אם המוט מתחיל לרדת"
והיה צורך למשוך הרבה יותר מחמישה קילו.
כן,
אבל כמעט כל מתאמן נורמלי או אפילו מישהו שלא דרך במכון כושר עם קצת כוח - יכול להרים מעמדת הספוט 10-20 קילו, ומי שרציני יותר אפילו.
למשל אם אני חוזר למטה עם 190, ספוטר שיעזור לי ב10 קילו יהיה מספיק כי 180 זה כבר כלום.
ושוב, מי שיקח בכל הכוח יכול הרבה יותר מ10 קילו.

אני חושב שזה גם מעט תלוי בעצימות של הסט, יש הבדל בין כשל ב1RM לבין 5RM. אני לא חושב שלאישה ממוצעת תהיה בעיה לעזור ולמשוך כ-10 ק"ג שיאפשרו סיום של הסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית