* למשה, מצטער שפניתי אליך בהודעה פרטית, לא שמתי לב לחתימתך.
אז, התחלתי לי בדיאטה דלת מלחים (בגלל לחץ דם, המלצה של מומחה ללחץ דם) עם דיאטנית מקצועית (טוב, אני לא כזה סבור על כך, בכל זאת, דיאטנית של הקופ"ח).
משקל התחלתי: 121.400 - כן, מאוד שמן, למרות שלא באמת רואים זאת עלי, אפילו הדיאטנית נדהמה.
משקל כרגע, לאחר חודש ושבועיים בערך: 109.700.
כפי שאפשר לראות, הירידה היא די דראסטית, למרות שהרוב, 5-6 הראשונים היו מים נטו.
תוכנית הדיאטה שלי היא כזו:
בוקר-
1 כוס ברנפלקס, 1 כוס חלב.
בוקר-צהריים-
1 פרי.
צהריים-
ישנה בחירה: רבע עוף קטן בלי עור, או 100 גרם הודו, או 100 גרם דג, או 100 גרם כתף בקר.
לזה כולל 6 כפות מבושל, אורז או קוסקוס או ספגטי.
ירקות.
שתיה.
צהריים-ערב-
1 פרי, או 1 ארטיק קרח.
ערב-
2 פרוסות לחם.
2 פרוסות פסטרמה דלת מלחים, או 50 גרם טונה.
סלט ירקות עם כפית שמן זית, וכפית לימון בשביל הטעם.
ירקות.
שתיה.
השתיה, היא כמובן מים, או שתיה חמה בלי סוכר.
כמובן שהדיאטנית המליצה לי, כלומר די מכריחה אותי לעשות 4-5 הליכות בשבוע של כ-45 עד 60 דקות, אך אני עצלן מדי. לא עושה שום פעילות גופנית.
רציתי לשאול אם הירידה היא ממש דראסטית, והיא כבר לא בריאה, ואני אמור להתייעץ עם הדיאטנית שלי עוד הפעם ואולי אפילו להחליף את התפריט שלי לתפריט אחרת.
תודה מראש,
Loathly.
אז, התחלתי לי בדיאטה דלת מלחים (בגלל לחץ דם, המלצה של מומחה ללחץ דם) עם דיאטנית מקצועית (טוב, אני לא כזה סבור על כך, בכל זאת, דיאטנית של הקופ"ח).
משקל התחלתי: 121.400 - כן, מאוד שמן, למרות שלא באמת רואים זאת עלי, אפילו הדיאטנית נדהמה.
משקל כרגע, לאחר חודש ושבועיים בערך: 109.700.
כפי שאפשר לראות, הירידה היא די דראסטית, למרות שהרוב, 5-6 הראשונים היו מים נטו.
תוכנית הדיאטה שלי היא כזו:
בוקר-
1 כוס ברנפלקס, 1 כוס חלב.
בוקר-צהריים-
1 פרי.
צהריים-
ישנה בחירה: רבע עוף קטן בלי עור, או 100 גרם הודו, או 100 גרם דג, או 100 גרם כתף בקר.
לזה כולל 6 כפות מבושל, אורז או קוסקוס או ספגטי.
ירקות.
שתיה.
צהריים-ערב-
1 פרי, או 1 ארטיק קרח.
ערב-
2 פרוסות לחם.
2 פרוסות פסטרמה דלת מלחים, או 50 גרם טונה.
סלט ירקות עם כפית שמן זית, וכפית לימון בשביל הטעם.
ירקות.
שתיה.
השתיה, היא כמובן מים, או שתיה חמה בלי סוכר.
כמובן שהדיאטנית המליצה לי, כלומר די מכריחה אותי לעשות 4-5 הליכות בשבוע של כ-45 עד 60 דקות, אך אני עצלן מדי. לא עושה שום פעילות גופנית.
רציתי לשאול אם הירידה היא ממש דראסטית, והיא כבר לא בריאה, ואני אמור להתייעץ עם הדיאטנית שלי עוד הפעם ואולי אפילו להחליף את התפריט שלי לתפריט אחרת.
תודה מראש,
Loathly.
נערך לאחרונה: