הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הצטברות שומן/נוזלים בפנים

פיתוחגוף

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
בן 17 וחצי מתאמן 11 חודשים שוקל 66, עליתי 18 קילו, הבעיה שבשבועות האחרונים אני מתחיל לשים לב להצטברות שומן/נוזל בפנים, למשל כשאני מוריד את הסנטר למטה אני מרגיש שומן מתחתיו ובאזור הצוואר (נראה כמו סנטר כפול כזה), זה לא כל כך בולט אבל זה קצת מפריע לי ואני מפחד שזה יחמיר.
זה שומן או הצטברות של נוזלים ? זה יחמיר ככל שאני אמשיך לעלות במשקל ? מה אני צריך לעשות כדי להוריד את זה, אולי אירובי ? אם כן, כמה זמן וכמה פעמים
בשבוע ? אם אני אעשה אירובי זה לא יפריע לי לעלייה במשקל ?

אי אפשר להוריד שומן או נוזלים ממקום ספציפי בגוף. אם אתה רוצה לעלות במשקל (מסה), אתה גם תשמין ותספח נוזלים.
לצערך, אין לך אפשרות "לקבוע" לאן השומן/נוזלים האלה יילכו.

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה מציע לעשות ? אני לא יכול להתחיל חיטוב כרגע, כי אני לא חושב שיש לי אחוזי שומן גבוהים בגוף (זה נראה ככה רק בפנים), אני כרגע באמצע תהליך המסה ואם אני אתחיל חיטוב אני אאבד את כל מה שעבדתי עליו. השאלה אם זה שומן או נוזלים ? אם זה נוזלים אולי אני יכול להיפטר מזה במהירות בעזרת חיטובון קצרצר (הרי הנוזלים יורדים קודם), אם זה שומן זה יותר בעייתי.

תנסה לעשות יומיים-שלושה של ריקון נוזלים - להמעיט בפחמימות, מלחים ולשתות הרבה מים (כן, מנוגד לשכל הישר, אבל ככה זה עובד).

Back
למעלה תחתית