הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אנורקסים ומשקל

• פותח/ת השרשור orel
  • פורסם בתאריך

orel

משתמש פעיל
331
10
נק' מוניטין:
-124
331
10
תראו, יש כאלה שטוענים שהגוף נדפק מאנורקסיה לגמרי וכו וכו.., אבל לפי מה שאני רואה, מה שאני מבין, וכו, קובעים לאנורקסים משקל יעד X, שהוא התת בנורמה, לדוגמא BMI 18, ואוכלים ממש ממש ממש ממש הרבה רק כדי לשמר אותו, כלומר, כדי לשמר על משקל נמוך, אוכלים בסביבות 3000 קלוריות, בעוד שבן אדם רגיל במשקל כזה צריך אולי רק 2000 קלוריות כדי לשמור על המשקל, יש לזה סיבה הגיונית? כלומר, אני מדמיין או שזה באמת ככה? ואיך זה הגיוני?..

לא הבנתי מה אתה חושב שאתה מדמיין? שאנורקסים צריכים לאכול מאנשים רגילים באותו משקל?
איך זה קשור, אנורקסיה היא מחלה נפשית לא חילוף חומרים מיוחד שגורם להם להיות כאלה.

• פותח/ת השרשור
יש בן אדם שהוא שוקל סתם לדוגמא X קילו, ויש אנורקס שהעלו אותו ל X קילו, בשביל לשמור על המשקל, האנורקס יצטרך לאכול יותר לא? כי במהלך העליה במשקל תמיד הגוף שלו התרגל לתפריט מסוים והפסיק לעלות איתו ונתנו לו תוספות.. לא ככה?

• פותח/ת השרשור
ואללה בדיוק לפני כמה ימים חשבתי עליך
משה אתה יכול להתייחס להודעה?
אני אתן לך דוגמא, אני העליתי 8 קילו בחודשיים בערך, ועכשיו אני כבר לא עולה עם התפריט שיש לי, והתפריט הוא בסביבות 2800 קלוריות, ומבחינה הגיונית - אני במשקל שאני אמור לעלות עם תפריט של 2200
זה הגיוני הדבר הזה?..

על מי אתה עובד, אתה כל היום עולה במשקל ואיכשהו נשאר 45 קילו
התעייפתי ממך אמרתי לך כבר שאתה צריך טיפול פסיכולוגי ולא תזונתי.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע שוקל 51 :\
ואת האמת, אני לא עובד עלייך.. אני באמת רוצה לדעת אם זה הגיוני.. כאילו, שהגוף התרגל לתפריט מסוים, ולמרות שאני אמור כביבול לעלות עם סביבות 2000, אני לא עולה אפילו עם 2600-2800..

למען האמת אני לא רואה למה זה משנה אבל בוא רגע נחשוב בהגיון, אנרוקסים מכיוון שהם חולי נפש אז הם לא אוכלים מה שגורם להאטת חילוף החומרים וגם לעוד הרבה דברים לא נחמדים, אני לא יודע כמה זמן יקח לגוף של אנורקס "שנרפא" להתאושש ולחזור למטבוליזם רגיל אם זה בכלל יחזור אבל כעיקרון כדי שהוא ישמור על המשקל שלו נגיד שעכשיו הוא 100ק"ג ואני גם 100ק"ג אז הוא יצטרך לאכול פחות ממני כדי להיות במאזן קלוריות נייטרלי, תחזוקה.
עכשיו במטוטה ממך תפסיק להתעסק בקקה ולך תאכל.

לאן אתה מצפה לעלות עם 2000קל' זה אולי 100קל מעל המאזן שלך וגם אתה אנורקס אתה בטח עושה שש שעות על הליכון ביום לא הייתי יורד במצב שלך מ25,000קל' ליום

• פותח/ת השרשור
תגיד לי דבר כזה, זה הגיוני שהייתי 1.75 ושוקל 45, ועליתי ל 51 קילו עם תפריט של 2500, ועכשיו זה נראה לך הגיוני שפשוט מ 2500 קלוריות אני לא עולה?
כלומר, אני שוקל כרגע 51, זה הגיוני שמתפריט כזה אני לא עולה?

אולי תתחיל לאכול כבר במקום לחשוב כל כך הרבה?!
ואם זה כזה קשה פשוט תדפוק גיינר כל פעם

כי הוא אנורקס זה בנשמה שלו, הוא מנסה להתמודד עם זה לבד כבר 3 שנים וזה לא הולך.
הוא חושב שטיפול פסיכולוגי זה דבר מטומטם וזה לא יעזור לו, אבל בנתיים שום דבר לא עוזר לו וגם לא הוא לעצמו.
יבוא יום אולי עוד כמה שנים שתתעורר ותראה אילו בעיות ביראותיות עוללת לעצמך בשנים הללו ואולי תפקח את העיניים.
לפחות תשתה מולטי ויטמין זה בלי קלוריות

תגיד לי דבר כזה, זה הגיוני שהייתי 1.75 ושוקל 45, ועליתי ל 51 קילו עם תפריט של 2500, ועכשיו זה נראה לך הגיוני שפשוט מ 2500 קלוריות אני לא עולה?
כלומר, אני שוקל כרגע 51, זה הגיוני שמתפריט כזה אני לא עולה?

וואי אתה מעצבן אותי מה זה משנה הגיוני או לא תפסיק להתעסק בחרא רבאק
לך תאכל!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית