שלום
אני בעוד כ3 שבועות מסיים חיטוב ורוצה למקסם את החיטוב בזמן שנותר.
זה אומר שיש לי 21 ימים לחיטוב ולדיאטה.
הRMR שלי הוא 2014 קלוריות.
נשאר עוד 3 שבועות ואני אהיה בגרעון דיי גדול, מה שמשאיר 1650 קלוריות ליום.
אני מתכנן להתחיל היום את הדיאטה למהלך 12 ימים בלי פחמימות והפחמימות שאני אוכל יבואו רק מירקות וירוקים והחלבון יהיה כ2.5 גרם לק"ג משקל גוף, והשאר שומן. אחרי ה12 ימים בלי פחמימה אני צריך לעשות יומיים העמסה,
כמה קלוריות אני אוכל בהעמסת פחמימות? כמו כל יום ? 1650 רק בחלוקה אחרת של אבות מזון? או שצריך יותר קלוריות?
אחרי היומיים העמסה אני צריך לעשות 5 ימים דלי פחמימות ועוד יומיים העמסת פחמימות. שבעצם אחרי היומיים האלה של ההעמסה אני מסיים חיטוב ומתחיל מסה.
אשמח אם תעברו על מה שכתבתי לך ובמידה ויש טעויות תתקנו אותי ותענו לי על השאלות הבאות:
1. כמה קלוריות אני אוכל בהעמסת פחמימות? כמו כל יום ? 1650 רק בחלוקה אחרת של אבות מזון? או שצריך יותר קלוריות?
2. מאכלים לימים העמסה.
3. האם צריך לעשות אירובי או לא? ( בקיצור האם אפשר בלי )
4. האם התפריט שבניתי לי טוב מבחינה של חלוקה קלורית ומבחינה של המאכלים שבחרתי.
במידה ויש מה לשנות אשמח אם תגידו לי!
תודה.
@SweetBamba @-Ziv- @omerh84 @Moshe
אני בעוד כ3 שבועות מסיים חיטוב ורוצה למקסם את החיטוב בזמן שנותר.
זה אומר שיש לי 21 ימים לחיטוב ולדיאטה.
הRMR שלי הוא 2014 קלוריות.
נשאר עוד 3 שבועות ואני אהיה בגרעון דיי גדול, מה שמשאיר 1650 קלוריות ליום.
אני מתכנן להתחיל היום את הדיאטה למהלך 12 ימים בלי פחמימות והפחמימות שאני אוכל יבואו רק מירקות וירוקים והחלבון יהיה כ2.5 גרם לק"ג משקל גוף, והשאר שומן. אחרי ה12 ימים בלי פחמימה אני צריך לעשות יומיים העמסה,
כמה קלוריות אני אוכל בהעמסת פחמימות? כמו כל יום ? 1650 רק בחלוקה אחרת של אבות מזון? או שצריך יותר קלוריות?
אחרי היומיים העמסה אני צריך לעשות 5 ימים דלי פחמימות ועוד יומיים העמסת פחמימות. שבעצם אחרי היומיים האלה של ההעמסה אני מסיים חיטוב ומתחיל מסה.
אשמח אם תעברו על מה שכתבתי לך ובמידה ויש טעויות תתקנו אותי ותענו לי על השאלות הבאות:
1. כמה קלוריות אני אוכל בהעמסת פחמימות? כמו כל יום ? 1650 רק בחלוקה אחרת של אבות מזון? או שצריך יותר קלוריות?
2. מאכלים לימים העמסה.
3. האם צריך לעשות אירובי או לא? ( בקיצור האם אפשר בלי )
4. האם התפריט שבניתי לי טוב מבחינה של חלוקה קלורית ומבחינה של המאכלים שבחרתי.
במידה ויש מה לשנות אשמח אם תגידו לי!
תודה.
@SweetBamba @-Ziv- @omerh84 @Moshe
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: