הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רזה עם בטן יחסית גדולה

נתתי מספר שערוריתי עבור המשקל שלו בגלל שהוא צריך מסה ללא קשר לא"ש שלו
אני מסכים איתך, פשוט הבחור שציטטתי נראה לי לקח אותך ברצינות לגבי 30%. במשקל כזה אין מה לדבר בכלל על אחוז שומן

אני לא חושב שזה אפשרי להיות על 30 א.ש במשקל ובגובה שלו. העצמות, עור, איבים פנימיים שוקלים משהו, לא נראה לי שפשוט נשאר הרבה לשומן או לשריר
דווקא שתדע מבחינה תיאורתית זה כן אפשרי..
קח לדוגמה נשים

דווקא שתדע מבחינה תיאורתית זה כן אפשרי..
קח לדוגמה נשים

תקרא את התגובה שלו שוב,הפניות הן בגוף זכר. אתה לא דנה אינטרנשיונל.
עזוב שגבר לא יכול,אתה תתן לו לחטב ולהיות 40-45 קילו על 1.83?אל תייעץ לאנשים יותר לטובתם...

תקרא את התגובה שלו שוב,הפניות הן בגוף זכר. אתה לא דנה אינטרנשיונל.
עזוב שגבר לא יכול,אתה תתן לו לחטב ולהיות 40-45 קילו על 1.83?אל תייעץ לאנשים יותר לטובתם...
דבר ראשון: אין קשר הבאתי נשים כדוגמה לזה שזה אצלהן יותר נפוץ אך ישנם גברים ככה, אני פעם הייתי 1.72 שקלתי 55 והייתי על אחוז שומן גבוה בסביבות ה24
דבר שני: אם הוא יהיה במצב כזה הוא יוכל להעלות מסת שריר תוך כדי החיטוב-זה מוכח.

דבר ראשון: אין קשר הבאתי נשים כדוגמה לזה שזה אצלהן יותר נפוץ אך ישנם גברים ככה, אני פעם הייתי 1.72 שקלתי 55 והייתי על אחוז שומן גבוה בסביבות ה24
דבר שני: אם הוא יהיה במצב כזה הוא יוכל להעלות מסת שריר תוך כדי החיטוב-זה מוכח.

1)הבאת דוגמה שהאחוזי שומן כל כך שונים בה שכבר היה עדיף להשוות לחזירי בר. 30% לאישה זה נפוץ כמו 18 לגבר
2)הוא יעלה מסת שריר מינימלית בתחילת אימוניו כמו כל מתאמן,אתה דן אנשים לאנורקסיה בגלל שאתה החלטת להגיע לזה גם?

1)הבאת דוגמה שהאחוזי שומן כל כך שונים בה שכבר היה עדיף להשוות לחזירי בר. 30% לאישה זה נפוץ כמו 18 לגבר
2)הוא יעלה מסת שריר מינימלית בתחילת אימוניו כמו כל מתאמן,אתה דן אנשים לאנורקסיה בגלל שאתה החלטת להגיע לזה גם?
אני לא החלטתי להגיע לזה להפך היום אני בחור בריא בהחלט
נתתי השוואה מצויינת תפסיק להתכחש אמרתי שגם אני הייתי ממליץ לו מסה אבל שידע שתמיד כדאי תמונה כי יש מקרי קיצון בעולם

Back
למעלה תחתית