הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בקיבה ותזונה.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום , אני כבר די הרבה זמן נמצא על תפריט קבוע של בערך 1800-1900 קלוריות , הנייטרלי שלי הוא בערך 2100 ~.

חשוב לציין שאינני מתאמן כרגע.

חלבון : חצי קילו חזה עוף , טונה , 4 ביצים ו 100 גרם קוטג.

פחמימה : 200 גרם אורז , 100 גרם פרכיות אורז ( וטיפה ירקות ) זה יוצא 150 גרם פחמימה בהערכה.

שומן : לא כזה גבוהה.

בעיקרון זה התפריט ולפעמים שאני יודע שאני הולך לעשות ציט אז אני פשוט אוכל שתי ארוחות מתוך ה 5 ארוחות ואז בערב נותן את הציט.

עכשיו מה שקורה לפעמים שאני עושה את זה ואז שאני בא לאכול אז זה כאילו אני לא מצליח להכניס הרבה אוכל לקיבה , וזה מרגיש לי מפוצץ מהר.

זה מגיע למצב שאני גם לא מצליח אפילו לגמור בירה או לשתות באופן נורמלי מבלי שזה יציק לי בקיבה...

אינלי מושג למה זה קורה.. אני צריך עצה מה לעשות ... אולי להעלות את הפחמימה ולהוריד חלבון?

זה קורה כי כנראה הקיבולת שלך קטנה יחסית ,זה ממש לא "בעיה" בקיבה - יש גם אנשים כאלו

• פותח/ת השרשור
זה קורה כי כנראה הקיבולת שלך קטנה יחסית ,זה ממש לא "בעיה" בקיבה - יש גם אנשים כאלו

כן אבל עוד הייתי פעם בעודף משקל אז הקיבה שלי לא כזאת קטנה.. אתה חושב שיש קשר בין כמות הפחמימות לעניין הזה?

אני לא רואה למה זה בעיה. לטווח הארוך זה אפילו נשמע בריא יותר.
מה שכן אתה יכול לחלק את התפריט ליותר ארוחות, להמנע משתיה (במיוחד מוגזת) בזמן הארוחה, תבדוק גם אם אתה אוכל מהר מידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית