הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סליחה על החפירה אבל מאוד מבולבל!

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
היום התאמנתי והחלטתי לשתף את המאמן בתכנית הFBW מהאתר שהיא

תכנית fbw.jpg

בקיצור הראתי לו אותה והוא אמר שזה לא מתאים לי ועיקם מבט בקשר למספר הסטים והחזרות וגרם לי לחשוב שאני טועה
הוא הראה לי תכנית אחרת שאפרט אותה כמה שאוכל רגליים הוא הביא לי 9 סטים לשריר הקדמי לשריר האחורי ולתאומים.
בחזה הוא הביא לי 6 סטים-3 חזה חופשי ו3 פרפר במכונה.
גב -6 סטים סה"כ -3 בפולי עליון ו3 בחתירהם
כתפיים גם 6 סטים 3 בלחיצת כתפיים במכונה ו3 בשביל השריר האחורי בכתף
יד קדמית 4 סטים
יד אחורית 6 סטים 3 סטים לכל תרגיל(סה"כ)2 תרגילים
ובטן 3 סטים עם רצף מסוים של בערך 20 חזרות

אני שוקל 68 גובה 1.74 המטרה שלי זה חיטוב והתאמנתי היום פעם שניה אחרי שנתיים בערך שלא התאמנתי
אני מאוד מבולבל וכבר שאלתי משהו בקשר לתכנית הfbw פשוט הוא היה עם גוף של אחד שנראה מבין והוא אמר לי שזה אולי תכנית חיטוב למתקדמים יותר
דרך אגב בכל הסטים זה 10-12 חזרות
לא יודע לפי מה ללכת
תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

בסדר הרוב המוחלט נופל בזה, טעות מספר 1 זה להתייעץ עם המדריך בחדר כושר. שכח מכל מה שהוא אמר לך.
למידע נוסף עיין במאמרים בפורטל ושאל מה שלא ברור 😃

• פותח/ת השרשור
ראיתי כבר את המאמרים אבל אני לא יודע אם התכנית שראיתי(מה שפירסמתי) מתאימה למתחילים או לאנשים מתקדמים יותר שהרבה זמן במכון,דבר נוסף שלא הבנתי זה אם למשל שכתוב לי 2 סטים של 6 אני אמור להרים ולהרגיש בחזרה האחרונה שממש קשה לי או לעשות 6 שאני ירגיש שאני יכול יותר כי זה רק ההתחלה של האימונים במכון.
דרך אגב התייעצתי איתו כי התכנית הייתה נראת לי מאוד פשוטה לקח לי בערך חצי שעה לסיים אותה ולא הרגשתי כל כך את השרירים אולי הסיבה לכך נמצאת בשאלה הקודמת שלי (לא התאמצתי יותר מידי)

ראיתי כבר את המאמרים אבל אני לא יודע אם התכנית שראיתי(מה שפירסמתי) מתאימה למתחילים או לאנשים מתקדמים יותר שהרבה זמן במכון,דבר נוסף שלא הבנתי זה אם למשל שכתוב לי 2 סטים של 6 אני אמור להרים ולהרגיש בחזרה האחרונה שממש קשה לי או לעשות 6 שאני ירגיש שאני יכול יותר כי זה רק ההתחלה של האימונים במכון.
דרך אגב התייעצתי איתו כי התכנית הייתה נראת לי מאוד פשוטה לקח לי בערך חצי שעה לסיים אותה ולא הרגשתי כל כך את השרירים אולי הסיבה לכך נמצאת בשאלה הקודמת שלי (לא התאמצתי יותר מידי)
לגבי משו אחד הוא צדק אבל התכנית שהוא הביא לך גרועה הרבה סטים מה זה ?!?!
תעשה ככה
סקוואט 3*6
בנץ פרס 3*8
חתירה בהטיה נגד מוט או מתח 3 סטים 8 חזרות עם משקל או בלי ומקסימום חזרות כל סט
פרס 3*8
יד קדמית 2-3 סטים 10-12 חזרות
יד אחורית 2-3 סטים 10-12 חזרות
למתאמנים מתקדמים כלומר אחרי מסה ארוכה מומלץ פחות חזרות כדי לשמור על הכוח
אולי יש טעות מישהו מהמנהלים ומהמומחים מוזמן לתקן אותי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם מישהו יוכל לפרסם לי קישור לתכנית טובה או תמונה כמו שפירסמתי של תכנית מסוימת שמתאימה לי כמתחיל שהמטרה שלו חיטוב ולהסביר לי קצת כי אני מבולבל אני ישמח!

אם מישהו יוכל לפרסם לי קישור לתכנית טובה או תמונה כמו שפירסמתי של תכנית מסוימת שמתאימה לי כמתחיל שהמטרה שלו חיטוב ולהסביר לי קצת כי אני מבולבל אני ישמח!
הבאתי לך תכנית !
ולגבי מה ששאלת בקשר ל 6 חזרות תעשה 12 או 10 ותעצור אם אתה לא יכול עוד חזרה
כלומר אם בחזרה האחרונה היה לך ממש קשה שאתה חושב שלא תצליח את החזרה הבאה אז אל תעשה הבנת ?

התכנית שלך טובה, היא למתחילים.
תתחיל מהאימון הבא לעבוד עם משקל שאתה בטוח שתסיים איתו את כל הסטים והחזרות, ובכל אימון שאתה מצליח את כל החזרות ללא כשלים ובטכניקה מספקת, אתה מעלה משקל באימון הבא. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי באתר על תכניות החיטוב וראיתי בנוסף לfbw ישנה תכנית נוספת של 4 פעמים בשבוע ab ולפי מה שהבנתי זה לא קשור להתקדמות שלי במכון אני יכול לבחור ab או fbw לפי מה שנוח לי מבחינת ההגעה למכון ואין הבדלים בתוכניות שקשורים להתקדמות ואין לי בעיה לבוא 4 פעמים בשבוע ולחלק את השרירים כמו בתכנית השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות abxabxx? ולא abxxabx כמו שכתוב ?
https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/comment-page-1/#comments

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית