הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שיפור רגליים 8 חודשים

Cohen_Aviram

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
12
24
5
8 חודשים מאסה .. זה ממש לא מטרה סופית זה אפילו לא מחצית אבל השינוי נותן מוטיבציה להמשיך 😃

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 83.4 · צפיות: 505
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 32.5 · צפיות: 523
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 53.2 · צפיות: 491
אני חייב להגיד שבשביל 8 חודשי מסה אין שינוי בכלל. 🫤

באמת שאני לא מסתלבט.
אתה יכול לפרט קצת על איך אתה מתאמן תפריט
גובה משקל וכו'.

באמת שאני לא מסתלבט.
אתה יכול לפרט קצת על איך אתה מתאמן תפריט
גובה משקל וכו'.

אחי נו באמת , תסתכל על תמונה מס' 3
ואז תסתכל על תמונה ניקח לדוגמא את מס' 2
בטח שיש שינוי... רואים שהרגל קיבלה צורה וגדלה
אחלה שינוי .

אחי נו באמת , תסתכל על תמונה מס' 3
ואז תסתכל על תמונה ניקח לדוגמא את מס' 2
בטח שיש שינוי... רואים שהרגל קיבלה צורה וגדלה
אחלה שינוי .
לא אמרתי שלא התכוונתי ב8 חודשי מסה הייתי מצפה ליותר אז אולי הוא עושה משהו לא נכון ואפשר לתקן אותו ולעזור לו לגדול למה תמיד לקחת את זה שלילי.

לא אמרתי שלא התכוונתי ב8 חודשי מסה הייתי מצפה ליותר אז אולי הוא עושה משהו לא נכון ואפשר לתקן אותו ולעזור לו לגדול למה תמיד לקחת את זה שלילי.

אני אישית חושב של-8 חודשים זאת התקדמות יפה מאוד ,
כמו כן אני די מתאר לעצמי שהוא גם עלה יחסית "נקי" ולא עשה מסה מלוכלכת
לכן התוצאות מבחינתך לא מספיק טובות - בכל זאת עדיף מסה נקייה ואיכותית מאשר להשתולל ואז לסבול בחיטוב ובסופו של דבר בגלל שעשית מסה כל כך מלוכלכת - אז אחרי החיטוב תגיע לאותם תוצאות כמו שהיית מגיע ממסה נקייה .

אני מעדיף לא לריב על זה כול אחד בדעתו בכ"מ בהצלחה . 😃

• פותח/ת השרשור
האמת שאני מסכים איתך זה לא שינוי גדול ל8 חודשי מאסה אבל זה הייתה בהתחלה מאסה כושלת(מבחינת תזונה) ב4 חודשים האחרונים היא מאוד מוקפדת אני עושה את זה בלווי ומעקב אישי עם מישהו מאוד חזק בתחום וכרגע קצב התקדמות יפה אבל תודה על הביקורת מקבל אותה באהבה .. ולבחור השני אתה אחלה גבר ..

האמת שאני מסכים איתך זה לא שינוי גדול ל8 חודשי מאסה אבל זה הייתה בהתחלה מאסה כושלת(מבחינת תזונה) ב4 חודשים האחרונים היא מאוד מוקפדת אני עושה את זה בלווי ומעקב אישי עם מישהו מאוד חזק בתחום וכרגע קצב התקדמות יפה אבל תודה על הביקורת מקבל אותה באהבה .. ולבחור השני אתה אחלה גבר ..
העיקר שאתה בדרך הנכונה עכשיו 😃

• פותח/ת השרשור
דרך אגב מעבר לתזונה יש לי גנטיקה די חלשה ברגליים אני כל הזמן נתקל באנשים שרואים אותי בחדכ ואומרים לי וואו איך גדלת אבל מה יהיה עם הרגלים .. זה העקב אכילס שלי ואני מקווה לשנות את זה בדרך הטבעית והקשה (נכון לעכשיו 😃

הן נראות סבבה לגמרי אבל קצת קשה בלי תמונה של פלג גוף עליון לענות לך על זה.

• פותח/ת השרשור
הן נראות סבבה לגמרי אבל קצת קשה בלי תמונה של פלג גוף עליון לענות לך על זה.
בבקשה התמונות עדכני מלפני חודש הרגליים מהיום
בן 21 מתאמן שנתיים גובה 1.73 משקל 77 א״ש 10.5 מדוד לפי קליפר

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 32.4 · צפיות: 319
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 34.3 · צפיות: 313
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 72 · צפיות: 302
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 27.3 · צפיות: 286
קודם כול שאפו אחלה פלג גוף עליון תותח. 😃
ובאמת יש לך פלג גוף עליון גדול מאוד יחסית לרגליים. מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט?

• פותח/ת השרשור
האמת היא שבאימונים האחרונים הסקוואט הוא תרגיל 4 אצלי אחרי פשיטה, לג פרס , ולאנצים אז משקלי עבודה ירדו אני עובד 80 קילו סקוואט כרגע אבל בתוכנית הקודמת שלי סקוואט היה תרגיל 2 הייתי מתחיל ב90 קילו ומסיים ב110 (12 חזרות) ובלי שום קשר האימוני רגליים שלי מאוד חזקים אני מתאמן עם אנשים שגם מתאמנים הרבה יותר זמן ממני עם רגליים מאוד חזקות ואני לא נופל מהם אז אני יודע שהבעיה אצלי היא במבנה של הרגל גם שהייתי ילד הייתי שמן והרגליים אצלי היו מאוד רזות

למה הסקוואט אצלך תרגיל 4 זה אמור להיות תרגיל 1.
לג פרס והנלווים אמורים לבוא אחרי כי הם אינם תרגילים מורכבים, אתה אמור להשקיע את המקסימום במורכבים ושאר האנרגיה שלך לשאר המכשירים.
ולמה 12 חזרות?
תקשיב תעבוד במשקלים יותר כבדים ופחות חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית