הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי דדליפט כמתחיל.

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אהלן חברה, שלשום לצערי הייתה הפעם הראשונה שניסיתי לעשות דדליפט אחרי הרבה מאוד זמן שאני מתאמן ולא ניסיתי.

ראיתי המון המון המון סירטונים ואני חושב שהביצוע סביר פחות או יותר (אם אוכל אעלה סירטון כשיהיה איך).

בכל מקרה השאלה שלי היא האם במהלך/בסוף התרגיל אני אמור להרגיש קצת לחץ/כאב באזור הגב התחתון?

תודה רבה.

אהלן חברה, שלשום לצערי הייתה הפעם הראשונה שניסיתי לעשות דדליפט אחרי הרבה מאוד זמן שאני מתאמן ולא ניסיתי.

ראיתי המון המון המון סירטונים ואני חושב שהביצוע סביר פחות או יותר (אם אוכל אעלה סירטון כשיהיה איך).

בכל מקרה השאלה שלי היא האם במהלך/בסוף התרגיל אני אמור להרגיש קצת לחץ/כאב באזור הגב התחתון?

תודה רבה.
תכלס, רוב האנשים שאומרים שכואב להם בגב אחרי דדליפט הם בדר"כ ממש חדשים לתחום של אימונים כבדים, תן לזה להתחזק.

יש כמובן אופציה שאתה לא יודע להקשיח את הגב.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני מבין שיכול להיות שהכאבים באים בגלל שאני מתחיל בתרגיל, אני אנסה לצלם בהזדמנות, בעיקרון לפני התחלת התרגיל אני מנסה להקשיח את הגב ולעמוד הכי יציב שאפשר, ורק לאחר מכן אני מרים את המוט.

שאלה נוספת - ברגע שאני מחזיר את המוט אל הרצפה, אני ממש מניח אותו ואז שוב מרים? או שכדאי להוריד אותו לכמה סנטימטרים לפני הרצפה (באוויר) ואז למשוך שוב?

המשקל ההתחלתי איתו ניסיתי הוא 15 קילו בכל צד, והמוט האולימפי כמובן...

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית