הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הפסקת התקדמות מאז ששניתי את החזרות

• פותח/ת השרשור MaorNr
  • פורסם בתאריך

MaorNr

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אז ככה בהתחלה הייתי עושה 3x15 בהכול , וההתקדמות היתה מטורפת קפצתי בבנץ פרס עם משולודות יד לדוגמא מ5 קילו ל14 קילו .
ראיתי שזה לכוח ועברתי 3x8 שזה להיפותרפיה , אבל מאז הפסיקה ההתקדמות .

אני גם מרגיש שזה לא טוב בשבילי , משקולת כבדה מידי אני לא יכול לסיים סט , משקולות עם קיו אחד פחות ואני מרגיש שהשמונה חזרות זה כלום .

מה אומרים לעבור ל10 חזרות .?

נ.ב
יש לי אחלה תזונה , אני שומר על התפריט שלי מעולה , חוץ מהימים שישי ושבת שזה נורא קשה .

כי רק התחלת להתאמן, גם אם הייתה עושה 20 חזרות ואוכל על הפנים, הייתה מתקדם במשקלי עבודה,
הפסקת להתקדם עכשיו כי התכנית/התזונה שלך לא טובים, ממליץ לך להעלות אותם בפורום "מתחילים בתזונה ואימונים" וישמחו לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
כי רק התחלת להתאמן, גם אם הייתה עושה 20 חזרות ואוכל על הפנים, הייתה מתקדם במשקלי עבודה,
הפסקת להתקדם עכשיו כי התכנית/התזונה שלך לא טובים, ממליץ לך להעלות אותם בפורום "מתחילים בתזונה ואימונים" וישמחו לעזור לך.

התתיעצתי ה לגבי התוכנית ונאמר לי שהיא בסדר .
בקשר לתזונה התייעצתי גם , אני צורך 140+ גרם חלבון .

נערך לאחרונה:
אתה מתעסק בשטויות
ברמה שלך אתה לא צריך לעשות בנצ' פרס עם דאמבלים, תעשה עם מוט אולימפי.. תתחיל לקרוא מאמרים בקילוגרם ותשכיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית