הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תפריט מותאם

עומר פנקס

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,

לאחרונה אני נמצא בתהליכי חיטוב שהתחילו מזה כחודש וחצי - חודשיים (ההתחלה הייתה בתאריך ה-03/05/2015). עד היום, הורדתי כמעט 13 קילו --- פעם שקלתי כ-115 ק"ג, והיום 102 ק"ג!

כמו כן, אני משקיע מאוד באירובי ובאנאירובי, מפתח את גופי, אך עליי לדעת עם בניית תפריט, מה נכון לאכול ומה לא, כמה למה וכו'...

*חשוב לציין כי אני לא אוכל ירקות ופירות, כמעט בכלל -- מבנה גוף רחב, יש קצת בטן (לצערי) שאני בתהליכים להוריד אותה.
*לוקח אבקת חלבון (ללא פחמימות) --- לקחתי בינתיים רק פעמיים, ונראה שזה עוזר לעיצוב הגוף.
*יורד כמעט כל יום למכון, לאימון המשלב כ-40 דק' מכשירים אנאירוביים (אם זה אימון A -- חזה, כתפיים, יד קדמית, בטן), (אם זה אימון B -- יד אחורית, גב, בטן) + חצי שעה-40 דק' אימון אירובי (או קרוס, או אופניים.. מה שזורם)
*חשוב לי לשלב חלבונים בתפריט ושלא אהיה רעב כי זה הרבה יותר קשה..

אשמח אם תוכלו לעזור לי..
תודה לכולם
smile.gif

כל הכבוד על הירידה
עכשיו,אתה מוזמן לבנות תפריט ולהעלות אותו לביקורת,תייג אותי אפילו בהודעה שאתה מפרסם את התפריט ככה בטוח לא אפספס את זה

אני לא ממש יודע איך עושים תפריט אבל אני ממליץ לך להחליף בין היד קדמי ליד אחורי .
טוב לשלב יד קידמי אחרי שעושים גב .. כי יד קדמי זה שריר עזר שפועל חזק בתרגילי גב ..
ויד אחורית גם שריר עזר בחזה טוב לשלב את זה עם אימוני חזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית