הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החימום במדקאו

• פותח/ת השרשור ornonfx
  • פורסם בתאריך
O

ornonfx

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
״החימום״ כלומר השלושה סטים הראשונים בדדליפט מוציאים ממני את כל הכוח.
זה הולך ככה:
80x90x100x110
בגלל שאני בחיטוב אז גם ככה ממש קשה לי לשבור שיאים ושאני עושה את ה100 אני מרגיש כבר יחסית גמור.
יש לכם הצעות איך לסדר את הסטים כדי שאני יגיע לסט האחרון עם יותר כוח?

תשנה את הסדר ל 60-70-85 כשהסט הלפני סט עבודה יכול גם להיות 3 חזרות כדי לא להתיש אותך.
ככה הצלחתי לשמור ואף להתקדם במשקלי העבודה בחיטוב בלינארית.

בזמנו כשסגרתי את ה 100 לשלשה הסט הרביעי היה 82.5 לחמישייה.
תעשה את החישובים שלך ותראה מה עובד לך ואיל אתה מגיע הכי חזק לסט האחרון אבל עדיין מחומם היטב.

*שכחתי לציין שמדובר בסקוואט*

הסט הלפני אחרון זה לא בדיוק חימום ולא אמור להיות קל, זה מוסיף לך נפח לאימון. רעיון שאני יכול להציע זה לנסות לעשות קודם את הסט האחרון (הכי כבד) ואחרי את הלפני אחרון, ככה תגיע יותר רענן לסט הכבד וגם תשלים את כל הסטים שמוכתבים בתכנית.

הסט הלפני אחרון זה לא בדיוק חימום ולא אמור להיות קל, זה מוסיף לך נפח לאימון. רעיון שאני יכול להציע זה לנסות לעשות קודם את הסט האחרון (הכי כבד) ואחרי את הלפני אחרון, ככה תגיע יותר רענן לסט הכבד וגם תשלים את כל הסטים שמוכתבים בתכנית.
אבל אז יהיה לו קפיצה של 20% במקום 10% שבמשקלים הגבוהיים זה יכול להיות הבדל של 50 קילו במקום 25

אבל אז יהיה לו קפיצה של 20% במקום 10% שבמשקלים הגבוהיים זה יכול להיות הבדל של 50 קילו במקום 25
אבל כרגע הוא לא ברמה הזאת, הוא כתב שהוא עושה 80-90-100-110, מ 90 ל 110 זה לא קפיצה גדולה מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית