ייעוץ תזונה בימים עם אימון לעומת תזונה בימים ללא אימון (מסה)

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
אני משתמש בתפריט עם פחות או יותר הערכים הבאים (הMacros מiifym, עם שינויים מהמלצות של כמה אנשים מהפורום):
26409

בימים של אימון, כמה עוד צריך לאכול?(איזה עוד ערכים) (אימון כוח, ללא אירובי, מתכונת עם עצימות דומה לשל SS)(שוקל 62, גובה 1.72 גיל 15 אם זה משנה משהו)
להוסיף פשוט איזה Quest Bar בימים של אימון יספיק? או שצריך עוד?

אם באימון ממוצע אתה שורף 250 קלוריות אז לפי הערכים שלך הייתי מוסיף עוד 15 גרם שומן וכל השאר לחלבון. פחמימות יש לך מספיק.

נראה סבבה אין צורך להוסיף קווסט בר נראה לי חבל על הכסף, כמו שהבחור מעלי הגיב זה בערך כמות הקלוריות שאתה צריך להיוסיף אבל במסה זה פחות קריטי לספור קלוריות במדויק כל כך לפי דעתי, פשוט שים לב שאתה במגמה של עלייה במשקל (מתונה)

בכל הימים תאכל אותו מספר קלוריות, את הקלוריות ששרפת באימון אתה ממשיך לשרוף גם לאחר האימון

• פותח/ת השרשור
נראה סבבה אין צורך להוסיף קווסט בר נראה לי חבל על הכסף, כמו שהבחור מעלי הגיב זה בערך כמות הקלוריות שאתה צריך להיוסיף אבל במסה זה פחות קריטי לספור קלוריות במדויק כל כך לפי דעתי, פשוט שים לב שאתה במגמה של עלייה במשקל (מתונה)
לא בהכרח quest bar, סתם דוגמה, זה יהיה כלשהו חטיף חלבון/ קוטג' או משהו כזה..

• פותח/ת השרשור
אם באימון ממוצע אתה שורף 250 קלוריות אז לפי הערכים שלך הייתי מוסיף עוד 15 גרם שומן וכל השאר לחלבון. פחמימות יש לך מספיק.
מה למשל אתה אוכל בנוסף לתפריט הרגיל בימים של אימון? (במידה שאתה עובד עם תפריט)

אם אתה לא מתכנן לעלות על במה ואתה באמת בן 15 אז עזוב ספירת קלורית. תנסה להשריש הרגלי אכילה טובים זה הרבה יותר חשוב ובגלל שאתה רוצה לעלות במסה (לפי הכותרת) פשוט תישקל מידי פעם ולאורך זמן תנסה לעלות במשקל גוף, זה ביחד עם הרגלי אכילה נכונים כבר יגרמו לך לאכול מספיק

התזונה לא צריכה להשתנות בין יום של אימון ויום ללא אימון. צריך לחשב לפי ממוצע שבועי

• פותח/ת השרשור
התזונה לא צריכה להשתנות בין יום של אימון ויום ללא אימון. צריך לחשב לפי ממוצע שבועי
בימים של אימון נשרפים יותר קלוריות, לא צריך להשלים אותם?
זאת אומרת שאם אני אוכל לפי הmacros שצירפתי למעלה ולא יותר גם בימים של אימון זה לא יפחית מהGainz?

אמור להשאר אותו דבר תמיד
אני הייתי מעלה ל150 גרם חלבון מלא ומעלה שומן ל80 ומעלה קלוריות ל3K

זאת אומרת שאם אני אוכל לפי הmacros שצירפתי למעלה ולא יותר גם בימים של אימון זה לא יפחית מהGainz?
ביום המנוחה שלך הגוף שלך משקיע הרבה אנרגיה כדי לשקם את השריר ולבנות אותו מחדש,לא הייתי מוריד קלוריות באותו יום

• פותח/ת השרשור
ביום המנוחה שלך הגוף שלך משקיע הרבה אנרגיה כדי לשקם את השריר ולבנות אותו מחדש,לא הייתי מוריד קלוריות באותו יום
חשבתי אם להעלות בימי אימון, לא להוריד קלוריות בימי מנוחה.

כמו שאמרתי החישוב הוא לפי ממוצע. נניח אתה עושה 3 אימוני כוח בשבוע ובכל אחד מהם שורף 150 קלוריות, אז החישוב הוא 450 קלוריות לחלק ל7 ימים. זה הכמות שאתה מוסיף לכל יום

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית