הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מחיטוב למסה

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
כמה שאלות חבר'ה.
טוב, כמו שזכור לכם בעבר היו לי בעיות בבלוטת התריס וגם בעיות של סטרס בלתי פוסק.
סידרתי את העניין של בלוטת התריס והבלאגן נמשך(אי היכולת לרדת במשקל, עלייה של 4 ק"ג או יותר מאכילה רגילה לגמרי). לאחר מכן סידרתי את בעיית הסטרס והמשקל החליק לו וירדת 6 ק"ג בלי שום שינוי (זאת אומרת נשארתי על תפריט דל פחמימה (30>פחמימה).

הקיצר נתונים לעכשיו

גובה - 175
משקל - 71.5 ק"ג אחרי העמסה | 70.5 לפני העמסה
אחוז שומן - 10~%
היקף מותן - 77

הקיצר הגיע הזמן להוסיף טיפה מסה שהתפרקה לה בצבא ובמשך כל השנה האחרונה.
עכשיו על מנת לעבור מחיטוב למסה אני רוצה לעשות תקופה נייטרלי של שבועיים ומינימום 150 ג' פחמימה.

זאת תהיה החלוקה : 2100: פ-150 ח-180 ש -85

רציתי להתייעץ איתכם לגבי תכנית אימונים ותזונה במסה.

סתם לרקע כללי, אני בנאדם שמתחטב מהר מכמה סיבות:

א.אין לי בעיה לחיות על 0 ג' פחמימה למשך תקופה ארוכה, להיפך מרגיש טוב יותר.
ב. אין לי בעיה לעשות אירובי ו/או אימונים של קרוספיט גם שאני ללא פחמימה.

אבל לצד זה אני בנאדם שעולה בנוזלים/שומן מהר מאוד, ולכן רציתי להתייעץ איתכם על איזו תכנית תזונה ללכת, האם כדאי AD? ואם כן עדיין יש צורך לעשות שבועיים נייטרלי?

תכנית אימונים עם אנאבוליק דיאט מה עדיף SS או התכנית של לייל מקדונלד?

תודה חבר'ה 🤩

אם אתה מרגיש טוב יותר ללא פחמימה אז AD יכול להיות אידיאלי.
בקשר לתוכנית אימונים, עדיף SS ואם אתה רוצה אתה יכול לאחר מכן לעשות לייל מקדולנד, קודם תציב משקלים ולאחר מכן תתעסק בקקי.

מצטרף למה שנאמר מעלי.
אם אכן AD לא מאוד מעיקה עליך (מנטלית/פיזית/כלכלית) ואתה מעלה שומן מהר - לא הגיוני שיש משהו טוב ממנה.

אימון - אני שומע ושומע על ss רק דברים טובים (ונניח את הביאס בצד לרגע). אני מבין שאתה צעיר ונמרץ, יאללה לך תתקדם : )

• פותח/ת השרשור
מצטרף למה שנאמר מעלי.
אם אכן AD לא מאוד מעיקה עליך (מנטלית/פיזית/כלכלית) ואתה מעלה שומן מהר - לא הגיוני שיש משהו טוב ממנה.

אימון - אני שומע ושומע על ss רק דברים טובים (ונניח את הביאס בצד לרגע). אני מבין שאתה צעיר ונמרץ, יאללה לך תתקדם : )

אני+חלבון+שומן הולכים נהדר ביחד ללא פחמימה, כן אני אלך על ה-SS.

עוד כמה שאלות בעיקר למשה,

1. עדיין עלי לעשות תקופת נייטראלי עם 150-200 ג' פחמימה? איך להתאמן בתקופת הנייטראלי בחינת אירובי משקולות וכ'ו?
ב. אפשר לשלב עם תכנית כמו SS אירובי ואם כן איך ואיזה?

תודה.😉

1. רגיל, אני אוהב FBW - אירובי לא להגזים ולהוסיף בהתאם את הקלוריות, הייתי אומר ש 100-120 דקות בשבוע מספיק.
2. אפשר, אבל בעצימות נמוכה (50-60%) בכל מקרה תהיה פגיעה בהתקדמות אבל אם אתה לא יכול לחיות בלי.
הייתי אומר 20 דקות לאחר אימון (אם יש לך כוח) או לאחר האימון, אותו עיקרון 100-120 דקות בשבוע במקס', אין צורך ביותר (אלא אם אתה אוכל טוב, אבל שוב פגיעה בהתקדמות תהיה במילא).
לדעתי גם ב SS ובכל תוכנית לוותר על אירובי במיוחד אם אתה נוטה לצבור נוזלים זו תהיה טעות אם המטרה שלך להראות בין היתר איפשהו "טוב" והמשקל על המוט הוא לא פרמטר NO.1 בשבילך.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
1. רגיל, אני אוהב FBW - אירובי לא להגזים ולהוסיף בהתאם את הקלוריות, הייתי אומר ש 100-120 דקות בשבוע מספיק.
2. אפשר, אבל בעצימות נמוכה (50-60%) בכל מקרה תהיה פגיעה בהתקדמות אבל אם אתה לא יכול לחיות בלי.
הייתי אומר 20 דקות לאחר אימון (אם יש לך כוח) או לאחר האימון, אותו עיקרון 100-120 דקות בשבוע במקס', אין צורך ביותר (אלא אם אתה אוכל טוב, אבל שוב פגיעה בהתקדמות תהיה במילא).
לדעתי גם ב SS ובכל תוכנית לוותר על אירובי במיוחד אם אתה נוטה לצבור נוזלים זו תהיה טעות אם המטרה שלך להראות בין היתר איפשהו "טוב" והמשקל על המוט הוא לא פרמטר NO.1 בשבילך.
בהצלחה.

בסדר גמור.
אני מחוייב לעשות אירובי כפי שאמרת באשכול אחד שאם אתה לא עושה אירובי 3-4 ימים ממש מרגישים חרא כתוצאה מהנוזלים, כנ"ל אצלי. וכן ברור שזה כיף להוסיף משקל למוט, אבל לצד זה גם להיראות טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית