עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למכונה הנל קוראים סמית' משין.תמונה: לחץ כאן
החלקים שסימנתי בכחול הם לא נותנים למוט לרדת עד לריצפה זאת אומרת שאפשר לעשות רק סקוואט ובנץ פרס.
את הכיסא שיש בתמונה אפשר להזיז ככה שאפשר לעשות סקוואט...
אבל אני לא יכול לקנות כל שבוע דיסקית של 2.5 קילו... אין לי כסף לזה.למכונה הנל קוראים סמית' משין.
צר לי לאכזב אותך אבל אף אחד מה תרגילים הרלוונטיים אסור לעשות בא. היא לא נותנת לך להתייצב בעצמך ולכן כל האפקט יורד.
אתה חייב להתארגן על מוט חופשי.
לא הבנתימעל מ אתה מדבר עם הדיסקית :/אבל אני לא יכול לקנות כל שבוע דיסקית של 2.5 קילו... אין לי כסף לזה.
ומה זאת אומרת כל האפקט יורד? אם אני יעשה סקוואט לפי התכנית ויהיה במאזן קלורי חיובי לא יהיו תוצאות?
גם סטיץ הכין טבלת אקסל מאוד נוחה שנמצאת בתחתית המאמר המעודכן.יהיה לו הרבה יותר קל עם הטבלה שרן עשה בגוגל Docs
אתה לא עושה סקוואט.אם אני יעשה סקוואט לפי התכנית
סליחה אני רגיל לכתוב דיסקית (התכוונתי לפלטה)...לא הבנתימעל מ אתה מדבר עם הדיסקית :/
סקווט בסמית מין הוא לא סקוט.
אולי @White Walker יסביר לך יותר טוב ממני.
אבל אם המוט נופל לי חס וחלילה זה יכול להיות מסוכן...גם סטיץ הכין טבלת אקסל מאוד נוחה שנמצאת בתחתית המאמר המעודכן.
את של רן לא יצא לי להכיר.
אתה לא עושה סקוואט.
אפילו לג פרס הייתי מעדיף מאשר עבודה על הסמית'.
הירשם לחדר כושר נורמלי שיש בו ראק\כלוב שתוכל לעבוד בו בצורה חופשית ונכונה.
יש לא מעט כלובים וראקים עם מוטות ביטחון למקרה שאתה לא מצליח לעלות בסקוואט ואז המוט נשאר על המוטות, ובלי קשר אתה צריך ללמוד את הטכניקה ואני מבטיח לך שככל שתתרגל יותר כך גם הביטחון שלך יגדל והמוט בטח שלא ייפול לך מהגב, אלא אם תעשה סקוואט ללא ידיים.אבל אם המוט נופל לי חס וחלילה זה יכול להיות מסוכן...
וגם כמה עולה חדר כושר לחודש?
חולוןיש לא מעט כלובים וראקים עם מוטות ביטחון למקרה שאתה לא מצליח לעלות בסקוואט ואז המוט נשאר על המוטות, ובלי קשר אתה צריך ללמוד את הטכניקה ואני מבטיח לך שככל שתתרגל יותר כך גם הביטחון שלך יגדל והמוט בטח שלא ייפול לך מהגב, אלא אם תעשה סקוואט ללא ידיים.
יש בפורום אוף טופיק לדעתי אשכול בנעוצים על חדרי כושר בכל הארץ, ביקורות ומחירים.
מאיפה אתה בארץ?
חולון
תודה רבה...
סליחה אני רגיל לכתוב דיסקית (התכוונתי לפלטה)...
אז מה אתה מציע לי...
אני בן 13... אין לי כסף להירשם לחדר כושר.
ואם אני לא ילך לחדר כושר יתאמן בבית
נכון...בקשר לפלטות, לא כתבתי בשום מקום בתקנה 2.5 כל שבוע אמרתי שתוסיף למשקל הכללי.
אני מחזק את מורן. אם אין ברירה אחרת ואין לך כסף למכון נורמלי אז תתפשר על תוכנית אחרת עם תרגילים אחרים.
וכמה זה עולה לחודש?בעיקרון בחולון יש לך מקום יחסית חדש שנקרא:
Space
אחלה מקום - מפוצץ צעירות כוסיות מחולון
הייתי שם כמה פעמים כ״מבקר״
יש את כל הדברים שצריך בשביל להתאמן,
מקום ברמה ממש אהבתי .
אני אישית מתאמן בקאנטרי הבייתי ליד הבית
כי אני משלם שם מחיר ריצפה
לא מומלץ להתאמן שם אין יותר מדי תקציב
אבל בגלל שזה מרחק השתנה מהבית שלי אז אני שם.
נכון...
וכמה זה עולה לחודש?
240????
למה זה נחשב להרבה?240????
ואני עוד חשבתי שטכניון זה גניבה.
240????
ואני עוד חשבתי שטכניון זה גניבה.
אז מסתבר שלא...למה זה נחשב להרבה?