הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש של קדם אימון מלבד אימון?

Kobra_Mendez

משתמש מתחיל
75
7
נק' מוניטין:
4
75
7
אהלן לכולם,
קיבלתי לא מזמן קדם אימון ואני הולך להשתמש בו מדי פעם לפני אימון.
שאלתי היא כזו - האם אוכל להשתמש בו למטרות אחרות מלבד אימון?
למשל - כעובד דיוטי פרי לשעבר היינו צריכים להתעורר ב1 בלילה וללכת למשמרת מפוקסים ועירניים. האם קדם אימון יכול לשרת מטרה זו?
או לחילופין - אני מתחתן עוד חודשיים בע"ה, האם קדם אימון לפני החתונה יכול לתת לי קיק ועירנות ממושכת?
תודה לעונים!

אהלן לכולם,
קיבלתי לא מזמן קדם אימון ואני הולך להשתמש בו מדי פעם לפני אימון.
שאלתי היא כזו - האם אוכל להשתמש בו למטרות אחרות מלבד אימון?
למשל - כעובד דיוטי פרי לשעבר היינו צריכים להתעורר ב1 בלילה וללכת למשמרת מפוקסים ועירניים. האם קדם אימון יכול לשרת מטרה זו?
או לחילופין - אני מתחתן עוד חודשיים בע"ה, האם קדם אימון לפני החתונה יכול לתת לי קיק ועירנות ממושכת?
תודה לעונים!

בשביל פוקוס ועירנות למטרות כמו שציינת, הייתי במקומך משתמשת בקפאין(כדור קפאין) אחד/שניים בלבד. לא בטוחה ששאר המרכיבים בפרה אימון יהיו נחוצים לך ואולי אף יפריעו (עיקצוצים וכדומה)

האם אוכל להשתמש בו למטרות אחרות מלבד אימון?
כמו שעדי כתבה לך, למטרות האחרות יספיק לך קפאין. לענייין החתונה לא הייתי דואג, האדרנלין בדם שלך יעשה את העבודה. למעשה אני שמעתי דווקא על נטילת גלולות הרגעה לפני החתונה כדי להוריד קצת את מפלס העירנות/עצבנות/התרגשות או מה שהולך שם. בכל אופן טוב לראות מישהו שעוד לפני החתונה מבין שמדובר במשהו די דומה לאימוני משקולות (המון מאמץ בשביל מעט תוצאות 😃).

והעיקר: מזל טוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית