הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת כתפיים בSS

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
עד כמה זה יפגע בהתקדמות אם אני יעשה לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה, במקום בעמידה עם מוט? או שזה לא עד כדי כך קריטי?

תודה

אם זה לא היה משנה היה רשום בספר שאתה יכול לעשות בישיבה עם דאמבלים.

אל תהיה ילדה קטנה, תעשה כמו שצריך.

כי זה מעצבן שרוצים להחליף כל תרגיל ואז שואלים אם זה קריטי. כן זה קריטי. אם אתה לא עושה את מה שכתוב אתה לא עושה את התוכנית. אין עם זה בעיה, אבל אל תבוא להתלונן אחרי זה.

אז אי אפשר לעשות SS ככה??:

A
לג פרס 3X5
בנצ' בשיפוע עליון 3X5 (כי אני רוצה להדגיש חזה עליון)
משיכות בסמית' משין 1X5 (כי אמרו לי שדדליפט דופק את הגב)

B
לג פרס 3X5
לחיצת כתפיים בישיבה עם דמבלים 3X5
חתירה בT Bar או סתם במכונה 3X5

כמובן שבכל אימון בסוף צריך בערך 13 סטים לידיים (7 יד קדמית ו6 יד אחורית, אבל עושים רוטציה בין האימונים כדי לשמור על איזון) ו8.334 סטים של בטן לכשל (כאילו דא?).

נראה לך שזה טוב???
🤡🤡🤡

כן, זה נראה כמו תוכנית מאסה טובה. הייתי מחליף את ה 3x5 ב 4x8. כמו כן, לא לשכוח להיות במאזן חיובי של 300 קלוריות לפחות.

כן, זה נראה כמו תוכנית מאסה טובה. הייתי מחליף את ה 3x5 ב 4x8. כמו כן, לא לשכוח להיות במאזן חיובי של 300 קלוריות לפחות.

אבל הקלוריות חייבות להיות איכותיות , רק פחמימות מורכבות קצת חלבון ובלי שומן בכלל .

אל תחליף
כשאתה לוחץ בישיבה אתה מנטרל שרירים מייצבים

יש סיבה לעבודה עם מוט ובעמידה
למה אתה רוצה להחליף ? יש איזה מגבלה/בעיה
יכול להיות שאתה לא לוחץ פרס כמו שצריך אז אתה מנסה להחליף את התרגיל במקום ללמוד אותו

בהצלחה

אם זה יעזור לך בשיקולים...

אני אישית הרבה מאוד זמן (שנים, לא חודשים) לחצתי כתפיים אך ורק בישיבה.
אולי פחדתי, אולי שכנעתי את עצמי שבעמידה אני "אפעיל לחץ לא טוב", שאני לא אצליח לשים מספיק משקל על המוט, וכו וכו'.
והגיע למכון מדריך חדש, רוסי. ונודניק לאללה, אבל הוא שיכנע אותי בסוף לנסות.

וזה רק ענין של הרגל, כפי שתמיד אמרו לי ולא הקשבתי. תוך כלום זמן אתה מתרגל ותוכל ללחוץ יופי של משקלים (ואני מוותר על ההסבר ביחס לתועלות האחרות. אחרים כבר הדגישו מעלי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית