הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט של אחי הקטן 55 ק"ג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
בן 14מתאמן חודש SS משקלל גוף 60 ק"ג

הדדליפט שלו 65 ל5 טכניקה טובה
הטכניקה בסקווט ככה ככה, עובדים על זה
יש הערות ? אני רוצה עוד דעה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לי שהמוט יושב גבוה - היי באר. והוא מותח את הצוואר אחורה. שיסתכל על הרצפה לאורך כל התנועה.
יש עוד עבודה... הוא 60% שם.

חח תשבור מקביל תשבור מקביל ;)
טכניקה די טובה לדעתי,מה הגובה שלו?
ואני רואה שאתם משפחה דתיה לא?

אה,חבל..
משהו ששמתי לב אליו - אחרי כל חזרה הגב הוא לא מרזיק את הגב שלו,שים לב הגב שלו כל הזמן מתנדנד..אף אחד לא אמר לא גב ישר 100% אבל לפחות שיקשיח אותו ויפסיק להתנדנד.

ומה הגובה שלו?

חזה החוצה, מוט ממוקם באמצע שיוריד אותו מעט, מרפקים יותר למעלה, ברכיים גולשות תגיד לו שבתור התחלה יחשוב שכל המשקל על העקבים וכך הוא הברכיים לא יגלשו, עם הזמן הוא ילמד ולא יצטרך את ה "שיטה" הזו.

המשקל לא על העקבים והברכיים לא יוצאות החוצה ובגלל זה הוא לא מצליח לשבור את המקביל, בנוסף המבט למעלה שהוא אמור להיות קדימה-למטה. נראה לי שאז הHip Drive יבוא לבד.

סה"כ מאוד מרשים

עזבו טכניקה ילד בן 14 עושה 55 קילו סקוואט אני בגיל 14 לא נראה לי הייתי מצליח לעשות סקוואט 😃
אבל כן הוא צריך קצת לעבוד עד על הטכניקה ולהתחיל לשבור מקביל (😉), נראה לי שקצת קשה לו המשקל ובגלל זה יותר קשה לו להתרכז בטכניקה תן לו לעשות כמה סטים עם מוט ריק (בתור חימום) שזה יהיה מושלם תחזיר אותו למשקל המקורי ככה יהיה לו יותר קל ללמוד.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא התכוון בדת בגלל שאנחנו בימים הנוראים לפני יום הכיפורים,יצאת מה זה מפגר:jester:
לך תספור כוסות קולה,
איזה מפגר יצאתי,חשבתי שהמילה "מתחזק" שנכתבה בפורום PL באשכול שעוסק בסקווואט מכוונת למשקלי עבודה,באמת איזה מפגר אני 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית