הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקסימום קלוריות בציט בחיטוב

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי. קצת רקע כללי לפני שאני אתחיל אולי זה יעזור לכם
אני בן 15 גובה 176 משקל 67
אני בחיטוב כבר קרוב לחודשיין ירדתי 7.5 -8 קג.

בכל הזמן הזה עשיתי ציט אחד שכלל תערובת כזאת של פטריות שמנות וגבינות, סטייק 350 גרם ואחרי זה גלידה 3 כדורים של שוקולד.

זה הכל בחודשיים.

עכשיו. אני רוצה להוריד עוד 3-5 קילו לפני שאני עובר למסה ורציתי לדעת.
זה קריטי מאוד מאוד אם זה ציט מיל או יום העמסה ? כי אני כן צריך את הפורקן של הציט אבל אם העמסה זה הרבה יותר טוב אולי אוכל לוותר.
דבר שני. הציט הבא שלי הוא עוד כמה ימים כלומר שבועיים אחרי הציט הראשון הקודם. כמה מקסימום קלוריות אני יכול להרשות לעצמי ? ואני יכול להגיע לארוחה בערב רעב ממש כאילו שכמעט לא אכלתי כלום כל היום ? כי אני רוצה ממש להנות ממנו...
אני יודע שסה ארוך מקווה שתוכלו לענות . תודה רבה רבה

אז העמסה פעם ב10 ימים או ציט ?

תגבשו דעה :D
העמסה של 5 שעות פעם ב10 יום עם הכנסה של כמות פחמימה השווה למשקל שלך בליברות וצ'יט בכל שבוע שבו אין העמסה. לדעתי זה יעשה את העבודה. תדאג שיהיה מרחק של לפחות 3 ימים בין צ'יט להעמסה.

• פותח/ת השרשור
העמסה של 5 שעות פעם ב10 יום עם הכנסה של כמות פחמימה השווה למשקל שלך בליברות וצ'יט בכל שבוע שבו אין העמסה. לדעתי זה יעשה את העבודה. תדאג שיהיה מרחק של לפחות 3 ימים בין צ'יט להעמסה.

ליברות ?

טוב אז לעשות שבוע ציט נגיד עד 700 קלוריות ואז אחרי 10 ימים העמסה ואז אחרי שבוע ציט וככה ?

ליברות ?

טוב אז לעשות שבוע ציט נגיד עד 700 קלוריות ואז אחרי 10 ימים העמסה ואז אחרי שבוע ציט וככה ?
תכפיל את משקל הגוף שלך ב2.2
ממליץ לך במקום לספור קלוריות בצ'יט פשוט לעשות אותו בחוץ, כמו שאמרתי לך, המבורגר אחד או שווארמה אחת בטוח יעשו אותך שמח לשבוע 😃
בעצם כשאני חושב על זה חלוקה טובה יותר תהיה לא לתת צ'יט כל שבוע ללא העמסה (כי אז לא יהיו לך מספיק צ'יטים) אלה בין כל 2 העמסות (בין כל 10 ימים) לתת צ'יט אחד. לדוגמא, יש לך העמסה יום ראשון וביום רביעי הבא, אז אחרי ההעמסה של יום ראשון חכה 3 ימים ותן ביום רביעי צ'יט, ואז יום רביעי שאחרי תן העמסה.

• פותח/ת השרשור
תכפיל את משקל הגוף שלך ב2.2
ממליץ לך במקום לספור קלוריות בצ'יט פשוט לעשות אותו בחוץ, כמו שאמרתי לך, המבורגר אחד או שווארמה אחת בטוח יעשו אותך שמח לשבוע 😃
בעצם כשאני חושב על זה חלוקה טובה יותר תהיה לא לתת צ'יט כל שבוע ללא העמסה (כי אז לא יהיו לך מספיק צ'יטים) אלה בין כל 2 העמסות (בין כל 10 ימים) לתת צ'יט אחד. לדוגמא, יש לך העמסה יום ראשון וביום רביעי הבא, אז אחרי ההעמסה של יום ראשון חכה 3 ימים ותן ביום רביעי צ'יט, ואז יום רביעי שאחרי תן העמסה.

נשמע מעולה אבל זה לא יותר מדי ? זה כבר ממש פינוק חח

מה ניסגר איתכם?
צ'יט פעם בשבוע לא מזיק אלא מועיל.
ומה זה השטויות האלה של צ'יט עד 700 קל'? זה לא צ'יט, את זה אפשר לסדר בתפריט היומי!
אני עושה צ'יטים של 4000+ קלוריות פעם בשבוע ( האמת עכשיו עוברת לי מחשבה לעשות פעמיים בשבוע כי כבר סיימתי חיטוב)
לפותח האשכול:
תאכל לפי התפריט כל השבוע, תחשוב ותצפה לארוחה הזאת שאתה הולך להשתולל, רק אם לא חרגת מהערכים כל השבוע אז תאשר לעצמך לעשות את הארוחה הזאת,

איחלתי למחטב בהצלחה!

מה ניסגר איתכם?
צ'יט פעם בשבוע לא מזיק אלא מועיל.
ומה זה השטויות האלה של צ'יט עד 700 קל'? זה לא צ'יט, את זה אפשר לסדר בתפריט היומי!
אני עושה צ'יטים של 4000+ קלוריות פעם בשבוע ( האמת עכשיו עוברת לי מחשבה לעשות פעמיים בשבוע כי כבר סיימתי חיטוב)
לפותח האשכול:
תאכל לפי התפריט כל השבוע, תחשוב ותצפה לארוחה הזאת שאתה הולך להשתולל, רק אם לא חרגת מהערכים כל השבוע אז תאשר לעצמך לעשות את הארוחה הזאת,

איחלתי למחטב בהצלחה!
מה שאתה עושה זה לא צ'יט... אפילו העמסה לא עושים בכמויות האלה. אתה הורס לגמרי את כל המטרה של הצ'יט אם אתה אוכל בזה 4000 קלוריות כי אתה יכול לקבל את האפקט הפסיכולוגי ואת עצירת הצניחה של הורמון הגרלין גם בכמויות הרבה יותר קטנות וחבל.

אולי אתה תופעה גנטית ייחודית אבל רוב האנשים שידחפו אוכל בכוח בצ'יט מיל רק ידפקו לעצמם את החיטוב ואחר כך יתלוננו שהם לא יורדים במשקל.

אבל שווה לנסות, בתוך שבועיים אתה יכול לדעת אם משפיע לשלילה או לחיוב.
ואני ממש לא תופעה גנטית, פשוט שומר במהלך השבוע על התפריט עד לרמת הגרם..
ומתאמן 5 פעמים בשבוע אימונים מאוד אינטנסיביים (בלי אירובי)
עכשיו אני בנייטרלי עם ארוחת צ'יט בשבת בערב, ושומר על המשקל בדיוק,
ההתלבטות שלי אם לעלות 200 קל' בתפריט היומי ולעשות בנוסף שני ארוחות צ'יט או לא להעלות ברמה יומית ולעשות שתי ארוחות צ'יט..
ארוחת צ'יט קרובה בשבת- המבורגר 1-1.5 קילו עם צ'יפס וקינוח.

שום צ'יט ושום נעליים.
תעשה העמסות בהתחלה אחת לשבועיים ובהדרגה אחת לשבוע באותו יום שאתה מתאמן בו אימון עצים.
אם אתה כבר זמן מה בחיטוב ועל 80 פחמימה, תתחיל לעשות אחת לשבוע. זה יפצה אותך נפשית מספיק טוב אם תשלב בתוכו את ה"צ'יט"

קבצים מצורפים

• upload_2015-7-2_11-10-33.png
    upload_2015-7-2_11-10-33.png
    KB 148.4 · צפיות: 100
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית