הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בדדליפט

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
שלום,
אני בן 15 גובה 1.83 משקל 71 ק"ג.
רציתי שתבדקו לי את הטכניקה בדדליפט ותתקנו אותי אם צריך (אני מניח שצריך).
סרטון:

תודה לעוזרים!

אתה צריך להתקרב למוט עם הכפות רגליים,אתה ממש רחוק, המוט צריך להיות צמוד לרגליים ואצלך הוא די רחוק מהן.
וגם זה נראה כאילו אתה לא נועל את האגן בסוף התנועה,תצלם סט עם משקל כבד יותר המשקל הזה קל לך.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להתקרב למוט עם הכפות רגליים,אתה ממש רחוק, המוט צריך להיות צמוד לרגליים ואצלך הוא די רחוק מהן.
וגם זה נראה כאילו אתה לא נועל את האגן בסוף התנועה,תצלם סט עם משקל כבד יותר המשקל הזה קל לך.
הבנתי שצריך שהמוט יהיה בערך מעל חצי כף הרגל לא? בערך מעל השרוכים, ואני תמיד שם אותו שם.. אולי זה זווית הצילום
מה הכוונה בלא-נועל את האגן?
תודה

אין מקום מדויק וספציפי לכולם,תכלס לכל אחד זה שונה,לדעתי תנסה יותר קרוב,תראה איך זה מרגיש לך.
וכאילו התחת שלך בחוץ,הוא צריך להיות מכווץ בסוף התנועה,לא יודע איך בדיוק להסביר,ככה זה נראה לי לפחות.

• פותח/ת השרשור
אין מקום מדויק וספציפי לכולם,תכלס לכל אחד זה שונה,לדעתי תנסה יותר קרוב,תראה איך זה מרגיש לך.
וכאילו התחת שלך בחוץ,הוא צריך להיות מכווץ בסוף התנועה,לא יודע איך בדיוק להסביר,ככה זה נראה לי לפחות.

אני חושב שאני מבין מה אתה אומר, תודה רבה!

תקרב יותר את המוט לשוקיים
תרים יותר מהר
תנעל את המותניים והגב עד הסוף
בלנעול את המותניים אתה מתכוון למה ש-muzi אמר?
ומה הכוונה בלנעול את הגב?
תודה

אל תוריד כ"כ לאט, פשוט תן לזה לרדת.

ולפעמים המוט בורח לך, אתה צריך לשמור אותו קרוב לגוף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שהוא תמיד ילך על הרגליים צמוד ולא יברח קדימה ואז לא יגע ברגליים.
נראה לי שהבנתי, אתה מתכוון שהמוט כאילו "ישפשף" את הרגל לכל אורך התנועה? אם כן אני חושב שאני עושה את זה לרוב כי אני מרגיש את הרגל קצת שורפת אחרי זה ולפעמים גם יש קצת שריטות, אז אני מניח שזה היה חד פעמי

מה זאת אומרת אין מקום מדוייק וספציפי לכולם? כולם מאוזנים מעל מרכז כף הרגל. גם אתה.

פותח הפוסט:
אתה מנסה לעשות סקוואט עם מוט בידיים. המוט לא נמצא מעל מרכז כף הרגל, הוא קדימה מידי. האגן נמוך מידי. תשתמש בכל המידע שמופיע כאן. בנוסף, פוסט שמדבר על למה מה שצריך לקרות כדי שמוט כבד יתנתק מתרחש, יכול לעניין אותך.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת אין מקום מדוייק וספציפי לכולם? כולם מאוזנים מעל מרכז כף הרגל. גם אתה.

פותח הפוסט:
אתה מנסה לעשות סקוואט עם מוט בידיים. המוט לא נמצא מעל מרכז כף הרגל, הוא קדימה מידי. האגן נמוך מידי. תשתמש בכל המידע שמופיע כאן. בנוסף, פוסט שמדבר על למה מה שצריך לקרות כדי שמוט כבד יתנתק מתרחש, יכול לעניין אותך.

בהצלחה
אז אתה אומר שאני בעצם צריך לקרב יותר את המוט לרגל ולרדת פחות? ועוד משהו?
תודה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית