- פותח/ת השרשור
- #2,721
שמח שאנחנו מסכימים אחד עם השני. 😃איזה פוץ יצאתי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמח שאנחנו מסכימים אחד עם השני. 😃איזה פוץ יצאתי
מאשר לגבי רביעי. לגבי הפוץ זה תקף לשנינו.שמח שאנחנו מסכימים אחד עם השני. 😃
с утра выпил - день свободенסידרתי את שעות השינה, אני ער מ8 בבוקר. אפשר לשבת על בירה 8:01.
😆с утра выпил - день свободен
האלכס היחידי שמוזמן זה אלכס דובון אכפת לי.אלכס?
שהוא?אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לעבר כשלון בchallange שהצבתי לעצמי. 🤣
תאר לעצמך שהוא מתחיל לספר למלצרית(במבטא שלו): בירה לא כל כך, כוס לא מתאימה לבירה, כשאת מגישה את ההמבורגר את לא מחזיקה אותו נכון ואת יכולה להיפצע. כשאני הייתי צעיר הייתי עושה זה גם אבל יותר טוב ללמוד טכניקה של הכנת המבורגר ואז להגיש אותו קבוע.אגב מה דעתכם להזמין את אלכס? הוא ינחה את המפגש, יספר קצת על lb וחגורות, שיהיה מעניין..
למה? הוא ענק. יום אחד הוא בא אליי, לא אומר שלום אפילו, ישר מתחיל: lb מזכיר לי סבלים שנושאים על הגב מקררים. אני כזה wtfהאלכס היחידי שמוזמן זה אלכס דובון אכפת לי.
משקל בדדליפט>עמודים בלוגשהוא?
😆😆תאר לעצמך שהוא מתחיל לספר למלצרית(במבטא שלו): בירה לא כל כך, כוס לא מתאימה לבירה, כשאת מגישה את ההמבורגר את לא מחזיקה אותו נכון ואת יכולה להיפצע. כשאני הייתי צעיר הייתי עושה זה גם אבל יותר טוב ללמוד טכניקה של הכנת המבורגר ואז להגיש אותו קבוע.
הנחת נכון.רגע, הנחתי שיושבים בחונטה
חס ושלום. אני רק מיץ ענבים. 😇בירה רק ל18+. מתי אל תפנטז.
אבל.אבל. 😭😭😭סקוואט 140+.
איזה קטע אם הוא רואה סבל מוביל מקרר ומתחיל לחפור לו: אתה לא מחזיק טוב, אתה שם את המקרר ב HB ועושה תנועה של LB, ונעליים לא טובות לסבלות, עדיף תוריד משקל ותעשה בטכניקה יותר טובה.למה? הוא ענק. יום אחד הוא בא אליי, לא אומר שלום אפילו, ישר מתחיל: lb מזכיר לי סבלים שנושאים על הגב מקררים. אני כזה wtf
טוב נו.. דד140 + גם מתקבל. רק עם גרביים סקסיות.אבל.אבל. 😭😭😭
עד הבטן!!רק עם גרביים סקסיות.