הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
א.מחכים למענה מיעקב.
ב.שעה בערך?

סידרתי את שעות השינה, אני ער מ8 בבוקר. אפשר לשבת על בירה 8:01.

אגב מה דעתכם להזמין את אלכס? הוא ינחה את המפגש, יספר קצת על lb וחגורות, שיהיה מעניין..

אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לעבר כשלון בchallange שהצבתי לעצמי. 🤣
שהוא?
אגב מה דעתכם להזמין את אלכס? הוא ינחה את המפגש, יספר קצת על lb וחגורות, שיהיה מעניין..
תאר לעצמך שהוא מתחיל לספר למלצרית(במבטא שלו): בירה לא כל כך, כוס לא מתאימה לבירה, כשאת מגישה את ההמבורגר את לא מחזיקה אותו נכון ואת יכולה להיפצע. כשאני הייתי צעיר הייתי עושה זה גם אבל יותר טוב ללמוד טכניקה של הכנת המבורגר ואז להגיש אותו קבוע.

רגע, הנחתי שיושבים בחונטה

משקל בדדליפט>עמודים בלוג
תאר לעצמך שהוא מתחיל לספר למלצרית(במבטא שלו): בירה לא כל כך, כוס לא מתאימה לבירה, כשאת מגישה את ההמבורגר את לא מחזיקה אותו נכון ואת יכולה להיפצע. כשאני הייתי צעיר הייתי עושה זה גם אבל יותר טוב ללמוד טכניקה של הכנת המבורגר ואז להגיש אותו קבוע.
😆😆
רגע, הנחתי שיושבים בחונטה
הנחת נכון.

בירה רק ל18+. מתי אל תפנטז.

18+ או סקוואט 140+. מתקן את עצמי.

למה? הוא ענק. יום אחד הוא בא אליי, לא אומר שלום אפילו, ישר מתחיל: lb מזכיר לי סבלים שנושאים על הגב מקררים. אני כזה wtf
איזה קטע אם הוא רואה סבל מוביל מקרר ומתחיל לחפור לו: אתה לא מחזיק טוב, אתה שם את המקרר ב HB ועושה תנועה של LB, ונעליים לא טובות לסבלות, עדיף תוריד משקל ותעשה בטכניקה יותר טובה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית