עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד 5 דקות נכתב.פוץ. תקבל לייק על העדכון מחר.
חחח דיי אנשים אני לא יכול לכתוב ככה עדכון זה יותר מידי. צריך לפתוח 2 לוגים אחד לעדכונים ואחד לחפירות.אני לא עומד בקצב של הלוג שלך LOL!
Bench Press-80X3 80X3 80X2 PRRRR הסבר קצר מדוע זה לא היה 77.5: @berdan אמר שאני חייב בתוקף לעלות משקל כי בא לו. משום מה ממש רציתי על ה80 הזה ולהפתעתי עלה סבבה לגמרי. חייב לציין שאימון הבא אנסה לסגור חמישיות למשהו איבדתי כיווץ אחריי כל חזרה שלישית.מוזר. בכ"מ מרוצה מאוד מעצמי. 😃
Squat-95X5 95X5 95X5 PRRR עוד פעם PR כי אני במצב רוח טוב. עלה סבבה לגמריי. מתחיל להתקרב לאט...
הייתי לבד איזה סרטונים. היה חסר לי אנשים.זבל. מתקדם בקצב מטורף.. מה עם סרטונים מתיתיהו???
תנסה להשלים חלבון בלי למות. זאת התוצאה.החביטונה שלכם גורמת לי לרצות להקיא, בעעע.
דייייי להתקדם
רוב תודות 😘זבל. מתקדם בקצב מטורף..
הסקוואט? זה אפילו לא קשה.השבוע 100 עם לתלה
עשר מה?בעשר
מה? לא. אני לא מרגיש שזה כבד בכלל. אין לי אפילו משהו קרוב לגריינד במשקלים האלה.מה אפילו לא קשה?? היה לי תגריינדים של החיים ב95 ו100 (לא סגרתי 3 חמישיות)
טוןעשר מה?
חחחח אולי בדדליפט נפח. 🤩
להזכיר שוב? פריק שכמותך..עשר מה?
מה? לא. אני לא מרגיש שזה כבד בכלל. אין לי אפילו משהו קרוב לגריינד במשקלים האלה.
יזין כבר עברת אותי בבאנץלהזכיר שוב? פריק שכמותך..
טוב נתנחם בזה שאתה שוקל יותר ממני (נותן לי לחשוב קצת על רטיו שלא משתנה בשיט כמעט בהפרש של 15 קילו) (עוד דרך לגרום לעצמי לחשוב שאני כזה חלש, כשאני בעצם בקרב צמוד עם בוב ספוג במשקלים)