הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
פוץ. תקבל לייק על העדכון מחר.

אני לא עומד בקצב של הלוג שלך LOL!

תעדכן כבר ישמן
עוד שבועיים 200 עמודים?

חחחחחח אם לא היה את הקטע של המערכת לוגים שאפשר לצפות בעדכונים בנפרד היית צריך לדפדף אחורה 11 עמודים
בשביל למצוא עדכון של אתמול.
שתוך כדי הדפדוף 3 עמודים חדשים נוצרו.

Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:

PR ואני עוד שניה מתמוטט.

Bench Press-80X3 80X3 80X2 PRRRR הסבר קצר מדוע זה לא היה 77.5: @berdan אמר שאני חייב בתוקף לעלות משקל כי בא לו. משום מה ממש רציתי על ה80 הזה ולהפתעתי עלה סבבה לגמרי. חייב לציין שאימון הבא אנסה לסגור חמישיות למשהו איבדתי כיווץ אחריי כל חזרה שלישית.מוזר. בכ"מ מרוצה מאוד מעצמי. 😃
Squat-95X5 95X5 95X5 PRRR עוד פעם PR כי אני במצב רוח טוב. עלה סבבה לגמריי. מתחיל להתקרב לאט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

זבל. מתקדם בקצב מטורף.. מה עם סרטונים מתיתיהו???

החביטונה שלכם גורמת לי לרצות להקיא, בעעע.

דייייי להתקדם
השבוע 100 עם לתלה

זבל אתה כבר עוקף אותי עוד שנייה בסקוואט (עם מה שהיה.. כנראה אחרי הפרוטוקול הזה אני יהיה חזק יותר)
מה אפילו לא קשה?? היה לי תגריינדים של החיים ב95 ו100 (לא סגרתי 3 חמישיות)

עשר מה?

מה? לא. אני לא מרגיש שזה כבד בכלל. אין לי אפילו משהו קרוב לגריינד במשקלים האלה.
להזכיר שוב? פריק שכמותך..
טוב נתנחם בזה שאתה שוקל יותר ממני (נותן לי לחשוב קצת על רטיו שלא משתנה בשיט כמעט בהפרש של 15 קילו) (עוד דרך לגרום לעצמי לחשוב שאני כזה חלש, כשאני בעצם בקרב צמוד עם בוב ספוג במשקלים)

להזכיר שוב? פריק שכמותך..
טוב נתנחם בזה שאתה שוקל יותר ממני (נותן לי לחשוב קצת על רטיו שלא משתנה בשיט כמעט בהפרש של 15 קילו) (עוד דרך לגרום לעצמי לחשוב שאני כזה חלש, כשאני בעצם בקרב צמוד עם בוב ספוג במשקלים)
יזין כבר עברת אותי בבאנץ

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית