- פותח/ת השרשור
- #3,801
Nuff saidמצחיק שכשיש שינוי בנקודות כולם ישר רצים להגיב בלוג הזה 😆
ולא כואב לי על אלכס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Nuff saidמצחיק שכשיש שינוי בנקודות כולם ישר רצים להגיב בלוג הזה 😆
לי ירד פי 2לא הורידו פי 2 אולי הם הורידו % מסויים מהמוניטין של כל אחד
לי הורידו אפילו יותר..לי ירד פי 2
רואה? הפסיכומטרי עשה לך רק טוב, עכשיו אתה יודע לספור באחוזים 😃הורידו לי בערך 66%.
כן..נראה שזו הסיבה, רק שזה לא מסביר איך למתי עדיין יש 7000טוב אני חושב שהבנתי מה האלגוריתם שהופעל כאן ולמה האחוזים שונים. אני חושב שמשה גרם לכך שכל מוניטין ולייק שהתקבלו בפורום לוגים או עוף טופיק יפסיקו להביא נקודות. זאת הדרך הקלה ביותר להפתר מנקודות מיותרות ומסביר למה ירד לכל אחד אחוז שונה.
הוא לפעמים מקבל לייקים כשהוא מספים במקומות אחריםכן..נראה שזו הסיבה, רק שזה לא מסביר איך למתי עדיין יש 7000
היי, זה היה הרעיון שלי!!טוב אני חושב שהבנתי מה האלגוריתם שהופעל כאן ולמה האחוזים שונים. אני חושב שמשה גרם לכך שכל מוניטין ולייק שהתקבלו בפורום לוגים או עוף טופיק יפסיקו להביא נקודות. זאת הדרך הקלה ביותר להפתר מנקודות מיותרות ומסביר למה ירד לכל אחד אחוז שונה.
🤣
ואם כבר במקום לאפס לכולם את המוניטין..
למחוק רק את זה שנרכש דרך האוף טופיק
או לתת לזה משקל שונה מאשר מניטין בתת פורום אחר
היי, זה היה הרעיון שלי!!
I thought they did this a few weeks ago when they changed the monitin value.. guess notהיי, זה היה הרעיון שלי!!
אורי רק שתדע שאני אזכור לך לעד שכשעזרתי לך עם הצמחים לא הבאת לי מוניטין כשעוד היה ניתן..😡
שמח לשמוע שהלוג עושה את עבודתו 😈איזה כיף שאפשר להטריל פה:bananen_smilies066:
איזה כיף שאפשר להטריל פה:bananen_smilies066:
🤫
תזהרי רק של יגיעו גם ללוג שלך..
מבטיח לפצות אותך בלייקים על תגובות רנדומליות עד שיבטלו את המוניטין גם מלייקים:kiss3:אורי רק שתדע שאני אזכור לך לעד שכשעזרתי לך עם הצמחים לא הבאת לי מוניטין כשעוד היה ניתן..😡
אבל אני הולך לישון עוד שעה בערך 🙁עידכון יכתב עוד שעה שעתיים אני עייף מידי לכתוב אותו כרגע מרגיש כמו סמרטוט.
עמכם הסליחה מנהל עוף טופיק, וצוות העובדות. @stitch @White Walker @yujinius