- פותח/ת השרשור
- #3,841
מה 220? משקל גוף? 🤣בשביל להגיע ל 4 פלטות אני צריך 220
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה 220? משקל גוף? 🤣בשביל להגיע ל 4 פלטות אני צריך 220
זו מוסכמה מסויימת שכשסופרים בפלטות מתכוונים לפלטות של 20, כלומר 4 פלטות=180 קילו. גם אם אני אשים 8 פלטות של 10 בכל צד זה יהיה דדליפט 4 פלטות.בשביל להגיע ל 4 פלטות אני צריך 220
אני לא חושב שיש מקום על המוט לכול כך הרבה פלטות חחח הפלטות אצלנו שמנות.זו מוסכמה מסויימת שכשסופרים בפלטות מתכוונים לפלטות של 20, כלומר 4 פלטות=180 קילו. גם אם אני אשים 8 פלטות של 10 בכל צד זה יהיה דדליפט 4 פלטות.
אצלנו רק הפלטות של 25 בגודל סטנדרטיזו מוסכמה מסויימת שכשסופרים בפלטות מתכוונים לפלטות של 20, כלומר 4 פלטות=180 קילו. גם אם אני אשים 8 פלטות של 10 בכל צד זה יהיה דדליפט 4 פלטות.
חחחח משקל על המוטמה 220? משקל גוף? 🤣
לא בעיה. המורים מעדיפים שאני יהיה בפלא מאשר שאני אפריע בשיעור.ככה זה התלמידים היום, לכל אחד יש סמארטפון, מי בכלל בשיעור, יש בתי ספר עם טאבלט לכל ילד, בסוף אף אחד לא ידע איך לכתוב, ידעו רק להדפיס.
*אהיהלא בעיה. המורים מעדיפים שאני יהיה בפלא מאשר שאני אפריע בשיעור.
לא הייתי בטוח איך לאיית את זה. תודה 😃*אהיה
נכנס במתי דיבוק 😲לא הייתי בטוח איך לאיית את זה. תודה 😃
דווקא שמתי לב שיש פה די הרבה אנשים חכמיםאני חייב לומר שאני עדיין המום מהתופעה הזאת שנתקלתי בה באתר הזה:
ילדים עם דדליפט יותר גבוה מכל ציוני הבגרות (או תעודת כיתה גימ"ל במקרה של מתי) - יחד.
לא יודע אם להתפעל או לבכות.
🤭 תודה, אבל.... למרות שאני כזה חכם, אני נחשב רק אחד....דווקא שמתי לב שיש פה די הרבה אנשים חכמים
🤭דווקא שמתי לב שיש פה די הרבה אנשים חכמים
אני בכיתה "מדעית" ממש גאון.😄אני חייב לומר שאני עדיין המום מהתופעה הזאת שנתקלתי בה באתר הזה:
ילדים עם דדליפט יותר גבוה מכל ציוני הבגרות (או תעודת כיתה גימ"ל במקרה של מתי) - יחד.
נרקיסיזם הולך פה חזק 🙄🤭 תודה, אבל.... למרות שאני כזה חכם, אני נחשב רק אחד....
Disagreeמתמטיקה זה טוב ,מתמטיקה זה החיים
גם PR בדדליפט זה טוב אבל לא כמו מתמטיקה
מסכים+Disagree
Deadlift is love, deadlift is life.
😘
מי אמר שדיברתי עלייך ✋🛑✋🤭 תודה, אבל.... למרות שאני כזה חכם, אני נחשב רק אחד....
חכה שיגיע הציון שלו מהפסיכומטרי, הוא יצטרך להתחיל לעבוד קשה.אני חייב לומר שאני עדיין המום מהתופעה הזאת שנתקלתי בה באתר הזה:
בגלל שאני כזה חכם, הבנתי לבד.מי אמר שדיברתי עלייך ✋🛑✋
זו מוסכמה מסויימת שכשסופרים בפלטות מתכוונים לפלטות של 20
גם אם יש לך במכון רק פלטות של 50 בקוטר סטנדרטי, 220 נקרא 5 פלטות.אצלנו רק הפלטות של 25 בגודל סטנדרטי
🤬חכה שיגיע הציון שלו מהפסיכומטרי, הוא יצטרך להתחיל לעבוד קשה.