הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מקבילים תרגיל העזר האהוב עלי, יעזור לך מאוד בבנץ'
אני בריסט בבנץ' מה זה עוזר 😭😭
וזה תקין שאני מרגיש סוג של לחץ על אזור הסטרנום? אני כל פעם בסט הראשון מרגיש לחץ בלתי מוסבר כאילו שהעצם הולכת להישבר, ברור שזה לא יקרה.
+אני שוקל 86, מרגיש כמו טון.

אני בריסט בבנץ' מה זה עוזר 😭😭
וזה תקין שאני מרגיש סוג של לחץ על אזור הסטרנום? אני כל פעם בסט הראשון מרגיש לחץ בלתי מוסבר כאילו שהעצם הולכת להישבר, ברור שזה לא יקרה.
+אני שוקל 86, מרגיש כמו טון.
בכיין

יש לך מזל שאין שליליים בלוגים. היית מקבל כבר 10. ואני לא בכין זה באמת כואב+זאת לא פעם ראשונה. כל פעם שאני עושה מקבילים(פעם בשנה) אני מרגיש כאב בעצם שם.

יש לך את זה ביותר גיי?
יש לך מזל שאין שליליים בלוגים. היית מקבל כבר 10. ואני לא בכין זה באמת כואב+זאת לא פעם ראשונה. כל פעם שאני עושה מקבילים(פעם בשנה) אני מרגיש כאב בעצם שם.
אה אגב לא רק אתה.. אחרי סט אני גם ובאמצע סט אני מרגיש לחץ על העצמות שמה

יש לך את זה ביותר גיי?
אני מנצל את זה שאין שליליים לפרסם את כל העולה על רוחי 🤯

אה אגב לא רק אתה.. אחרי סט אני גם ובאמצע סט אני מרגיש לחץ על העצמות שמה

גם לי יש את זה, בדכ בסט השלישי זה מסתדר, תתחמם יותר טוב.
עם מה להתחמם בדיוק? אני עושה בלי משקל. 😕 ומה יש לחמם? זה לא שריר, זאת עצם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית