הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נו באמת איך אפשר לעשות מקבילים בלי כל מה שאמרת?
בטח שאפשר.. איך אפשר לעשות סקוואט בלי ברכיים החוצה? בלי בעיה. איך אפשר לרוץ ולעשות תצוגת אופנה? בלי בעיה(ראה ערך שאולין).

בטח שאפשר.. איך אפשר לעשות סקוואט בלי ברכיים החוצה? בלי בעיה. איך אפשר לרוץ ולעשות תצוגת אופנה? בלי בעיה(ראה ערך שאולין).
🤣🤣
זה לא אותו הדבר.. רק מלהסתכל איך לעשות מקבילים אתה מבין איך לבצע את זה.

אני בריסט בבנץ' מה זה עוזר 😭😭
וזה תקין שאני מרגיש סוג של לחץ על אזור הסטרנום? אני כל פעם בסט הראשון מרגיש לחץ בלתי מוסבר כאילו שהעצם הולכת להישבר, ברור שזה לא יקרה.
+אני שוקל 86, מרגיש כמו טון.
לא חוויתי לחץ כזה אף פעם, אם לא עשית את התרגיל באופן קבוע אולי אתה פשוט צריך להתרגל לתנועה. תנסה לרדת קצת פחות עמוק ולראות אם זה עוזר

לא חוויתי לחץ כזה אף פעם, אם לא עשית את התרגיל באופן קבוע אולי אתה פשוט צריך להתרגל לתנועה. תנסה לרדת קצת פחות עמוק ולראות אם זה עוזר
סבבה, אני אראה פעם הבאה+באמת התחלתי את זה רק היום אז אני צריך לתת לגוף להתרגל קצת.

הרגע סיימתי את העונה השנייה של חסרי בושה(shameless). זה כל כך טוב.. @Fatty תודה.
הלכתי לישון.
ביי.

תתחיל לראות מה שאמרתי ואז תראה מה זאת רמה.
לדעתי להגיד שמשהו זה "רמה" זה בולשיט.. כל אחד ומה שהוא אוהב. ויש הרבה דברים שאני אוהב.
אני מתכנן לראות TRUE DETECTIVE אחרי חסרי בושה

לדעתי להגיד שמשהו זה "רמה" זה בולשיט.. כל אחד ומה שהוא אוהב. ויש הרבה דברים שאני אוהב.
אני מתכנן לראות TRUE DETECTIVE אחרי חסרי בושה
בחירה מעולה. וזה לא בול שיט, כי יש רמה של תוכניות. בין אם מבחינת תקציב, תסריט, פאקים בתוכנית. כמעט כל סדרה שראיתי אי פעם היו פאקים בעלילה חוץ מאלו שציינתי.
ואל תראה את העונה השנייה של בלש אמיתי. היא לא משהו. וגם ככה אלו סיפורים נפרדים.

מתי תתחיל גם אתה לראות חסרי בושה, לא תתאכזב.

מתי תתחיל גם אתה לראות חסרי בושה, לא תתאכזב.
אני כרגע בתקופת רגיעה מסדרות מחכה שיצאו עוד קצת עונות כמו שרלוק משחקי הכס וכו' ואז אני אסתכל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית