- פותח/ת השרשור
- #4,481
למה לא קנית במכונה במכון? 🙄אין לי. תביא לי 2 טונות עם כפית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא קנית במכונה במכון? 🙄אין לי. תביא לי 2 טונות עם כפית.
וואלק אין כסף עחי אתה מבין יקר לי 7 שח לטונה הפיצפונת הזאתלמה לא קנית במכונה במכון? 🙄
ראיתי השבוע מקום שמוכרים רביעייה ב 32 😱וואלק אין כסף עחי אתה מבין יקר לי 7 שח לטונה הפיצפונת הזאת
מקבילים תרגיל העזר האהוב עלי, יעזור לך מאוד בבנץ'Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:
אימון על קורנפלקס שעברתי בנס.
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני בריסט בבנץ' מה זה עוזר 😭😭מקבילים תרגיל העזר האהוב עלי, יעזור לך מאוד בבנץ'
בכייןאני בריסט בבנץ' מה זה עוזר 😭😭
וזה תקין שאני מרגיש סוג של לחץ על אזור הסטרנום? אני כל פעם בסט הראשון מרגיש לחץ בלתי מוסבר כאילו שהעצם הולכת להישבר, ברור שזה לא יקרה.
+אני שוקל 86, מרגיש כמו טון.
בכיין
בכיין
אה אגב לא רק אתה.. אחרי סט אני גם ובאמצע סט אני מרגיש לחץ על העצמות שמהיש לך מזל שאין שליליים בלוגים. היית מקבל כבר 10. ואני לא בכין זה באמת כואב+זאת לא פעם ראשונה. כל פעם שאני עושה מקבילים(פעם בשנה) אני מרגיש כאב בעצם שם.
יש לך את זה ביותר גיי?
אני מנצל את זה שאין שליליים לפרסם את כל העולה על רוחי 🤯יש לך מזל שאין שליליים בלוגים. היית מקבל כבר 10. ואני לא בכין זה באמת כואב+זאת לא פעם ראשונה. כל פעם שאני עושה מקבילים(פעם בשנה) אני מרגיש כאב בעצם שם.
אה אגב לא רק אתה.. אחרי סט אני גם ובאמצע סט אני מרגיש לחץ על העצמות שמהיש לך מזל שאין שליליים בלוגים. היית מקבל כבר 10. ואני לא בכין זה באמת כואב+זאת לא פעם ראשונה. כל פעם שאני עושה מקבילים(פעם בשנה) אני מרגיש כאב בעצם שם.
אוקיי, הסרת דאגה מליבי.אה אגב לא רק אתה.. אחרי סט אני גם ובאמצע סט אני מרגיש לחץ על העצמות שמה
גם לי יש את זה, בדכ בסט השלישי זה מסתדר, תתחמם יותר טוב.אוקיי, הסרת דאגה מליבי.
יש לי את זה כל סט, כל הסט. 🥷גם לי יש את זה, בדכ בסט השלישי זה מסתדר, תתחמם יותר טוב.
עם מה להתחמם בדיוק? אני עושה בלי משקל. 😕 ומה יש לחמם? זה לא שריר, זאת עצם.גם לי יש את זה, בדכ בסט השלישי זה מסתדר, תתחמם יותר טוב.
טכניקה לקויה/אתה סתם בכיין.יש לי את זה כל סט, כל הסט. 🥷
באמת בסט השלישי לא היה לי..יש לי את זה כל סט, כל הסט. 🥷
ראה הודעה מעלייך.עם מה להתחמם בדיוק? אני עושה בלי משקל. 😕 ומה יש לחמם? זה לא שריר, זאת עצם.
יש טכניקה במקבילים? 😅טכניקה לקויה/אתה סתם בכיין.
אמרתי לך.. זה בהתחלה קשה להתרגל לתנועה ואחרי סט-2 זה יותר "טבעי" ומרגיש טוב..באמת בסט השלישי לא היה לי..
אני אחזור על השאלה..אמרתי לך.. זה בהתחלה קשה להתרגל לתנועה ואחרי סט-2 זה יותר "טבעי" ומרגיש טוב..