ברור! לכווץ שכמות, חזה החוצה, מפרק היד ישר, ראש למטה ובירידה לעשות "היפ דרייב"!יש טכניקה במקבילים? 😅
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור! לכווץ שכמות, חזה החוצה, מפרק היד ישר, ראש למטה ובירידה לעשות "היפ דרייב"!יש טכניקה במקבילים? 😅
🫤ברור! לכווץ שכמות, חזה החוצה, מפרק היד ישר, ראש למטה ובירידה לעשות "היפ דרייב"!
טוב, חוץ מההיפ דרייב הכל תקף
נו באמת איך אפשר לעשות מקבילים בלי כל מה שאמרת?טוב, חוץ מההיפ דרייב הכל תקף
בטח שאפשר.. איך אפשר לעשות סקוואט בלי ברכיים החוצה? בלי בעיה. איך אפשר לרוץ ולעשות תצוגת אופנה? בלי בעיה(ראה ערך שאולין).נו באמת איך אפשר לעשות מקבילים בלי כל מה שאמרת?
🤣🤣בטח שאפשר.. איך אפשר לעשות סקוואט בלי ברכיים החוצה? בלי בעיה. איך אפשר לרוץ ולעשות תצוגת אופנה? בלי בעיה(ראה ערך שאולין).
טוב יאללה ללכת לישון מחר צריך לקום בשש ארבעים 🤬🤣🤣
זה לא אותו הדבר.. רק מלהסתכל איך לעשות מקבילים אתה מבין איך לבצע את זה.
כן, בטוח אתה נרדם עכשיו.טוב יאללה ללכת לישון מחר צריך לקום בשש ארבעים 🤬
אחרי זה אני נרדם כמו תינוק
לא חוויתי לחץ כזה אף פעם, אם לא עשית את התרגיל באופן קבוע אולי אתה פשוט צריך להתרגל לתנועה. תנסה לרדת קצת פחות עמוק ולראות אם זה עוזראני בריסט בבנץ' מה זה עוזר 😭😭
וזה תקין שאני מרגיש סוג של לחץ על אזור הסטרנום? אני כל פעם בסט הראשון מרגיש לחץ בלתי מוסבר כאילו שהעצם הולכת להישבר, ברור שזה לא יקרה.
+אני שוקל 86, מרגיש כמו טון.
סבבה, אני אראה פעם הבאה+באמת התחלתי את זה רק היום אז אני צריך לתת לגוף להתרגל קצת.לא חוויתי לחץ כזה אף פעם, אם לא עשית את התרגיל באופן קבוע אולי אתה פשוט צריך להתרגל לתנועה. תנסה לרדת קצת פחות עמוק ולראות אם זה עוזר
תתחיל לראות מה שאמרתי ואז תראה מה זאת רמה.
לדעתי להגיד שמשהו זה "רמה" זה בולשיט.. כל אחד ומה שהוא אוהב. ויש הרבה דברים שאני אוהב.תתחיל לראות מה שאמרתי ואז תראה מה זאת רמה.
בחירה מעולה. וזה לא בול שיט, כי יש רמה של תוכניות. בין אם מבחינת תקציב, תסריט, פאקים בתוכנית. כמעט כל סדרה שראיתי אי פעם היו פאקים בעלילה חוץ מאלו שציינתי.לדעתי להגיד שמשהו זה "רמה" זה בולשיט.. כל אחד ומה שהוא אוהב. ויש הרבה דברים שאני אוהב.
אני מתכנן לראות TRUE DETECTIVE אחרי חסרי בושה
אני כרגע בתקופת רגיעה מסדרות מחכה שיצאו עוד קצת עונות כמו שרלוק משחקי הכס וכו' ואז אני אסתכל.מתי תתחיל גם אתה לראות חסרי בושה, לא תתאכזב.
אתה. חייב. לראות.אני כרגע בתקופת רגיעה מסדרות מחכה שיצאו עוד קצת עונות כמו שרלוק משחקי הכס וכו' ואז אני אסתכל.