- פותח/ת השרשור
- #6,621
מאיזו בחינה זקוף?אתה נמצא במנח גב כמו של LB קלאסי אבל זה נראה שאתה יכול להיות קצת יותר זקוף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיזו בחינה זקוף?אתה נמצא במנח גב כמו של LB קלאסי אבל זה נראה שאתה יכול להיות קצת יותר זקוף.
סטייל הסקוואט של סטס, רק קצת פחות, אם תסתכל על סרטונים שלו אתה תראה שהוא די זקוף למרות שהוא ב LB.מאיזו בחינה זקוף?
אתה יכול להביא סרטון ולהסביר?סטייל הסקוואט של סטס, רק קצת פחות, אם תסתכל על סרטונים שלו אתה תראה שהוא די זקוף למרות שהוא ב LB.
אתה יכול להביא סרטון ולהסביר?
עד כמה שאני יודע הסקוואט שלי הוא יותר מידי זקוף ואני מנסה ליצור זוית יותר חדה בין הבטן לירך, ולא להגדיל את הזוית.
זה גם מה שהסברתי לו אתמול אבל לא הצלחתי למצוא לו CUE שיתקן את זה. אולי אתה תצליח 😃זה לא מה שלא בסדר בסקוואט, אתה בעיקר יורד למטה ולא מתיישב אחורה, אתה מאבד את כל הכיווץ ופשוט עולה למעלה עם brute force.
זה גם מה שהסברתי לו אתמול אבל לא הצלחתי למצוא לו CUE שיתקן את זה. אולי אתה תצליח 😃
באת אחריי שבדיוק סיימתי את הסט. 😆הוא לא שאל אותי אז לא ניסיתי לתקן את זה 😃
באת אחריי שבדיוק סיימתי את הסט. 😆
ותודה, ננסה ליישם.
אף אחד. מייק כבר העלה סרטון לפייס עם 170 קילו בלי ידיים. לא הולך לנסות אפילו....ראיתם את האתגר בקבוצה של LBS? מי שעושה סקוואט עם הכי הרבה משקל ללא ידיים מקבל אבקת חלבון. מי מנסה?
Yoloאף אחד. מייק כבר העלה סרטון לפייס עם 170 קילו בלי ידיים. לא הולך לנסות אפילו....
קטן עליך..אף אחד. מייק כבר העלה סרטון לפייס עם 170 קילו בלי ידיים. לא הולך לנסות אפילו....
Yolo
ידעתי שעמוק בפנים אתם מתים שאני אפצע...קטן עליך..
אתה כבר פצוע.ידעתי שעמוק בפנים אתם מתים שאני אפצע...
1%שאלה היפוטתית למתאמני הטכניון. מה הסיכוי שאם אני אנסה סקוואט בלי ידיים לא יעיפו אותי מהמכון?
אצל החברה לומד מתמטיקה, מדוע?מתי אתה בבית?
nvmאצל החברה לומד מתמטיקה, מדוע?
שאלה היפוטתית למתאמני הטכניון. מה הסיכוי שאם אני אנסה סקוואט בלי ידיים לא יעיפו אותי מהמכון?