לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
סטייל הסקוואט של סטס, רק קצת פחות, אם תסתכל על סרטונים שלו אתה תראה שהוא די זקוף למרות שהוא ב LB.
אתה יכול להביא סרטון ולהסביר?
עד כמה שאני יודע הסקוואט שלי הוא יותר מידי זקוף ואני מנסה ליצור זוית יותר חדה בין הבטן לירך, ולא להגדיל את הזוית.

אתה יכול להביא סרטון ולהסביר?
עד כמה שאני יודע הסקוואט שלי הוא יותר מידי זקוף ואני מנסה ליצור זוית יותר חדה בין הבטן לירך, ולא להגדיל את הזוית.

זה לא מה שלא בסדר בסקוואט, אתה בעיקר יורד למטה ולא מתיישב אחורה, אתה מאבד את כל הכיווץ ופשוט עולה למעלה עם brute force.

זה לא מה שלא בסדר בסקוואט, אתה בעיקר יורד למטה ולא מתיישב אחורה, אתה מאבד את כל הכיווץ ופשוט עולה למעלה עם brute force.
זה גם מה שהסברתי לו אתמול אבל לא הצלחתי למצוא לו CUE שיתקן את זה. אולי אתה תצליח 😃

זה גם מה שהסברתי לו אתמול אבל לא הצלחתי למצוא לו CUE שיתקן את זה. אולי אתה תצליח 😃

הוא לא שאל אותי אז לא ניסיתי לתקן את זה 😃

באת אחריי שבדיוק סיימתי את הסט. 😆
ותודה, ננסה ליישם.

שים לב שבגלל שאתה רק יורד למטה ולא יושב אחורה המסלול של המוט תמיד זז מנקודת שיווי המשקל לכיוון אצבעות כף הרגל ואז אתה מבצע תיקונים בתחתית בשביל להחזיר אותו למקום הנכון. העצה של לעשות סקוואט זקוף יותר תעבוד - אבל רק בגלל שאתה לא יושב אחורה, המוט פשוט יהיה מעל אמצע כף הרגל והסקוואט יראה אפילו יותר HB ממה שהוא נראה עכשיו.

העצה של לרדת למטה בשליטה היא עצה טובה, אבל רק אם תנצל את הזמן הזה בשביל להתיישב אחורה.

ראיתם את האתגר בקבוצה של LBS? מי שעושה סקוואט עם הכי הרבה משקל ללא ידיים מקבל אבקת חלבון. מי מנסה?

ראיתם את האתגר בקבוצה של LBS? מי שעושה סקוואט עם הכי הרבה משקל ללא ידיים מקבל אבקת חלבון. מי מנסה?
אף אחד. מייק כבר העלה סרטון לפייס עם 170 קילו בלי ידיים. לא הולך לנסות אפילו....

שאלה היפוטתית למתאמני הטכניון. מה הסיכוי שאם אני אנסה סקוואט בלי ידיים לא יעיפו אותי מהמכון?

שאלה היפוטתית למתאמני הטכניון. מה הסיכוי שאם אני אנסה סקוואט בלי ידיים לא יעיפו אותי מהמכון?

אם כבר סקוואט בלי ידיים אז לשלב דאמבלים בשביל לעשות קורלז בזמן הסקוואט, בלבול שריר מקסימלי - היפרטרופיה מובטחת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית