לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני לא אצליח, זה היקף חומר גדול מידי. יש לי עוד מקצועות ולא קצת. אני אצטרך להיזכר בכל החומר של י"א. אם אני לא אהיה מרוצה מה80 במתמטיקה (לא רואה סיבה לא להיות מרוצה בהתחשב בבונוס שגם הטכניון נותן על 5 יחידות) אז אולי אגש בחורף של אחריי י"ב. נקווה שאני יכול לגשת למועד הזה.

בהצלחה, הכל תלוי מה תרצה ללמוד בעתיד.

בהצלחה, הכל תלוי מה תרצה ללמוד בעתיד.
לא רואה סיבה שזה ימנע ממנו ללמוד משהו במידה ואני לא הולך ללמוד רפואה.... אתה גם צריך לזכור שקיים פסיכומטרי.

אני לא מוכן להתאמן עם אנשים שנכשלים במתמטיקה, אין כזה דבר להיכשל במתמטיקה.

אם לא תקבל 90+ בבוחן הבא אני זורק עליך פלטה.
יש שבוע הבא מבחן, תכין את הפלטה 🤤🤤

לא רואה סיבה שזה ימנע ממנו ללמוד משהו במידה ואני לא הולך ללמוד רפואה.... אתה גם צריך לזכור שקיים פסיכומטרי.

גם בשביל מדעי המחשב/הנדסת חשמל בטכניון לא תתקבל עם 80 במתמטיקה ו700 פסיכומטרי, לא רק רפואה - אם אתה רוצה אופציות לעתיד אתה צריך להשקיע כבר עכשיו, במיוחד במקצועות הריאלים.

אחרי למידת מתמטיקה במכינה בטכניון אני יכול להגיד בוודאות שכל אידיוט יכול להוציא 90 בבגרות במתמטיקה 5 יחידות אם הוא רק יחרוש על מספיק תרגילים.
הציונים שלך הרבה יותר חשובים מאם תצליח להתקדם עוד 2.5 ק"ג בפרס שבוע הבא, אל תהיה כמו האנשים שמבזבזים את הזמן לשפר בגרויות במשך שנתיים אחרי הצבא.
בדיוק! אל תהיה כמו מקס!!

גם בשביל מדעי המחשב/הנדסת חשמל בטכניון לא תתקבל עם 80 במתמטיקה ו700 פסיכומטרי, לא רק רפואה - אם אתה רוצה אופציות לעתיד אתה צריך להשקיע כבר עכשיו, במיוחד במקצועות הריאלים.
ברור לך שלקחת את המקצועות הכי קשים אחריי רפואה?
ואני משקיע, אולי רק במתמטיקה אני קצת מפשל.

תאכלס תנאי הקבלה לפקולטה לכימיה יותר נמוכים נראה לי אז אין לך מה לדאוג 😃

תאכלס תנאי הקבלה לפקולטה לכימיה יותר נמוכים נראה לי אז אין לך מה לדאוג 😃
לא אמרתי שאני רוצה ללמוד כימיה, אבל השוואה למקצועות הכי קשים/מבוקשים ובעלי התנאי קבלה הגבוהים ביותר זה מיותר.

לא אמרתי שאני רוצה ללמוד כימיה, אבל השוואה למקצועות הכי קשים/מבוקשים ובעלי התנאי קבלה הגבוהים ביותר זה מיותר.
למה לא? תעשה תואר בכימיה תייצר עפקות ניפוח בבית תעשה כסף טוב 😃
חוץ מזה בסופו של דבר אתה עדיין בן 17 אתה עוד לא יודע מה אתה רוצה בחיים יקח עוד שנה-שנתיים לפחות עד שתהיה סגור על עצמך ב100 אחוז

למה לא? תעשה תואר בכימיה תייצר עפקות ניפוח בבית תעשה כסף טוב 😃
חוץ מזה בסופו של דבר אתה עדיין בן 17 אתה עוד לא יודע מה אתה רוצה בחיים יקח עוד שנה-שנתיים לפחות עד שתהיה סגור על עצמך ב100 אחוז
נקווה שאני לא אשנה את דעתי וארצה פתאום ללמוד מדמח. 😆

אחרי למידת מתמטיקה במכינה בטכניון אני יכול להגיד בוודאות שכל אידיוט יכול להוציא 90 בבגרות במתמטיקה 5 יחידות אם הוא רק יחרוש על מספיק תרגילים.

בדיוק! אל תהיה כמו מקס!!
אחרי למידה במתמטיקה עם אידיוטים, אני יכול לאמר שהמסקנה אליה הגעת שגויה.

לקחתי מקצועות מבוקשים עם תנאים טובים ורמת עניין גבוהה, אם אחרי שתעבוד כמה שנים בהייטק תרצה לפתוח גלריה לאומנות (ויש כאלו) אף אחד לא יעצור אותך 😃

אבל באמת, 100 במתמטיקה או פלטה לראש.

כואב לי הגרון כאילו אנס אותי סודני.
אימון נפח סביר.
עדכון מאוחר יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית