לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה לא נכון להכליל שכל מה שהוא אומר זה לא תקני.
אני נורא אוהב את ההסבר שלו לגביי הבנצ' פרס.
כל מה שראיתי שלו עד עכשיו כלל חוסר הבנה מוחלט של האנטומיה והמכניקה של התרגילים. אין לו מושג בכללי. אם יש וידאו שבו הוא אומר משהו גם נכון וגם רלוונטי, זה נובע ממקריות ולא מהבנה כי שוב, הוא לא מבין אנטומיה ומכניקה בשום רמה סבירה כדי לנתח תרגילים.

כל מה שראיתי שלו עד עכשיו כלל חוסר הבנה מוחלט של האנטומיה והמכניקה של התרגילים. אין לו מושג בכללי. אם יש וידאו שבו הוא אומר משהו גם נכון וגם רלוונטי, זה נובע ממקריות ולא מהבנה כי שוב, הוא לא מבין אנטומיה ומכניקה בשום רמה סבירה כדי לנתח תרגילים.
זה לא שולל את מה שכתבתי

אה, אז סתם הפגנת את אהבתך לאיש המערות? 😁
אמרתי מה הסיפור שלו, שלא יחשבו שבטעות שאם הוא אמר משהו אחד נכון (דרך אגב לא נתקלתי במשהו כזה, אבל תהיה בטוח שלא ראיתי את כל הסרטונים שלו) זה אומר שיש להקשיב לו גם בשאר הדברים. בגדול, הוא מדבר נונסנס, ומידי פעם מתפלק לו משהו קצת פחות תלוש מהמציאות, לפי מה שראיתי.

מפה לשם אין תחליף לסרטוני בסיס של ריפטו ולאיש הטכניקה שלנו:
גנב לעמיר פרץ את השפם.
maxresdefault.jpg

אימון חרא הלכתי לבכות

אולי אתה לא עייף אבל זה משפיע על ההתאוששות..
התאוששות ממה? מהפרס המסכן בראשון?
יכול להיות, אנסה לישון יותר שבוע הבא ולראות אם אצליח.

התאוששות ממה? מהפרס המסכן בראשון?
יכול להיות, אנסה לישון יותר שבוע הבא ולראות אם אצליח.
אני אמרתי את שלי, תעשה עם זה מה שבאלך. חוץ מזה שהיום הייתי סמרטוט בצהריים אחרי 2 לילות עם 4 שעות שינה, בלי קשר לאימונים, זה לא משהו לישון ככה..

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

קקה יום וקקה אימון.

הקדמה:
חרא אימון.😭
לקח שעתיים וחצי כרגיל.
לקחתי PW של אופטימום שקיבלתי פעם במתנה (2 דוגמיות) זה היה סופר טעים, אבל לא הרגשתי שום דבר. כאילו לקחתי קפאין ברגיל אם בכלל.

האימון:
אימון "עצימות"

Squat-0X5 20X5 60X3 80X3 100X3 120X5 120X5

עד יש לי את הכאבים הבלתי מוסברים בגב אחריי הסט. הטכניקה שלי סבבה לגמריי ואין אובראקסטנשן שיגרום לכאבים בגב תחתון. אין לי מושג ממה זה נגרם. בכ"מ זה עובר אחריי כמה שניות שנגמר הסט.
הרגיש טיפה כבד.. אין לי מושג למה.

Chinups-0X3 10X3 15X2 23.75X4 PR
התרגיל היחידי שמתקדם סביר. 🫤
פיגרנתי בעוד חזרה אבל היא הייתה מאולצת וקשה.

Press-20X5 40X5 55X3 65X1 65X1
😡
היה אמור להיות 65X3 ובשני הנסיונות נכשלתי בחזרה השניה. זה הרגיש כמו פאקינג טון. 😵
שני החזרות היו חגורות ועם רצועות. לא יודע מה לעשות, ננסה בעוד שבועיים שוב.
Facepulls- 160X10 160X10

ספאם:

נקווה שהפרס ישתפר, הוא הרגיש ממש קשה. אולי אני צריך להתחיל לישון יותר..
כמובן שהיום בבוקר נכשלתי בבוחן במתמטיקה.
ובישביל הדובדבן שבקצפת שכחתי את השייקר במכון. 😣
נקווה ששבוע הבא יהיה יותר נורמלי, חרא יום.
סופ"ש נעים לכולם.😭

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחלה התחלה לסופ״ש בסך הכל

עכשיו עברתי על העדכונים, עשית 2 חזרות עם 62.5, כמה ציפית לעשות עם 65? למה לא להשאר עם אותו משקל אם לא הצלחת לסגור 3? זה פרס.. אל תצפה להתקדם הרבה

עכשיו עברתי על העדכונים, עשית 2 חזרות עם 62.5, כמה ציפית לעשות עם 65? למה לא להשאר עם אותו משקל אם לא הצלחת לסגור 3? זה פרס.. אל תצפה להתקדם הרבה
זה לא היה כולכך כבד,התפקששה לי הטכניקה מההתחלה
זה למה^
+ ה62.5 היה ללא רצועות.

זה היה כבד.. אם זה לא היה כבד הטכניקה לא הייתה מתפקששת.. 😳
לא, כי אני אדיוט ואני מידי פעם שוכח שצריך לעשות טכניקה בכלל ולא רק לדחוף את המוט למעלה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית