הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
3000 בלי הגבלת זמן?
איזה תכנית לימודים של קוקסינלים הם פיתחו עם השנים משרד הבריאות הזה...
תשמע האמת ממה שאני זוכר משיעורי ספורט בתיכון היו מוציאים לנו כדורגל או כדורסל בערך 3 פעמים בשנה במקסימום, היינו רצים ועושים תרגילי משקל גוף כל שיעור ספורט, גם היו פעמים שהיינו הולכים ל"חדר כושר" של התיכון שאין בו מעבר לכמה מכונות מסכנות ודאמבלים עד 25 קילו, כן כמה שנים אחורה באמת שספורט היה מקצוע מיותר בבצפר לא יודע איך זה היום.

תשמע האמת ממה שאני זוכר משיעורי ספורט בתיכון היו מוציאים לנו כדורגל או כדורסל בערך 3 פעמים בשנה במקסימום, היינו רצים ועושים תרגילי משקל גוף כל שיעור ספורט, גם היו פעמים שהיינו הולכים ל"חדר כושר" של התיכון שאין בו מעבר לכמה מכונות מסכנות ודאמבלים עד 25 קילו, כן כמה שנים אחורה באמת שספורט היה מקצוע מיותר בבצפר לא יודע איך זה היום.
לפי מה שאני שומע עכשיו... לא רק ספורט :\

בול עוד שבועיים מתחילה אצלנו "סדנת" חדר כושר לאיזה חודש.. זה פשוט בושה לענף 😆

בול עוד שבועיים מתחילה אצלנו "סדנת" חדר כושר לאיזה חודש.. זה פשוט בושה לענף 😆
מה בתוכנית האומנותית?
הטפות למיתוסים לא עדכניים כמו משקולות שפוגעות בגדילה או משה שחר בתור "אומן אורח" בהרצאה מרתקת על כמה שסקוואט ודדליפט מסוכנים לאנושות?

מה בתוכנית האומנותית?
הטפות למיתוסים לא עדכניים כמו משקולות שפוגעות בגדילה או משה שחר בתור "אומן אורח" בהרצאה מרתקת על כמה שסקוואט ודדליפט מסוכנים לאנושות?
אז ככה.. יש מסה שזה עד 5, יש ניפוח שזה עד 15 ויש עיצוב זה מעל 20. אני בחיים לא אשכח איך הוא אמר את זה עם ברק בעיניים.

תתנחמו בקיץ שעוד הייתי חייל היה לנו הרצאה מקצין אימון גופני "בכיר" בוינגייט והוא אמר לנו שבגרם שומן יש 4 קלוריות, שתפריט לעלייה במסה צריך להיות מורכב מ40% שומנים 40% חלבון ו20% פחמימות, שמ15 חזרות נהייה סוסים ושאם חיילים ירוצו 5 ק"מ בערך 3-4 פעמים בשבוע יהיה להם פלג גוף תחתון מנופח, אני מניח שזה יותר גרוע ממה שאצלכם.

תתנחמו בקיץ שעוד הייתי חייל היה לנו הרצאה מקצין אימון גופני "בכיר" בוינגייט והוא אמר לנו שבגרם שומן יש 4 קלוריות, שתפריט לעלייה במסה צריך להיות מורכב מ40% שומנים 40% חלבון ו20% פחמימות, שמ15 חזרות נהייה סוסים ושאם חיילים ירוצו 5 ק"מ בערך 3-4 פעמים בשבוע יהיה להם פלג גוף תחתון מנופח, אני מניח שזה יותר גרוע ממה שאצלכם.
בהחלט לוקח ללא כל צל של ספק חח חח

Holy fucking shit
אין מילים

אני לא אוהב את זה שאתה נמצא באובראקסטנשן כזה במשך כמה שניות לאורך כל הלחיצה.
תוציא מרפקים יותר החוצה כדי לעזור להביא את המוט כמה שיותר טוב לנעילה מעל הראש, ובמצב כאן בתמונה ברגע שהמוט עובר את הגוף אתה צריך להיכנס תחתיו, זה יעזור לך להגיע לסיום חזרה מוצלח.

בכל אופן, יפה מאוד על ההתקדמות בפרס ובבנץ, התקדמות מרשימה!
הישבן מכווץ בזמן הסט?

upload_2016-1-25_11-11-20.png

בהחלט לוקח ללא כל צל של ספק חח חח
כן, בגלל אנשים כאלה לוחמים בצבא משתחררים עם בעיות ברכיים, או חבר'ה שהתאמנו לפני צבא מתגייסים להיות לוחמים ומשתחררים כאילו הם לא התאמנו לפני הצבא.
עזוב את סוגיית התזונה והשעות שינה, מכריחים לוחמים לרוץ הרבה, יש מכסת ריצות בX ימים שאם לא עושים אז פשוט לא יוצאים הביתה עד שמשלימים אותן, קיצר הספורט בצבא זה דבר די שגוי.
Holy fucking shit
אין מילים
עצוב לדעת שאנשים כמו הקצין הזה עושים קורס אחרי צבא ומסיימים כמדריכי חדר כושר, אני די בטוח שחלקם הגדול לא משכיל כל כך.
אז הוא ילמד אנטומיה ופיזיולוגיה זה יפה ונחמד אבל מעבר לזה מה עוד הוא יידע? לאמן עם רצועות TRX ולהסביר איך עושים פשיטת ברכיים?

אני לא אוהב את זה שאתה נמצא באובראקסטנשן כזה במשך כמה שניות לאורך כל הלחיצה.
תוציא מרפקים יותר החוצה כדי לעזור להביא את המוט כמה שיותר טוב לנעילה מעל הראש, ובמצב כאן בתמונה ברגע שהמוט עובר את הגוף אתה צריך להיכנס תחתיו, זה יעזור לך להגיע לסיום חזרה מוצלח.

בכל אופן, יפה מאוד על ההתקדמות בפרס ובבנץ, התקדמות מרשימה!
הישבן מכווץ בזמן הסט?

צפה בקובץ המצורף 32527
המרחק הגדול נובע בגלל שכשאני מזיז את האגן קדימה והוא צריך לחזור בחזרה הוא לא ממש חוזר.
והישבן מכווץ, תמיד. 😆

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית