נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אני לא שותה חלב כמעט.עם מוניטין כן.
קח את המוניטין וקנה למקס קצת חלב, זה יעשה לו טוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא שותה חלב כמעט.עם מוניטין כן.
ריפ לי שואל מה לאכול, ריפ אומר מה לאכול.אני לא שותה חלב כמעט.
מזל שאני לא ריפטואיסט.ריפ לי שואל מה לאכול, ריפ אומר מה לאכול.
זה אומר שעלית כ 20 קילו מאז?בן 16 1.80 שוקל 75 בערך.
אכן.זה אומר שעלית כ 20 קילו מאז?
הכל מסה עחיאכן.
באמת עליתי הרבה במסה, אבל גם לא קצת בשומן. 🤩הכל מסה עחי
גם.. גם..העיקר עלית איזה 60 קילו בדד שזה ממש טוב
באמת עלה הרבה הילדהכל מסה עחי
אני חייב לציין שגדלת לא רע מאז שראיתי אותך פעם אחרונה, אפילו רואים שאתה מתאמן
אכן.
לא נורא, לפחות אני לא עוקף אותך במשקלי עבודה, אז אין סיבה להרגיש רע. 😃לקח לי חמש שנים לעלות 30 ק"ג, לקח לך חצי שנה לעלות 20 ק"ג, בקצב הזה אתה עוד מעט עובר אותי 😃
עכשיו בלי ציניות, באמת גדלת - שומן זה שטויות, הורדתי 8 ק"ג בחודשיים רק בשביל להראות לאשתי שזה שטויות, כל עוד זה לא מפריע לך תמשיך להתחזק (או כמו שאשתי אומרת, "להתחזק", עם air quotes).
לא נורא, לפחות אני לא עוקף אותך במשקלי עבודה, אז אין סיבה להרגיש רע. 😃
מצד אחד נכון, גם אני הורדתי 10-11 קילו בשלושה חודשים ומשהו, מצד שני יכול לקרות שנחלשים לא מעט כמו שקרה לסקוואט ודדליפט שלי (בדיעבד אני חושב שהריצות "תרמו" לזה ואם אעשה חיטוב "אמיתי" אי פעם אני חושב שאעשה אותו בלי אירובי) ואז לוקח זמן להחזיר אותם ויכול לקרות מצב שדורכים במקום מבחינת משקלי עבודה.באמת גדלת - שומן זה שטויות, הורדתי 8 ק"ג בחודשיים רק בשביל להראות לאשתי שזה שטויות
תכלס.מצד אחד נכון, גם אני הורדתי 10-11 קילו בשלושה חודשים ומשהו, מצד שני יכול לקרות שנחלשים לא מעט כמו שקרה לסקוואט ודדליפט שלי (בדיעבד אני חושב שהריצות "תרמו" לזה ואם אעשה חיטוב "אמיתי" אי פעם אני חושב שאעשה אותו בלי אירובי) ואז לוקח זמן להחזיר אותם ויכול לקרות מצב שדורכים במקום מבחינת משקלי עבודה.
מה שכן, אני חושב שצריך לעשות מסה טובה לפחות פעם אחת, לצבור מסה וכוח משמעותיים ולא "חצי קילו בחודש" כמו שקראתי באחד השרשורים כאן ואז אחרי חיטוב אפשר לעשות את זה מתון יותר כשכבר יש מסה וכוח לא של ילדה בת 12.
תכלס.
זה בדיוק למה אני מתרץ לעצמי שזה בסדר שעליתי 15 קג בחצי שנה 😃
פורום של שמנמנים
בדיוק, זאת הכוונה. 😍מה שכן, אני חושב שצריך לעשות מסה טובה לפחות פעם אחת
![]()
בדיוק, זאת הכוונה. 😍
לא דיברתי רק על עצמי.חזק היא מילה כללית, לא חושב שבכל תרגיל אתה מרים יותר, וגם אם כן... תמתין רק התחלתי את הטקסס
לא דיברתי רק על עצמי.