הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ציטוט מההודעה הראשונה של הלוג, ב 2/7/15:
בן 16 1.80 שוקל 75 בערך.
זה אומר שעלית כ 20 קילו מאז?

🤭🤭

לקח לי חמש שנים לעלות 30 ק"ג, לקח לך חצי שנה לעלות 20 ק"ג, בקצב הזה אתה עוד מעט עובר אותי 😃

עכשיו בלי ציניות, באמת גדלת - שומן זה שטויות, הורדתי 8 ק"ג בחודשיים רק בשביל להראות לאשתי שזה שטויות, כל עוד זה לא מפריע לך תמשיך להתחזק (או כמו שאשתי אומרת, "להתחזק", עם air quotes).

לקח לי חמש שנים לעלות 30 ק"ג, לקח לך חצי שנה לעלות 20 ק"ג, בקצב הזה אתה עוד מעט עובר אותי 😃

עכשיו בלי ציניות, באמת גדלת - שומן זה שטויות, הורדתי 8 ק"ג בחודשיים רק בשביל להראות לאשתי שזה שטויות, כל עוד זה לא מפריע לך תמשיך להתחזק (או כמו שאשתי אומרת, "להתחזק", עם air quotes).
לא נורא, לפחות אני לא עוקף אותך במשקלי עבודה, אז אין סיבה להרגיש רע. 😃

באמת גדלת - שומן זה שטויות, הורדתי 8 ק"ג בחודשיים רק בשביל להראות לאשתי שזה שטויות
מצד אחד נכון, גם אני הורדתי 10-11 קילו בשלושה חודשים ומשהו, מצד שני יכול לקרות שנחלשים לא מעט כמו שקרה לסקוואט ודדליפט שלי (בדיעבד אני חושב שהריצות "תרמו" לזה ואם אעשה חיטוב "אמיתי" אי פעם אני חושב שאעשה אותו בלי אירובי) ואז לוקח זמן להחזיר אותם ויכול לקרות מצב שדורכים במקום מבחינת משקלי עבודה.

מה שכן, אני חושב שצריך לעשות מסה טובה לפחות פעם אחת, לצבור מסה וכוח משמעותיים ולא "חצי קילו בחודש" כמו שקראתי באחד השרשורים כאן ואז אחרי חיטוב אפשר לעשות את זה מתון יותר כשכבר יש מסה וכוח לא של ילדה בת 12.

מצד אחד נכון, גם אני הורדתי 10-11 קילו בשלושה חודשים ומשהו, מצד שני יכול לקרות שנחלשים לא מעט כמו שקרה לסקוואט ודדליפט שלי (בדיעבד אני חושב שהריצות "תרמו" לזה ואם אעשה חיטוב "אמיתי" אי פעם אני חושב שאעשה אותו בלי אירובי) ואז לוקח זמן להחזיר אותם ויכול לקרות מצב שדורכים במקום מבחינת משקלי עבודה.

מה שכן, אני חושב שצריך לעשות מסה טובה לפחות פעם אחת, לצבור מסה וכוח משמעותיים ולא "חצי קילו בחודש" כמו שקראתי באחד השרשורים כאן ואז אחרי חיטוב אפשר לעשות את זה מתון יותר כשכבר יש מסה וכוח לא של ילדה בת 12.
תכלס.
זה בדיוק למה אני מתרץ לעצמי שזה בסדר שעליתי 15 קג בחצי שנה 😃

פורום של שמנמנים
3729811-7838.png

מה שכן, אני חושב שצריך לעשות מסה טובה לפחות פעם אחת
בדיוק, זאת הכוונה. 😍

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית