הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בערך בכל מכון ראיתי אנשים עם דלקות או בעיות אחרות בכתפיים כי הם לא יודעים ללחוץ, עדיין אף אחד כמעט לא מפחד מבנץ'. אולי בגלל שזה בשכיבה אז זה לא דופק את הגב ואין מה לפחד. כמובן רק אם אתה עושה עם רגליים באוויר או על הספסל שלא יהיה קשת
הבעיה שאף אחד לא חושב ניראה לי שהדלקת היא מהבנץ. אני חושב אני ינסה להגיד שבנץ בשיפוע הוא הכי טוב 😃 ואז הספסל שלי יהיה פנוי ודודי יצטרך לסבול מהם 😃

הבעיה שאף אחד לא חושב ניראה לי שהדלקת היא מהבנץ. אני חושב אני ינסה להגיד שבנץ בשיפוע הוא הכי טוב 😃 ואז הספסל שלי יהיה פנוי ודודי יצטרך לסבול מהם 😃

שבוע שעבר שברתי שיא בלהפחיד אנשים תמימים בחדר כושר: בדיוק סיימתי בנץ' אז באתי מזיע ובפאמפ לכלוב הטוב ושאלתי את הבחור הקטן שהיה שם כמה סטים עוד נשאר לו בזמן שאני זורק את החגורה והמגנזיום על הרצפה.

הוא התחיל למלמל "יש לי עוד ארבעה סטים, אתה רוצה שאני אעבור לכלוב השני?" 😆

שבוע שעבר שברתי שיא בלהפחיד אנשים תמימים בחדר כושר: בדיוק סיימתי בנץ' אז באתי מזיע ובפאמפ לכלוב הטוב ושאלתי את הבחור הקטן שהיה שם כמה סטים עוד נשאר לו בזמן שאני זורק את החגורה והמגנזיום על הרצפה.

אני מאוד מקווה שעניתה לו כן 😃.

🤣🤣🤣🤣
ממני לא מפחדים, פשוט מוותרים מראש כי הם יודעים שאני אשב שם שעות.

🤣🤣🤣🤣
ממני לא מפחדים, פשוט מוותרים מראש כי הם יודעים שאני אשב שם שעות.
o-photos-of-sloths-facebook.jpg

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אימון קל מאוד

הקדמה:

שעתיים וחצי בערך.
הכל עלה ממש טוב, אני מופתע.
לקחתי קפאין וכו', כנראה שלא ארדם בשעה נורמלית כרגיל.
(אם למישהו יש פתרון לנושא אשמח לשמוע, למעט לסמם את עצמי למוות עם מלטונין שאת זה אני כבר ניסיתי)

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X4 100X3 140X3 BELTED 157.5X5X5 BELTED

זה אותו משקל שהיה לי שבוע שעבר, הרגיש בסדר בסה"כ, אפילו עשיתי את ארבעת הסטים הראשונים יחסית מהר.
(זה אותו המשקל בגלל שזה נגזר באחוזים מהעצימות השבוע)

Bench Press- 20X5 40X3 60X4 80X3 90X5X5

חגור רק שני סטים אחרונים. הרגיש ממש קל משום מה.

Chinups- B.WX2 32.5X5X5

קל גם כן.

ספאם:

נשבר לי המסך של הפלאפון היום, כולי בכי. אז רק ביום חמישי אני אקבל אותו מתוקן.

האימון הקל פיצה על האבל שנעשה.

נגמר לי החלבון, אני מרגיש כמו בתקופת בצורת. מחכה שיגיע 5 קילו של My Protein.

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה, ויד לא כאבה בכלל!!! (אין לי שמץ למה) 👹

יפה מתי
מתכנן להתחרות מתישהו עד הגיוס?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית