הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אה התווכחת עם דוד? הוא קצת חולה נפש
כן חחחחחחחח
למה לומדים רק בטכניון? חסרים אוניברסיטאות בארץ?
לא בקטע של התנשאות, אבל אני לא רואה סיבה להתפשר על פחות. וזה גם קרוב לי לבית.
לדעתי היה עדיף לך לשפר מתמטיקה ופיזיקה (בגרויות).
לא למדתי פיזיקה.
יש לי גם ככה 3 מקצועות מוגברים. (חוץ מ5 יחידות מתמטיקה והאנגלית)
הדבר היחידי שאני אעשה זה לשפר מתמטיקה אחריי צבא במידה ואחריי שאני אתקן פסיכו הסכם שלי לא יספיק. (לא סביר, אבל אפשרי)
זה לוקח ים זמן, שעות ובטוח שלא כיף כמו לצאת לשתות באיזה פאב עם חברים באמצע שבוע.
א. הרגשתי שאני שורף לעצמי את הזמן לשבת כל הזמן בבית ולגרבץ. כשאין תכלית למה שאתה עושה אתה סתם נכנס לדיכאון.
ב. 90% מהחברים שלי כבר התגייסו, אני הכי קטן בשכבה שלי (רק בגיל 😃 ) אז נשארו לי רק 1-2 חברים באזרחות כרגע.
אני לא לוקח את זה כזה שלילי, אני בסה"כ נהנה ללמוד ואוהב לאתגר את עצמי ולנסות להשתפר, זה עדיף מאשר לעבוד באיזו מאפיה מסריחה ולהרגיש שגם ערס מפגר שלא סיים יסודי יכול לעשות את העבודה הזו.

כן *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

לא בקטע של התנשאות, אבל אני לא רואה סיבה להתפשר על פחות. וזה גם קרוב לי לבית.

לא למדתי פיזיקה.
יש לי גם ככה 3 מקצועות מוגברים. (חוץ מ5 יחידות מתמטיקה והאנגלית)
הדבר היחידי שאני אעשה זה לשפר מתמטיקה אחריי צבא במידה ואחריי שאני אתקן פסיכו הסכם שלי לא יספיק. (לא סביר, אבל אפשרי)

א. הרגשתי שאני שורף לעצמי את הזמן לשבת כל הזמן בבית ולגרבץ. כשאין תכלית למה שאתה עושה אתה סתם נכנס לדיכאון.
ב. 90% מהחברים שלי כבר התגייסו, אני הכי קטן בשכבה שלי (רק בגיל 😃 ) אז נשארו לי רק 1-2 חברים באזרחות כרגע.
אני לא לוקח את זה כזה שלילי, אני בסה"כ נהנה ללמוד ואוהב לאתגר את עצמי ולנסות להשתפר, זה עדיף מאשר לעבוד באיזו מאפיה מסריחה ולהרגיש שגם ערס מפגר שלא סיים יסודי יכול לעשות את העבודה הזו.
הרבה בהצלחה.

אה ואיך שכחתי ,ירידה באחוזי שומן תוך כדי עלייה במסת שריר!!!!!!!!!! זה היה מבין המבריקים.
מה הבעיה עם זה? אחוזי שומן אפשר לרדת תוך עליה במסת שריר. מסת שומן אי אפשר.

מה הבעיה עם זה? אחוזי שומן אפשר לרדת תוך עליה במסת שריר. מסת שומן אי אפשר.
א. זה כמעט ולא קורה.
ב. גם אם זה קורה זה לרוב למתאמנים מתחילים, לא למישהו כמוני. (כל הדיון היה על זה שאני עושה חיטוב והוא היה בשוק שאני מבזבז את הזמן במקום לעלות במסת שריר ולרדת בשומן)

א. זה כמעט ולא קורה.
סבבה. כמעט ולא קורה. אבל יכול לקרות טכנית. זאת הנקודה לא?
ב. גם אם זה קורה זה לרוב למתאמנים מתחילים, לא למישהו כמוני. (כל הדיון היה על זה שאני עושה חיטוב והוא היה בשוק שאני מבזבז את הזמן במקום לעלות במסת שריר ולרדת בשומן)
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לעופר. הייתי בטוח שהוא אחד מהמאמנים שכן שפויים ומבינים עניין.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

*carbs needed*

הקדמה:
שעתיים~ אולי טיפה פחות.
עם קפאין כמובן.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 20X5 60X3 100X3 130X3 BELTED 150X1 BELTED 165X5 BELTED

עם קצת גניחות ומוזיקה עלה. יותר טוב משבוע שעבר, אבל חייב להודות שזה כזה קל כמו שחשבתי ש165 קילו יהיו.
(היה ל5X5 167.5 בשיא המסה....)🥷

Bench Press- 20X5 60X3 75X2 85X1 95X5

ארבע חזרות עלו קליל עד שעשיתי משהו לא ברור בחזרה אחרונה והיא עלתה ממש בקושי ונתפס לי התחת תוך כדי, לא יודע מה קרה שם.

Deadlift- 60X3 100X2 140X1 195X1 BELTED 212.5X5 BELTED

קליל, נכנסתי עם מוזיקה ובמצב רוח טוב.
התעצלתי לעשות עוד הרמה בין 140 ל195. יותר מידי פלטות ויש לי 0 כוח.
הרגשתי ממש רע למשהו בתחילת הדדליפט, זה היה כמו נפילת סוכר אבל יכול להיות שזה פשוט סטרס שאני נוטה לקבל לפני הדדליפט. למרות שהוא לא מרתיע אותי כנראה בתת-מודע לא הולך טוב. :(
אחריי הדדליפט כמובן שהרגשתי מעולה.

Chinups- B.WX3 27.5X5

קל.

ספאם:

בשבת הולך לאכול ברק בשר ואני אעשה העמסה. (תפוחי אדמה ללא הגבלה) 🤯
יש לי כאבים לא ברורים בגב/אגן בצד. מסוג הכאבים שמציקים לי כמה חודשים ואז עוברים. נקווה שאני לא אמות עד שזה יעבור.
מרגיש את זה טיפה בסקוואט, אבל לא ברמה שזה ממש מגביל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

@Matty
בתוך קבוצה של סטודנטים בטכניון

בבקשה בבקשה
לכל אלו שפתאום שמעו פאנג'יוה תתאמנו במתח והמקבילים שליד המעונות!!
לא בא לנו (מתאמני החד"כ) לחכות שעה בתור למכשיר!!

*אני חושב שהמתאמנים הקבועים יסכימו איתי...*

@Matty
בתוך קבוצה של סטודנטים בטכניון

בבקשה בבקשה
לכל אלו שפתאום שמעו פאנג'יוה תתאמנו במתח והמקבילים שליד המעונות!!
לא בא לנו (מתאמני החד"כ) לחכות שעה בתור למכשיר!!

*אני חושב שהמתאמנים הקבועים יסכימו איתי...*
מזכיר לי meme שראיתי ב tnation אתמול

Squat heavy and often this month. the new year's resolutioners will be curling in your squat rack soon.

איזה סוג חיטוב? נראה שהולך טוב יחסית. כמה א"ש מעריך שירדת?

איזה סוג חיטוב?
הזה שכואב.
נראה שהולך טוב יחסית. כמה א"ש מעריך שירדת?
לא יודע להגיד אם זה טוב לא טוב, אבל איבדתי לא מעט משקל גם על המוט.. מנסה להחזיר את מה שאני יכול.
כמה א"ש מעריך שירדת?
אין לי שמץ למען האמת. .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית