הבנתי, בקיצור תהיה לך עבודה בזכות אנשים שלא רוצים להתפתח ולפתוח את הערוץ דרך מענה ממוחשב 😃לפתוח את הערוץ.
מצטער על השכפול, אייפון קצת דפוק לאחרונה...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי, בקיצור תהיה לך עבודה בזכות אנשים שלא רוצים להתפתח ולפתוח את הערוץ דרך מענה ממוחשב 😃לפתוח את הערוץ.
אייפון
זה פר הגדרה..קצת דפוק
הייתי בשני הצדדים, אייפון זה פשוט מידי לטעמי. הדבר העיקרי שמפריע לי בו זה שהוא סגור.אבל לא אחליף אותו לעולם ...
מאייפון 1 אני עם אפל, לא רואה את עצמי עם מכשיר אחר ...
סגור למפתחים אתה מתכוון, למי שרוצה לכתוב אפליקציות זאת באמת בעיה, אני לא מחפש את זה, כתבתי מספיק קוד בחיים 😃הייתי בשני הצדדים, אייפון זה פשוט מידי לטעמי. הדבר העיקרי שמפריע לי בו זה שהוא סגור.
92
מתקדם מעולה. 😃
אפשר בקצרה איך מתנהל החיטוב שלך?Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:
עדכון לוג: 08/12/16
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני בעיקר עוקב אחריי Macros.אפשר בקצרה איך מתנהל החיטוב שלך?
אני רואה שקצב הירידה שלך טוב.אתה סופר קלוריות\כמות פחמימה...
בתודה.
את האמת, הפכת להיות אדם עצוב ?פחמימה באזור ה70 אולי פחות
מצטרף לשאלה,לי מאוד קשה פחות מ-120 פחמימה ביום,איך אתה חיטבת @amir610 ?את האמת, הפכת להיות אדם עצוב ?
גם סביבות 100 גרם פחמימה ליום כולל ירקות.מצטרף לשאלה,לי מאוד קשה פחות מ-120 פחמימה ביום,איך אתה חיטבת @amir610 ?
כמה ירדת סה"כ?גם סביבות 100 גרם פחמימה ליום כולל ירקות.
שומן 50-60 גרם
חלבון 160-200 (2-2.5 משקל גוף)
מינוס קלורי יומי של 300-400 אבל הכל היה בהדרגה, כל שבועיים בערך חתכתי קצת פחמימה עד שהגעתי למצב הזה.
אני אוכל את הפחמימות יותר בקטע של אין לי כוח להכין עוד משהו עם חלבון אז אני אוכל איזו פרכית.את האמת, הפכת להיות אדם עצוב ?
אולי אתה אוכל יותר שומן וזה מה שמשביע אותך, שזה מעולה.אני אוכל את הפחמימות יותר בקטע של אין לי כוח להכין עוד משהו עם חלבון אז אני אוכל איזו פרכית.
לא מזיז לי הפחמימות האמת.
בכללי אני לא רעב.
כל הפחמימות שלי ביום יום מגיעות או מירקות או מאיזה כמה פרכיות.
יכול להיות..אולי אתה אוכל יותר שומן וזה מה שמשביע אותך, שזה מעולה.
למה אתה מת מבפנים ?, נראה שאתה יורד במשקל יפה .יכול להיות..
בכללי אני מת מבפנים אז שום דבר כבר לא משנה. 😆
יותר בקטע שכבר לא עקרוני לי לא לאכול מה לאכול.למה אתה מת מבפנים ?
כן.. אני יודע. חיטוב קודם (שאין לי מושג מתי זה היה) התאמנתי כמו ליצן ולא היה לי מושג מה אני עושה, אז אין לי פרספקטיבה כמה הייתי אמור לרדת במשקלים. בכללי המשקלים שלי חוזרים להיות מה שהם היו.. אבל איבדתי לא מעט. (נע בין 10-20 ק"ג לתרגיל כרגע)משקלי העבודה שלך גם נשמרים די טוב לא ? ,הרי לא ציפית להישאר עם אותם משקלים ..
יותר הגיוני להשוות את זה למשקל גוף מאשר למשקל הטוטאלי, לא?אצלך 10 קילו בדדליפט זה פחות מ-5 אחוז אז זה בסדר גמור