ניסיתי לעודד אותך אבל עלית על הנקודה 😃יותר הגיוני להשוות את זה למשקל גוף מאשר למשקל הטוטאלי, לא?
זה לא שלעלות מ180 ל190 זה שווה ערך ללעלות מ220 ל230..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסיתי לעודד אותך אבל עלית על הנקודה 😃יותר הגיוני להשוות את זה למשקל גוף מאשר למשקל הטוטאלי, לא?
זה לא שלעלות מ180 ל190 זה שווה ערך ללעלות מ220 ל230..
הקדמה:
שעתיים וקצת~
קפאין, הרבה עייפות לא מוסברת ובכי.
האימון:
אימון עצימות
Squat- 20X5 60X3 100X2 140X2 BELTED 155X1 BELTED 167.5X5 BELTED
חזרה אחרונה לא עלתה משהו. כל השאר בסדר.
התחת שלי היה ממש תפוס אתמול אחריי האימון ההתאוששות, היום בבוקר קמתי חצי מאושש.
Press- 20X5 40X3 50X2 55X1 BELTED 62.5X5 BELTED
זה לא היה קשה בהתחלה אבל אז הרגשתי פתאום באמצע הסט נפילה חזקה של הלחץ דם. לא הרגיש טוב. 😭
זה קורה לי יותר מידי, פרס זה כזה חרא.
Deadlift- 55X2 85X2 140X2 180X1 BELTED 200X1 BELTED 215X5 BELTED
ארבע חזרות קליל, ואז חזרה אחרונה הייתי צריך לסדר מוט והוציא אותי קצת מריכוז, חזרה אחרונה עלתה לא קל.
בסה"כ מרגיש שאני מתקדם בסדר בדדליפט. (השיא היה 230X5 על מ.ג של 105~)
Pullups- B.WX3 15X2 27.5X5
קל.
ספאם:
שבוע הבא מיום שלישי מתחיל לעבוד (במשך 6 יום כולל סופ"ש) אזי האימון בשלישי חמישי וראשון היו בבוקר. 😴
ביום שלישי חוגג 18. מעכשיו מתחילים להזדקן, כן? 🤡
91.3
מרגיש שהרמת התאוששות שלי מתחילה לשאוף לאפס.
בהזדמנות אני אעשה תמונות. אין לי גם מראה נורמלית בבית שהיא מספיק גדולה.שחרר איזה תמונה
אז תמשיך חיטוב עד שהיא תהיה מספיק גדולה 😃בהזדמנות אני אעשה תמונות. אין לי גם מראה נורמלית בבית שהיא מספיק גדולה.
אני מחמיא לעצמי ואתה עוד מנסה להקטין אותי?! 😆אז תמשיך חיטוב עד שהיא תהיה מספיק גדולה 😃
תעשה תמונות בחדר כושראני מחמיא לעצמי ואתה עוד מנסה להקטין אותי?! 😆
פוזינג בראק?תעשה תמונות בחדר כושר
we will do photoshotפוזינג בראק?
הקדמה:
שעתיים וחצי
כבד רצח, יום ממש לא טוב.
קפאין כדי שאני לא אמות לגמריי.
האימון:
אימון נפח
Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 130X2 BELTED 155X4X5 BELTED
הכל היה מאוד כבד.
Bench Press- 20X5 40X4 60X3 75X3 87.5X4X5
לא היה כזה נורא, גם לא נחתי הרבה.
Chinups- B.WX3 25X4X5
המשקל לא היה כבד אבל היה לי המון כאבים ביד שמאל.
ספאם:
מאז יום חמישי כנראה שעשיתי תנועה לא טובה וסוג של כפיפה עם היד שפונה כלפי חוץ בדדליפט אז כואב לי הבייספס. זה קרה לי פעם אבל לוקח לזה תקופה לעבור, בינתיים כואב לי לבצע רוב הזמן כפיפה אבל אני לא מרגיש שזה מפריע יותר מידי בבנץ' ובפרס אבל זה די כאב היום בצ'ין אפס. נקווה שזה יעבור בקרוב. :(
היום היה קורס מפגר בעבודה. "קורס"= ניירת חסר פואנטה עם מליון טעויות שצריך לתקן אותם ו20 דקות מצגת על מה באמת צריך לעשות בעבודה. ביזבוז זמן טוטאלי. ובוא לא נשכח את כל האוכלוסיה המאוד אינטיליגנטית ומבריקה שסובבת אותי. 😵😵
נקווה לא לאבד יותר מידי נקודות אייקיו בשבוע/ שבוע וחצי הזה.
בסוף החודש נגמר לי המנוי ואני צריך להתחיל לחשוב איפה אני הולך להתאמן. כרגע עומד על הפרק או אקטיב, אין לי כנראה אלטרנטיבות אחרות. 🙁
אז זהו, שאין בייספס. 🤬זוכר את המשפטים של מורות בבית ספר יסודי (בטח שאתה זוכר סיימת יסודי שלשום)? "כואב לך הראש? סימן שיש לך ראש" תחליף את המילה ראש בבייספס...
במה אתה עובד?
🤮עובד במוקד של הוט, פותח את הערוץ של האח הגדול לכל האימבצלים שרואים את הזבל הזה.
ראיתי עונה אחת, יכול להגיד בוודאות זבל.🤮
בונא היה לי בעבודה איזה בחור, די אינטלגנטי, שטען שזו תכנית גאונית
ראיתי חלקי פרקים, יכול בוודאות להסכים איתךראיתי עונה אחת, יכול להגיד בוודאות זבל.
אין בעיה שייראו אבל כמה מסובך זה להזמין את הערוץ דרך מענה ממוחשב ? , בוא נגיד שצופי עובדה לא היו צריכים מענה אנושי בשביל להזמין ערוץ ...עובד במוקד של הוט, פותח את הערוץ של האח הגדול לכל האימבצלים שרואים את הזבל הזה.
הקדמה:
40 דקות~
לא הוספתי משקל כי הרגשתי שזה מספיק בישביל התאוששות.
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 120X2X5
Press- 52.5X2X5
Pullups- 17.5X2X5
ספאם:
יצאתי בשיא הגשם לתחנה מפה לשם האוטובוס לא הגיע בגלל הסערה והייתי צריך לחכות לו חצי שעה. 😕
מחר מתחיל לעבוד. (למשהו דחו לי את זה)
בסה"כ יום הולדת שמח. 😴